יום חמישי...

יום חמישי...../images/Emo42.gif

בוקר של יום חמישי, יום עמוס לכאורה, מעבר לפאן האישי, במדינה הזאת משהו קרה. זה הזמן להצדיע למכבי חיפה, שהוכיחה מעל לכל ספק, היא אכן קבוצה אלופה, ויודעת היטב לשחק. ואז עם כוס תה של בוקר, מחפשת ברשת ידיעות מרעישות, ופתאום תופסת פני ג´וקר, היתכן שמיקי עוזבת את החדשות? אז כן חברים, זה כבר נכתב, על שילוב מנצח לא מוותרים. אז מיקי ואילון, בקרוב שוב יחדיו, ומה עם "ההוא" ש"אחראי" על המימטרים?. (סליחה מ"מייקי בין היתר", שממנו נגנב הסגנון והמשקל, לפחות עשיתי זאת בגלוי ולא בסתר, אז בעונש מעט לי יוקל).

טאKילה

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

יום נעים ,בוקר כייפי, תגידי למה מזמן לא שמעתי לך? ויש לי תחושה שיש לנו מה להשמיע.. יאלה כוכבה זמזמי ..

בוקר....../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

קשה לשכוח שילוב מנצח...
בוקר כוכבית
הייתי , עבודה וכאלה ...

בוקר טוב מאוד...

תשמעי, מהשיר התפעלתי חייכתי אהבתי מאוד את בטח שמחה שהגעתי לתת לך את כל הכבוד תמשיכי לכתוב זה נחמד חרוזים על הדא ועל הא העיקר שיהיה מיוחד ויגרום לכולם הנאה.. אפרופו המשחק המהולל השופט שם נתן לנו שי ותודה לאווט בר מזל שספג בקלות רק שלושה..

sahr12

New member
אהלן פורטיטו...

הוא ישב שם אני כאן.. בנינו..כולה יצפאן.. היא ישבה שם אני כאן.. כל מה שרציתי,כולה יצפאן.. אתה חדש פה או ישן..?? אני כולה קלטת של יצפאן.. היא לחשה לי ..בוא לכאן.. לא עניתי..אני כולה יצפאן.. חחחחחחחחחחחחחח... איפה זההההההההההההההההההההההההה????????????????:)

yafit75

New member
בוקר טוב כוכבית,, אני אהבתי

את הקטע עם חיפה!!! סוף סוף בן אדם במדינה,,, שיודע לפרגן!!!!! יום נעים!

סנדי32

New member
הייייייי כוכבית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה שלומך ? לא היית המון זמן געגעתיייייייייי
שמחה שחזרת מחופשה ארוכה

למעלה