יום חמישי

../images/Emo187.gif היה יום סביר +

היום היה אמור להיות ספורט(שהתבטל) אז לקחתי את הנעליים בשקית כי נעלי ספורט זה לא נוח ואין לי כוח להיות איתן יום שלם.. ואז שכחתי אותן באוטובוס(גאון שכמותי) ועכשיו אין סיכוי למצוא אותם אח''כ היה לנו הצגה על מישהו שהוא מכור לסמים-הצגה אחת החזקות! ואז בקולנוע קיבלתי 88 על עבודה שהייתה לנו ואז בסוף היום התבטלו לנו שעתיים אחרונות אז הלכנו יותר מקודם!(למרות שתיכננו להבריז שעה אחרונה ולחזור יותר מוקדם..) ומחר יום עבודה :)

לא יצאתי לטיו"ש

כבר יומיים שאני באה לביה"ס מתשע עד שתמעשרה בשביל להחתים את המזכירה שהייתי והולכת הביתה
אני ועוד איזה שני ילדים כמו כאפות משחקים יניב וטאקי שלוש שעות, הולכים לקיוסק, קונים אוכל בקפיטריה.. והזמן פשוט לא זז. מזל שנגמר

shoham95

New member
אני לא מבינה,

מכריחים את מי שלא יצא לטיול שנתי לבוא לבית ספר?

ממ משהו כזה

בשביל למנוע מוטיבציה לא לצאת לדברים מטעם ביה"ס וזה
אז נגיד אם אנלא חולה ואינלי אישור רופא, ואנלא יוצאת לטיו"ש אז כן אני צריכה לבוא לביה"ס לשלוש שעות (מתשע עד שתמעשרה) לעזור למזכירה \ ספרנית \ אנערף. או במילים אחרות לעשות הרבה של כלום חח

shoham95

New member
יום ממש כיפי

יום חמישי בכללי יום כיפי, אבל היום- בכלל. בבוקר למדתי אמנות ואז הייתה אמורה להיות שעה לשון והמורה לא הגיעה. אז חיפשנו קצת שירים לטקס עשרה בטבת שיהיה מחר (אני לא אהיה
) ואז היה בעיקר חופש. הסתובבנו בבית ספר, או שישבנו בכיתה, המורה עבדה עם חלק (קטן מאוד) מהכיתה על הטקס, או שחלק מהזמן היא גם לא הייתה בכיתה... רוב הזמן פשוט דיברנו או שמענו מוזיקה, או סתם עשינו שטויות, ככה במשך 3-4 שיעורים. היה כיף
ואז הייתה שעת מדריכה ולסיום- של"ח. בקיצור, יום חוויתי. התגעגעתי לימים שלא עושים כלום

למעלה