CitizenErased
New member
יום חמישי + מתנה...
אז נתחיל מזה שכמו שרובכם כבר יודעים - יום חמישי הקרוב יש מפגש בבית שלי ברעננה! כל מי שיודיע לי כאן או בתפוז שהוא מתכוון לבוא, יקבל בימים הקרובים מסר עם הכתובת ומספר טלפון. ככל הנראה המפגש יתחיל ב17:00 אחר הצהריים, לא תכננתי לבקש שתביאו כלום אבל מכיוון שאני לא אוכל להאכיל את כולם, אני מציעה שכל אחד יביא 10 שקל שנזמין פיצה. בראוניז בכל מקרה יהיה... והם טובים
מה צפוי?... זה לא בדיוק יהיה 'מסיבת' מיוז כמו שרצינו בקולטורה אבל תהיה מוזיקה כמובן, אני מקווה גם שיהיה DVD (בתקווה והמקרן למטה יתקן את עצמו), יהיה אוכל ומי שיביא בגד ים או בגדים מאעפנים שהוא יכול להכנס איתם לבריכה - יכול להכנס, אין לי שום בעיה. המסיבה תגמר מתי שבא לכם ומי שרוצה להשאר לישון מוזמן (סביר להניח שלא ממש נישן בהתחשב בעובדה שכבר עכשיו ידוע לי לפחות על 3 שנשארים חח) מסיבת מיוז אמיתית יענו, מסיבה במועדון, אני מקווה מאוד שתהיה בסוף החודש. אני עובדת עם בחור שמפיק אירועים מסוג זה. עכשיו לפחות חלקכם שמע על המתנה שאנחנו מתכננים לקנות ללהקה. אנחנו רוצים כבר להתחיל עם העניין ככה שמי שבא ביום חמישי הקרוב ורוצה להשתתף בקניית המתנה - תביאו בין ה10 ל15 שקל, אני אאסוף את הכל ואקנה את המתנה לקראת תחילת ספטמבר.
לירון נ.ב. מי שאני עדיין חייבת לו 50 שקל בגלל הכרטיסים של הקולטורה, תזכירו לי!
אז נתחיל מזה שכמו שרובכם כבר יודעים - יום חמישי הקרוב יש מפגש בבית שלי ברעננה! כל מי שיודיע לי כאן או בתפוז שהוא מתכוון לבוא, יקבל בימים הקרובים מסר עם הכתובת ומספר טלפון. ככל הנראה המפגש יתחיל ב17:00 אחר הצהריים, לא תכננתי לבקש שתביאו כלום אבל מכיוון שאני לא אוכל להאכיל את כולם, אני מציעה שכל אחד יביא 10 שקל שנזמין פיצה. בראוניז בכל מקרה יהיה... והם טובים