יום חמישי ... מה קורה בסוף ? לאן ? מתי ? מי בא ? בעץ הקודם היה יותר מידי באלאגן ...
א אני 27 New member 17/7/07 #1 יום חמישי ... מה קורה בסוף ? לאן ? מתי ? מי בא ? בעץ הקודם היה יותר מידי באלאגן ...
F felka New member 17/7/07 #2 טוב חברי זה ממש לט יעזור פה יום שלישי היום.... כמעט כולנו עם ילדים.... אז עד מחר בערב רובינו לא יודעים. אני אכלתי אותה כמה פעמים ואתם לא לומדים מטעיות שלי... חרם על פורום
טוב חברי זה ממש לט יעזור פה יום שלישי היום.... כמעט כולנו עם ילדים.... אז עד מחר בערב רובינו לא יודעים. אני אכלתי אותה כמה פעמים ואתם לא לומדים מטעיות שלי... חרם על פורום
R ramoni1 New member 17/7/07 #3 אין חכם כבעל ניסיון מעכשיו איפה שפלקה נימצא אני שם ניראה לי המקום הכי בטוח, מה עוד שגם הבנות לידו כך שזה הכי בטוח
אין חכם כבעל ניסיון מעכשיו איפה שפלקה נימצא אני שם ניראה לי המקום הכי בטוח, מה עוד שגם הבנות לידו כך שזה הכי בטוח
ו והלאה וכאן New member 17/7/07 #9 זה פתיר פלקה - לארגן לך אישור כניסה לנווה תרצה? בתור מרצה אורח או משהו כזה...
R rrredshay New member 17/7/07 #12 נראה לך??????????????????????????????? אחות שלי, לא זז מטר בלעדייך!!!
3 3 שרונית New member 17/7/07 #18 בוא הביתה!!!!!!! מה אתם עושים פה ? משחקים בנדמה לי ? יאללה בוא , אני צריכה אותך דחוף!!!!!!!