יום חמישי

יום חמישי ../images/Emo197.gif

מה קרה?? התחיל החופש אז כבר אתם מתחילים לחפף?? לקום מאוחר? ומה עם לקום לתפילה בבוקר?
שמעו קטע אני ניגש על 100 בלשון!!!!!
שאלה יומית: יש פה עוד מישו כמוני שלא אוכל את הקשה של הלחם בסנדוויץ' שוקולד שלו? יום נעים

Efrat K

New member
ללמוד לספרות שוב

כי נכשלתי בשתי המתכונות
זה כ"כ משתלט לי על החיים,למה אני כזאת מפגרת? וגמני לא אוכלת את הקשה של הלחם(לאו דווקא בסנדוויץ' של שוקולד
).

גליזה

New member
../images/Emo7.gifיופי לך, אותי הגישו על 98.

סנדביץ' שוקולד? זה חלבי, וזה לא מספיק שווה את זה בשביל כאב בטן
ובלי קשר מזמן לא יצא לי לאכול את זה ><

moshe present

New member
אני אני

תמיד מורידה את הקשה ואז כולם צוחקים עליי שהשארתי רבע מהסנדווי'ץ... איזה לקום מאוחר , יש שעור נהיגה ואז ללמוד לסוציו שבועיים והכל נגמר. יאללה שייעברו כברררר

סנדוויץ' שוקולד? איף.

אותי המורה הגישה על 70, ולמה!!11!1 בגלל מבחן מסכן אחד. [טוב,אני בשוונג,שמעו את הסיפור המלא: הייתי מאושפזת בתחילת שנה שעברה,בגלל האנמיה (המוגלובים 5.9 במקום 13,כפרעלי D:), מיום שלישי עד ראשון. המבחן התקיים ביום רביעי (אל תשאלו באיזה באסה הייתי שאני מפסידה אותו), ואני כמובן לא נבחנתי. אוקי, יצאנו לחופשת ראש השנה, חזרנו ביום שישי. עד כאן,נהדר! נפלא! ואפילו 100מם! נכנסת המורה ללשון (לא זאת שנתנה לי את המגן,אחרת,לפני שעברתי כיתה) ומודיעה שהיום היא תחלק חזרה את המבחנים. חברה שלי שואלת אותה איך היא תחלק אם אני עוד לא עשיתי. ומה היא עונה? "אוקי,שקד תעשה היום". בלי להודיע לי לפני,בלי לתת לי להתכונן (רגשית,נפשית,גופנית) אז הוצאתי ציון נמוך!!1!11] וזהו

Blue Aura

New member
אוי, אין לי כוח לחיות! >>>>:../images/Emo189.gif

היום קמתי ב-5 וחצי בבוקר, עם חוסר שינה כי כל הלילה הייתה לי תחושה שבא לי להקיא ולא עשיתי עם זה כלום, בעיקרון, הלכתי שאמא תבדוק לי חום ואז הלכתי להביא את המדחום מאדביל ופשוט רצתי לשרותים להקיא, זה היה מזעזע!
ועכשיו יש לי חום של 37 נקודה משהו, אני מרגישה חרא והיום יש מטווח.

Black Balloon

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif!

לכולם יש את זה עכשיו, יש איזה וירוס שמסתובב..

וגם אני אאחל לך שתרגישי טוב../images/Emo140.gif

אני מכירה את התחושה,לא נעים.. אבל זה יעבור

linoy7

New member
הקשה בלחם שולט../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

במיוחד עם שוקולד

Black Balloon

New member
איך 100 בלשון, איך? ../images/Emo7.gif

מקצוע מתועב
הגישו אותי על 70.. בוהו. היום הייתי בקופ"ח (בגלל הצו ראשון נו), ושמתי לב שהרופא שלי מזכיר קצת את יוני בלוך. חחח אף פעם לא שמתי לב לזה, אבל הוא באמת מזכיר אותו קצת. X_X אחרי שחזרתי הביתה ישבתי לצייר קצת^^ ואז אכלתי ועכשיו אני פה. נכון מרתק, נכון??! (שלא) weeeeeeee ואני גם לא אוכלת את הקשה של הלחם, או שלא אוכלת לחם בכלל..

HeNoOsH

New member
אני אוהבת את הקשה דווקא...

בלאט אני לא מרגישה טוב =[ ומשעמם לי מאוד מאוד מאודדדדד.. יום טוב :]

האנג אובר.

שתינו מלא אתמול. לנסות לשכוח כמה שיותר שסיימנו כבר את י"א. אני שונאת שמנצלים את זה שאני שיכורה. ואני שונאת לסחוב את חברות שלי מעולפות הביתה,סעמק. עכשיו מקלחת, אח"כ לרבוץ עד 5, ואז עבודה עד סגירה. אח"כ בטח אני אשב בגינה כמו כל ערב עם חברה שלי, והפעם לנסות לסדר את העיניינים בלי שהיא תתנפל אליי]]]: יו כמה שבא לי לישון עכשיו

זה היה אמור להיות פאטיש,יענו אובססיה.

לא ידעתי שיש כזה אייקון בכלל
. ועכשיו אני אפסיק לשרשר לעצמי.

אני חייבת להודות לך

גם אם זה נראה לך מוזר כבר אינסוף זמן שאני שואלת את עצמי מה זה פאטיש

למעלה