יום חמישי - 3 משחקים, אחד מרכזי

יום חמישי - 3 משחקים, אחד מרכזי

קבוצה ביתית מופיעה ראשונה... 1. סן אנטוניו - אינדיאנה 2. שיקגו - קליבלנד 3. דאלאס - יוסטון במשחק הראשון הספרס הרותחים, 1-14 מתחילת פברואר, לא יפסידו בבית לאינדיאנה שנמצאת בבאק טו באק. הימור בטוח. במשחק השני לברון מגיע אחרי 50 נק' אתמול נגד הניקס למשחק נוסף נגד חבריו לשעבר בשיקגו. אם כך באק טו באק ומשחק חוץ לקליבלנד, אבל אם הם רוצים להראות שהם רציניים הם צריכים לקחת את זה. המשחק השלישי הוא ה-משחק של היום. אני לא בטוח אם זה משודר. המאבריקס מגיעים אחרי 2 הפסדים חוץ קשים בLA וביוטה, למרות שנתנו הופעות לא רעות. הם ניצחו 25 מ28 בבית ונחו אתמול בזמן שיוסטון שיחקה. הרוקטס הרותחים ממשיכים לנצח בלי יאו ומגיעים לדאלאס עם 16 ניצחונות ברציפות, כולל אחד אתמול נגד אינדיאנה. אבל שוב אני חוזר על זה - הם צריכים להפסיד מתישהו. דאלאס הפתיעו אותי יחסית ונראו טוב מול הלייקרס, הם מתחילים להתחבר עם קיד ולדעתי הם יביאו ליוסטון את ההפסד הראשון שלהם. בהצלחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חשוב לציין שדאלאס תשחק ללא נוביצקי המושעה

חשוב לדעת את זה לפני שמהמרים!

אופס. לא ידעתי. אני אשקול שנית את ההימור, כרגע נשאר דאלאס.

המשחק המשודר - סא"ס אינדיאנה

לא ברור למה, זה אפילו לא ב TNT הדאבל הדר הוא שיקגו-קליבלנד ודאלאס-יוסטון

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז ככה

1. סן אנטוניו - אינדיאנה: סן אנטוניו לא אמורה להיתקל בקשיים מיוחדים במשחק הזה (למרות שב NBA הכל יכול לקרות). 2. שיקגו - קליבלנד: אני אשקר אם אני אגיד שאני חושב שהבולס ינצחו אבל אני פשוט לא יכול להמר נגדם, בולס לוקחים. 3. דאלאס - יוסטון: אחלה משחק, למרות החיסרון בנוביצקי (או אולי בגלל) אני מהמר שדאלאס יקטעו את רצף הנצחונות המרשים של יוסטון.

למעלה