יום חמישי - 22/3

יום חמישי - 22/3

אבל לא השנה, אלא ב-2001
אבל מה? בכל שש שנים, או חמש שנים, או 11 שנים - הימים בשבוע חופפים את התאריכים הלועזיים. ככה זה יוצא גם השנה. היה לי ראיון עבודה מאוד מאוד חשוב (שלא הצליח, דרך אגב) בתחנת רדיו (איזורית, ותנחשו איזו...) ערב לפני כן, ממש לקראת הראיון - האוטו התחיל להתקע לי בדרך חברון, באיזור סואן (ליד מלון 'אריאל' בדרך הביתה). היום אני לא עם אותו אוטו, אבל... האם גם השנה לרגל הצירוף של התאריך והיום תצפה לי הפתעה ביום רביעי בערב שכמעט תהרוס לי את יום חמישי? איך אומרים אצלינו? ימים יגידו. אבל אם כן - אולי אני אתחיל להאמין בנומרולוגיות למיניהן.

maybesure

New member
לפעמים אתה כ"כ

פסימי שזה מדכא. למה לחשוב בכלל שבגלל איזו תקלה לפני מאה שנים עלולה לקרות לך תקלה גם השנה? מה הקשר בכלל? למה לא לחשוב חיובי? תאימין לי שבין היתר, הפסימיות הזו גם מרחיקה אנשים. מאחלת לך חג שמח ותקין.

זה ב-ד-י-ו-ק ההיפך../images/Emo6.gif

סתם השתעשעתי ברעיון. את לא באמת חושבת שרק בגלל הנתון היבש הזה אני אפחד מתקלות מחר בערב... אבל את יודעת מה? אם כבר - בואי נמצא גם את הקשר וגם את האופטימיות: אם מצב כזה היה נוצר היום, לא הייתי חושב בערב שלפני הראיון "וואוו... איך אני אגיע לשם מחר...!" אלא "טוב, מקסימום ניקח שני אוטובוסים, ונטפל באוטו אחרי זה". אז למה לראות את הפסימיות?

אטיוד5

Active member
זה לא פסימי בכלל

זה ריאלי. הכי בריא לא לחשוב. לא פסימי ולא אופטימי.

למעלה