יום חמישי

larisa125

New member
היום שלי D:

אצלי היה יום נחמד
שה ראשונה- בבבית ! D:D:D: בוטל לי ספורט וווהוווווווווווווו שעה שנייה-איכסטוריה. למדנו וכו' שעה שלישית- שעת חינוך . ניסיתי לשכנע את שלושת הבנים שיושבים מסביבי שדימדומים זה מעניין, למרות שלערפדים הם ניבים ואנשי הזאב הם בעצם לא אנשי זאב אלא משני צורה. והם קראו למולד היר ח(ניו מון), דימדומים2 !! איזו חוצפה!!! אז אמרתי להם : "לסרט קוראים מולד הירח, ולא דימדומים 2, כפי שפשוטי העם, כלומר , אתם, קוראים לו
" הם חושבים שאני פאנגירלית
שעה רביעית- אנגלית. היה משוגע
היה לנו קטע של ליסנינג (נו, הבנת הנשמע), ונכנס אלינו לכיתה מורה לאנגלית חדש בבית הספר, שפותח איזשהי תוכנית לעזרה לתלמידים מתקשים, אז המורה הוא בריטי ודיבר במבטא בריטי וזה היה כל כך מצחיק
ואחרי זה, בהמשך השיעור, אני והילדה שישבתי לידה חזרנו על כל משפט מהקלטת במבטא בריטי מצחיק וצחקנו כל השיעור , והמורה צעקה עלינו ואיימה להוציא אותנו מהכיתה
שעה חמישית+שישית- שוחררתי הביתה אחרי 20 דקות, כי מי שקיבל 100 במבחן בפיזיקה לא היה צריך להשיאר לתיקון המבחן
ואתמול קיבלתי 99 באנגלית D: זהו, הסתיימה החפירה

noam270

New member
את השם של הסרט תירגמו לירח חדש...../images/Emo4.gif

דבר ממש טיפשי, בהתחשב בעובדה שהספר בעברית כן תורגם למולד הירח... הו! אתמול דיברתי עם חברה שלי שעברה בחופש ללוס אנג'לס, והיא סיפרה לי שהיא ראתה אותו יום אחרי שהוא יצא, ושהוא מעולה...
אני מקווה שזה באמת טוב כמו שזה נשמע... למרות שזה ניו מון, והספר עצמו מעצבן...
כדי לאהוב דמדומים וערפדים לא חייבים להיות פאנגירל...

larisa125

New member
../images/Emo6.gif

הכל התחיל מזה שהמחנכת אמרה שבעשירי לדצמבר יש יום הורים ואני כזה "OMG! ניו מון יוצא ביום הזה!!!" ואני לא פאנגירל
למרות ההתנהגות שלי באותו רגע

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכל הכבוד על אנגלית../images/Emo65.gif

אבל דמדומים זה ספר מרושע ונוראי (לא העלילה, הספר) ואני מקווה לא להיתקל בשומדבר שקשור אליו עד סוף חיי, למרות שזה לא יקרה. אבל זאת רק דעתי

asaf105

New member
מבחן בלשון

שעת אפס ספורט- עשינו מבחן מרפקים, האמת שעשינו ביום שלישי אבל היה למי שלא עשה ומי שרוצה לשפר ביום שלישי עשיתי 30 מרפקים, אבל רציתי לשפר ולא הספקנו כי כבר נגמר השיעור =[ שעה ראשונה חלון כרגיל שנייה- חינוך דיברנו על אלכוהול XD שלישית- היסטוריה
רביעית חמישית- מבחן בלשון! איזה קל הוא היה!!!!!!!!!!

יובלל ג

New member
יום נאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחסססססססססססס

שעתיים ראשונות- פסיכו-סוציו: כרגיל מ ש ע מ ם
שעה שלישית- אנגלית: כל השיעור הייתי שקועה בSMSים אז אני לא יודעת מה היה
רביעית:אצלנו אם המורה מאחרת ב 15 דק מתבטל השיעור , והמורה אחרה בפאקינג 14 דק אז לא התבטל
חמישית : מבחן בערבית- היה קל :) שישית-שביעית ומתי שזה לא נגמר: היה משחק של הנבחרת
ביתספר מול חולון , והפסדנו 20 הפרש
"שופטטט תמות היום!! מכרת ת'משחק אתה אדווווםם אתהה בדרךךךךך ללגגגגגגגהההההההנווווווווםםםם

tal872

New member
יש חולון ניצחו ../images/Emo13.gifלריסה ואני אומרים אולהה:)

יובלל ג

New member
מה אתם מתלהבים אתם אפילו לא מכירים את הקבוצה

ידעת בכלל שיש משחק? ומה הקשר שלך למקיך שש שנתי ק.שרת חולון?! אהה? אהה? אהה?. ~לאא צוחקים איתי על כדורסל- ובטח,ובטח שלא אחרי הפסד!~~~~

יובלל ג

New member
חחחחחחחח כל המשחק

צחקנו על איזה ילד אחד בגודל של ארבעה הוא היה מספר 12 אז עשינו לו: אוווווווווווווווו 12 שמןןןןןןןן 12 שמןןן 12 שמןן 12 שמןןןןןןןןן

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהבצפר הבנז!@#$ שלי

לא מסכים לנו לראות את המשחקים! תמיד זה רק י"א-י"ב ואותנו תוקעים במשחקים של הבנות. וזה מתוך עיקרון כן? כי הי"אים בכלל היו היום בטיול שנתי אז זה לא שלא היה מקום, אבל לאאאאאאאא זה הרי חשוב שיהיה היסטוריה וטור א'
זבלים. אני תוהה כמה נגמר באמת.. הי, ניצחנו 57-72
מה שמעניין זה שאחותי שהיא בי"ב לא ידעה על המשחק בכלל.. הא.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעל משחקי חוץ לא מדברים איתנו בכלל

אבל זה היה באולם ספורט שלנו המשחק הזה! מטר וחצי מהכיתה שלי

יובלל ג

New member
אצלנו גם משחררים משיעורים אם יש משחקים../images/Emo13.gif

שנה ראשונה בליגה וזה...-הבית ספר בהתרגשות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהבצפר שלי מזה התלהב שנה שעברה

שגם הבנים וגם הבנות היו בליגת העל
אבל נראלי שהבנות ירדו ליגה אז זה כבר לא רלוונטי

tal872

New member
אוף השבוע הזה לא נגמר ../images/Emo4.gif.

אני אומר לכם השבוע הזה לא נגמר, שעה ראשונה - אנגלית,עבר סבבה לאללה. שניה + שלישית
ביולוגיה (משעמם רצח וקשה). רביעית
צרפתית (קיבלנו תלונות מהמחנכת שהברזנו וזה..) חמישית + שישית
= אנגלית,עבר סבבה ממש. היה אחלה יום,תכף פעולה לשכבה שלי. ואחרי זה שיעור פרטי :) בנתיים סבבה,חוץ ממשהו קטן. אבל זה בקטנה
ועבר. יאלה עפתי :)

למעלה