יום חמישי הקשה...

Yaniv-DC

New member
יום חמישי הקשה...

אז אחרי שעבדתי היום שעתיים וחצי ארוכות שכללו ביקור בבניין החדש של EBU בוושינגטון, וסיימתי שנ"צ חביבה, הגיע הזמן לחלק הקשה באמת בשבוע, לעבור את יום חמישי בלי לפספס כלום. זה מתחיל ב-16:00 עם שני פרקים ברצף של 3rd rock from the moon. אחר כך, קצת השקעה בלימודים, ואז ב-19:00 שני פרקים רצופים בשידור חוזר של Friends. ב-20:00 פרק חדש של Friends, והפעם ספיישל באורך שעה תמימה עם הגיעו של שון פן. ב-21:00 ישודרו בזו אחר זו Just Shoot Me וויל וגרייס, כמובן - פרקים חדשים. ב-22:00 נקנח את הערב הארוך ב-ER שהחזירה לשורותיה את סוזן שנראית כמו דודה פולנייה מהמאה שעברה. עוד לא ברור לי למה היא הוחזרה, אבל שאר השחקנים והדרמה עצמה פשוט עושים את זה. ואז... נלבש את מחלצותינו ונצא לBADLANDS לנענע את הישבן קצת... סופ"ש נעים!

*maayan*

New member
ליבי יוצא אליך......

אני ממש מרחמת עליך, איך אתה יכול להמשיך לחיות ככה?

Yaniv-DC

New member
לא יכול, ואני כועס!

הפרומו: יום חמישי, נובמבר פירסט, ספיישל שעה של חברים, רק ב-NBC. המציאות: חצי שעה של פרק רגיל + פרק נוסף בשידור חוזר.

Yaniv-DC

New member
אההה... איך פיספסתי את הפרומו הזה?!

טיפני טיסון מצטרפת לה היום ככה כאילו אין מחר ל-Just Shoot Me! יש חיים אחרי בוורלי!

Yaniv-DC

New member
בעלת טור חדש...

בנושא סקס, אלא מה.... אגב, היא רזתה פחד, החזה צמח על חשבון התחת שהתכווץ, הבלונד עושה לעניים הכחולות שלה רק טוב, ובכלל, היא פשוט נראית שם טוב מאי פעם.

~*~gaL

New member
חחח ../images/Emo58.gif

היא באמת נראית מוזר צריך להתרגל ושרי הוחזרה כי היא הוחזרה.. אני שמחה בכל אופן, אהבתי אותה ואת הדמות שלה :) קחו תמונה ותראו איך היא נראית עכשיו (ספויילר)

למי אכפת איך היא נראית

אם היתה לי רופאה עם קול כזה הייתי מבריאה ישר (או נהיית כל הזמן חולה, רק בשביל לשמוע אותו)

Yaniv-DC

New member
אמממ... תראו... תשמעו...

אלה שמכירים אותי יודעים שאני הייתי מבריא שם בשביל מישהו אחר......

Yaniv-DC

New member
אוי נו.... אבל אני כן כזה ../images/Emo8.gif

בשביל דוקטור קרטר כמובן (וכן, אני אתעקש לקרוא לו דוקטור קרטר!)

קשה לי להאשים אותך ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי דואגת להגיע לחדר מיון לעיתים קרובות בשבילו.

קרטר הצנון? הצחקתם אותי?

הבנאדם ממש צנוני.... אבל אם כבר, ד"ר לגספי... יש לי משהו לבלונדיניות. אבל עכשיו שהיא נטשה לבלי שוב, סוזן לואיס היא תחליף נאה בהחלט. ואגב, זה לא רק הקול שלה, זה כל האריזה... סוזן

~*~gaL

New member
אממ.. מה זאת אומרת צנון?!

?! הוא לא צנון! ו.. אני.. הייתי מוכנה לירות לעצמי ברגל בשבילו.. :) סוזן - באמת כיף שהיא חזרה, רק שתזהר - לא לשים ידיים על קרטר! הוא של אבי. ולא יעזור שומדבר! קים - אולי היא תחזור.. מי יודע? Susan: Why do nurses wear colors and Doctors wear whites? Carol: Because Doctors are pure and good.

לא חבל על הרגל?

הוא ממש לא שווה את זה.... סוזן וקרטר? השתגעת? אם כבר אז יש עניינים בלתי פתורים בין סוזן למארק. אבל האמת - סוזן שלי......

ושוב, עניין של טעם

זה שאת חושבת שקרטר הוא צנון זה לגמרי סובייקטיבי. ובקשר לסוזן, אני מזמינה אותך לדו קרב
חוץ מזה, איזה מין זוג תהיו, סוזן וסוזן?
אני מתה לראות מה יקרה בקשר לסוזן ומארק. בטח לא ירימו את הכפפה הזאת.

~*~gaL

New member
גם אני מתה לדעת מה יקרה ביניהם

כל העניין הזה שהיא חוזרת כשהוא נשוי עם תינוקת זה ממש "לא נחמד".. וקומנדר - הוא כן שווה את זה, אפילו מאד. אבל, זאת דעתך :).. ועוד תגובה למה שאמרת, אבל זה מכיל ספויילר - * * * * * * * * * * * * * * אני מצטערת לאכזב אותך.. אבל יכול להיות שיהיה משהו בין קרטר לסוזן, זה עוד לא ממש בטוח, אבל יש רמזים. מארק וסוזן - זה כבר עניין אחר.

למעלה