יום חמישי

Black Balloon

New member
יום חמישי ../images/Emo42.gif

איזה מהר עבר השבוע
[בלי קשר, פעם ראשונה שאני פותחת שרשור יומי, יאי לי!] ולשאלה: עובדים בחופש? ואם כן, איפה ואיך השגתם את העבודה? [נו, אז מה אם זה יותר משאלה אחת
]

m i c k e y 15

New member
ממש משעמם לי....

ואני חייבת לברר מתי הקורס במתמטיקה לבגרות החוזרת..אחרת יהרגו אותיי
ארר...אני מעצבנת את עצמי וזה מעצבן אותי כשזה קורה..חח נמנמנ..אולי תהיה לי עבודה..יש מצב במסעדה גדולה...הרוב זה מטיפים..אבל...אין משו אחררר סעמקקק משעמם לי וחם לייייייי

המורה שלי לסוציו לא מחזיר לי מייל!

ואני לא יודעת מתי לבוא מחר לבי"ס ליום המרוכז ]]]; בכל אופן,בבוקר יש לי תגבור בסוציולוגיה לקראת הבגרות. ב1 ועשרים שעור נהיגה [שעור וחצי]. אח"כ ארד בארנה כי החבר הכי טוב שהשלמנו אתמול הולך לראות את שירי מימון שרה אלביס
אז אני אלך לראות אותו כי התגעגעתי. אח"כ בטח אמא תחזיר אותי הביתה ואח"כ נלך לרופא ב4. בערב בת דודה שלי מתחתנת. אח"כ אני אפגש עם חברים. ולמה אני חופרת לכם? בטח בגלל שלא היה לי אינטרנט כמה ימים ואני חשה צורך אז שתדעו שאני קיימת. אניוואי. יש לי עבודה בחופש. אני עובדת במסעדה יפנית בקניון, ואני מתחילה גם עבודה בבית קפה ליד הבית... ושהתינוק של השכנה שלי יוולד-אז אני מקווה שבייביסיטר גם. לילה טוב[:

linoy7

New member
מאווווווווד מהר../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

אממ.. היום בערב יש לבת דוד שלי בריתה
אז עוד כמה שעות אני הולכת לעשות פן
וואי, כמה זמן לא הייתי באירוע
וכן, אני עובדת. 2 עבודות. הראשונה- מדריכה בקייטנה
הפעם לקחתי מחזור אחד, אז זה רק שבועיים
איך השגתי? שנה שעברה עשיתי במתנ"ס הזה מחוייבות אישית ושם עברנו קורסים להדרכה
השנייה- חלוקת דואר
כמעט חודש
ודוד שלי עובד בדואר
יומטוב

גליזה

New member
מזלי טובים!

לא. חיפשתי בכל חור. אם ניקיון בבית של אבא תמורת סכום סמלי נחשב - אחלה

dark dumb

New member
יש לנו היום ערב כיתה אחרון../images/Emo7.gif ../images/Emo85.gif

פעם אחרונה שאנחנו רואים את המחנכת שלנו...
היא עוזבת אותנו... עוברת לגור בגרמניה איזה שנה ככה...
אז אנחנו מכינים מסיבת פרידה גדוללהההה עם מתנה ומצגת מושקעת של תמונות והכנו לה אלבום יפההה עם ברכות ותמונות והכל...

זה ממש עצוב,ברצינות../images/Emo7.gif

היא מורה מדהימה [למרות שבהשוואה לדן כל מורה מדהים, אבל היא משהו מיוחד], זה באסה רצינית שהיא עוזבת

Blue Aura

New member
מחכה לעבודה. ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

גאד, לפני כמה זמן קמתי. איזה כיף!
עוד מעט הכיף הזה יעבור, לקום ב-4 וחצי בבוקר עד 4-6 אח"צ. ><" לא נורא, 3,000 ש"ח לחודש, סבבה לי.

moshe present

New member
יום עמוססס

בבוקר הייתה לי מתכונת באנטומיה. נקווה שהיה טוב.. =/ אחר כך באתי הבייתה וניסתי להרגע, כי ב-11 ועשרים היה לי טסט פנימי. עברתי, אבל לא היה ממש טוב.. קיצר יש לי עוד כמה ימים להרגיע את עצמי עד לטסט. ואז הלכתי למשרד של האשה שאני אעבוד אצלה. היא הכי חמודה בעולםםםם. אני אעבוד שלושה ימים בדוכן של סקודה, עם חברה, ו-23 שקל לשעה.בול עליי, לא קבוע , הרבה כסף. חחח. ויש לה משרד שיווק, אולי היא תקרא לי שוב יום אחד. ואז הלכתי לבה"ס לקחת את הציון הגשה והמתכונת בסוציולוגיה- קבלתי 95 במתכונת ואני מוגשת על 98!!!! :):):):) ועכשיו אני בבית, ובארבע בייבסטר עד איזה 10. לתינוקי חמודי אבל עם עודף מרץ! יאללה יום טווובבב

vered151

New member
יום חמישייייייי

בדיקות דם
חזרתי לישון
התעוררתי
ראיתי סרט
נסעתי לבסיס גלילות לטקס סיום קורס מ"פים של אחי הגדול
הלכנו לאכול במסעדה
חזרתי
ועכשיו אני בדרך לבייביסיטר!
אם אני עובדת? בייביסיטרים קבוע בלי קשר, הציעו לי לעבוד בקייטנה במושב, אני עולה לצפון לשבועיים לעבוד בחוות סוסים
, וגם יש אופציה לעבוד במשק אם במקרה ו....... יהיה איזה שבוע שיהיה לי משעמם (מה שלא נראה לי..)

למעלה