יום חמישי + מתנה...

CitizenErased

New member
יום חמישי + מתנה...

אז נתחיל מזה שכמו שרובכם כבר יודעים - יום חמישי הקרוב יש מפגש בבית שלי ברעננה! כל מי שיודיע לי כאן או בתפוז שהוא מתכוון לבוא, יקבל בימים הקרובים מסר עם הכתובת ומספר טלפון. ככל הנראה המפגש יתחיל ב17:00 אחר הצהריים, לא תכננתי לבקש שתביאו כלום אבל מכיוון שאני לא אוכל להאכיל את כולם, אני מציעה שכל אחד יביא 10 שקל שנזמין פיצה. בראוניז בכל מקרה יהיה... והם טובים
מה צפוי?... זה לא בדיוק יהיה 'מסיבת' מיוז כמו שרצינו בקולטורה אבל תהיה מוזיקה כמובן, אני מקווה גם שיהיה DVD (בתקווה והמקרן למטה יתקן את עצמו), יהיה אוכל ומי שיביא בגד ים או בגדים מאעפנים שהוא יכול להכנס איתם לבריכה - יכול להכנס, אין לי שום בעיה. המסיבה תגמר מתי שבא לכם ומי שרוצה להשאר לישון מוזמן (סביר להניח שלא ממש נישן בהתחשב בעובדה שכבר עכשיו ידוע לי לפחות על 3 שנשארים חח) מסיבת מיוז אמיתית יענו, מסיבה במועדון, אני מקווה מאוד שתהיה בסוף החודש. אני עובדת עם בחור שמפיק אירועים מסוג זה. עכשיו לפחות חלקכם שמע על המתנה שאנחנו מתכננים לקנות ללהקה. אנחנו רוצים כבר להתחיל עם העניין ככה שמי שבא ביום חמישי הקרוב ורוצה להשתתף בקניית המתנה - תביאו בין ה10 ל15 שקל, אני אאסוף את הכל ואקנה את המתנה לקראת תחילת ספטמבר.
לירון נ.ב. מי שאני עדיין חייבת לו 50 שקל בגלל הכרטיסים של הקולטורה, תזכירו לי!

../images/Emo45.gif אבל

לא יהיה אלכוהול וסיגריות נכון? כי זה מה שמדאיג את ההורים שלי ><

עד 11 בלילה אני במד"א

ולמחרת בבוקר יש לי שוב משמרת- ככה שגם הפעם לא אוכל להגיע. אתם יכולים רשמית להתחיל עם קנוניית: "בטח שחר היא בכלל פדופיל/קיפודים פסיכופט"
נו- אני מבטיחה שלמפגש הבא/מסיבה בסוף החודש אני אעשה המון מאמצים להגיע. תלו עד כמה ההורים ילכו לקראתי/משמרות מד"א

lestatgirl

New member
בעיקרון כן

זה תלוי במצב הפיננסי שלי, ואמ.. איך אני אסתדר על קווי אוטובוס או דרכים אחרים להגיע כי אני קצת [טוב נו הרבה] סתומה בקטע הזה..

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo45.gif ושלום!!!

אז הינה אני שוב מהבסיס (הצלחתי לגנוב כמה דקות לבדוק דברים באינטרנט --- כולל האשכול שלי ברישמי, לירון!!!
). אז אני אגיע ביום חמישי... עדיין לא ברור על הימי חופש שיל וכו'... אני אעדכן. ולדעתי זה יכל להיות רעיון טוב לילה לבן... יהיה כייף
. מי נשאר? ואולי מישהו מכאן יכול לתקן את המקרן? אני לא חושבת שהוא (המקרן) רוצה לתקן את עצמו לבד... הוא נראה לי מפונק... ורק שתדעי... אם אין בראוניז אז אני לא באה! אורטל.

CitizenErased

New member
אולי אבל זה לא יהיה בבית הנוכחי

אני עוברת בספטמבר לבית הרבה יותר קטן ככה שאני לא יודעת אם אני אוכל לעשות שם. בטח שלא אותו הדבר כי הבית הנוכחי הוא עצום

PillzE

New member
אני באה 99.9% ^_^

ה0.1% שאולי לא זה אם יהיו בעיות בדרך ולא אוכל להגיע. מה שלא כ"כ סביר. אני תוהה אם אוכל להישאר לישון אצלך, אם לא, תאמרי לי בבקשה =[ תזכורת: you owe me money, biatch! סתם, הכל מאהבה =]

ממממממ היי 3:

הממממ אני אודרי.... ואני הייתי קוראת סמויה פה דיי הרבה זמן.. הסיבה שהייתי קוראת סמויה היא שלא הכי היה לי מה לומר כי אני לא הכי טובה בלהכיר אנשים חדשים וזה חח אז חשבתי שאולי אם אני אבוא למסיבה אני אוכל להכיר אנשים חדשים ויהיה לי קל לתקשר איתם בפורום והכל אמממ.... בנוסף אני גם חברה טובה של מישניה... מה שאומר שאם אני אבוא אני אבוא איתה... וכנראה גם אצטרך לישון שם [אם כמובן, את מרשה <:] כי הדרך היחידה להגיע הבייתה היא באמצעות מישניה. enough said שלום D:

למעלה