יום חמישי - מעדכנת

IAM20072007

New member
יום חמישי - מעדכנת

קודם כל אני מעדכנת מוקדם אך יש לציין שאני עומדת בתפריט מצויין ולא "נופלת" בנתיים
בוקר - אכלתי 4 פתית עם סלט חצילים טבעי ונס קפה + קלמנטינה צהרים - אני יאכל 2 שוקיים בתנור עם תפ"א ביניים - שוקולד 92 קל' ונס קפה ( לפני העבודה ) ערב - אני יאכל לחמניה מחיטה מלאה עם קוטג' / אבוקדו / חמוס ופסטרמה וסלט ירקות אולי אני יאכל מרק ירקות ביניים - 10 ביגלה ( עוד לא יצא לי מ....)
פרי - קלמנטינה היום לא עשיתי אופניים כי נקיתי

לילית462

New member
מעדכנת + מתכון למרק פצצות

בוקר - כריך מלחם חיטה מלאה עם סלט טונה והפוך קטן. צהרים - שתי קערות קטנות = אחת וחצי גדולה של מרק טעים. בינים - סלט ערב - מרק המתכון למרק - בישלתי במים עם מעט מלח כוס וחצי של אפונה טריה. טיגנתי בצל + שום + קבנוס פרוס לפרוסות דקות הוספתי האפונה המרוככת הוספתי שני גזרים קצוצים לקוביות קטנות שני תפ"א קצוץ לקוביות גבעולי סלרי - קצוץ לתיבול - מלח מעט פלפל (הקבנוס היה חריף) וקובית תיבול. כיסיתי הכל במים ובישלתי כשעה. יצא - מעדן!!!!!!!

לילית462

New member
סוגרת את יום ה'

אז ככה בבוקר כריך עם טונה והפוך צהרים - מרק קטניות בינים הפוך ותפוח ערב - מרק וחטיף חומוס. זהו! הגיעו הבדיקות שלי... יש לי אמבות מה שאומר שעכשיו אני לוקחת טונות של תרופות. בנוסף יש בעיה בשקיעת דם שלא ברור מה זה אומר, נצטרך לבדוק אחרי שהאמבה תמות אם זה לא היה קשור אליה. אין ספק, אני עולה במשקל בגלל שאני אוכלת! אבל העייפות, הבחילות, הכבדות ותחושת הגועל הכללית - זה האמבה.

יומטוב5

New member
היום הכל התקלקל

התחיל טוה אבל לא היה לי מה לרחת לעבודה וקניתי לי קפה הפוך על מים וטיפה חלב וביגלה מלוח וזה גרם לי לכאבי בטן ואני לא יודעת למה אבל כאשר כואבת לי הבטן אני מתחילה לאכול שטויות וובמיוחד מתוקים ועכשיו אני מרגישה זוועה הולכת לישון ומחר יום חדש לילה טוב

למעלה