יום חמישי?

יום חמישי?../images/Emo12.gif

אתם עוד הולכים לבית ספר? קמתי לפני שעה. היום היה צריך להיות שיעור היסטוריה אחרון לשנה הזו! מלבב.

כבר יום חמישיי???? :-O

חרישה אחרונה להיסטוריה.. מנסה לגוון את הלמידה עם ערוץ ההיסטוריה שאגב אתמול נרדמתי בתוכנית חי' שהיו לא קשורות ממש היום יש על הרצל..פיכסה

../images/Emo46.gif

*הקלטתי ביס מקס
אבל הסיכוי שאני אשכרה אראה את זה די רעוע, בעיקר אם מתחשבים בעובדה שיש לי מלא דברים להשלים ביס מקס במילא

PerfectSP

New member
חרישה אחרונה?OO" ../images/Emo190.gif

אני התחלתי ללמוד רק בשבת>>

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

זהו,בקטע של הרצל אני סומכת על ידע מוקדם כי אין לי כוח ללמוד XDDD אבל תלוי,החלק של עזרא ונחמיה אני כבר לא הקשבתי כשהוא החליט סופסוך ללמד את זה
ובחלק של יוון זה פשוט בלתי אפשרי לזכורD: אני די בטוחה שאני לא אעשה על זה שאלה D:

pRimaVeriTaVIV

New member
מדי פעם.. ../images/Emo6.gif

האמת שאמרו שאין היסטוריה אז לא התכוונתי לבוא היום (שעתיים אנגלית, ספורט, ביולוגיה וביוטכנולוגיה שממילא כבר לא עושים כלום) אבל בסוף מישהי התקשרה למורה וכן יש
אז באתי אחרי היסטוריה רוב מי שבא (שגם ככה לא היה הרבה) הלכו לעשות מועד ב' במתכונת, אז נשארנו 4 ילדים
המורה לאנגלית לא הסכימה לשחרר אותנו אז למדנו שעה אחת ואז במקום ספורט, ביולוגיה, אנגלית וביוטכנולוגיה הלכנו הביתה

hadarinke

New member
היה מלבב../images/Emo7.gif

סתם נו, אבל נפרדנו מ2 מורות שאני די מסמפטת, [ה2 היחידות P:] וקיבלתי 93 במבחן בביולוגיה, והמורה ביקשה ממני לשקול להרחיב את זה שנה הבאה
היום יש מופע סיום של חצי כיתה שלי, ואחרי זה עוד מופע של ידידה שלי, לילה סוער ומלא תרבות

לא התחשק לי ללכת לבצפר היום אזז

לא הלכתי P: ואמא שלי ניצלה אותי בלעזור לה לנקות את הבית (הייתי חייבת לבחור ביום חופש ביום הניקיונות?!) וזהו, וצריך להתחיל ללמוד להיסטוריה

למעלה