יום חמישי הגיע

lital172

New member
יום חמישי הגיע

וזה הזמן להסתכל על השבוע שחלף. לזהות את הנקודות אור שבדרך. ולתת להם מקום משמעותי בחיינו. שנתחיל..? מאוד מקווה שתכתבו. מחכה..

katrina12

New member
נקודות אור בשבוע

לי אישית היו כמה נקודות אור: סידרתי את החדר,פגשתי חברה, הפחתתי בזמן ישיבה מול המחשב,הכנתי ארוחת ערב עם האחים שלי, ומצאתי סדרה חדשה בטלויזיה:)

levshavur

New member
יופי של אור...

levshavur

New member
הנה חזרתי...

שלום לכולן,
הבטחתי לכן שאחשוב (אתמול פשוט הייתי עייפה מדיי ומצוברחת מדיי מכדי לחשוב...)
אבל היה שווה שחיכיתי...כי אתמול בלילה הגיע לאימייל שלי העיתון האינטרנטי הראשון של המרכז לנפגעי כתות. פתחתי לקרוא בו ו...גיליתי להפתעתי הרבה כתבה עליי עם תצלום שלי...מסתבר שכשהיה הכנס הזה שבו נתתי בפעם ראשונה הרצאה על הכת צילמו אותי בלי ששמתי לב...
אז מנהלת המרכז כתבה ממש יפה ובצורה מאוד מפרגנת...היא כתבה את זה בהקשר שהם מרחיבים את טווח המרצים שלהם, ונתנה את ההרצאה שלי כדוגמה...אז תחזיקו לי אצבעות שאכן יהיו מקומות שירצו אותי כמרצה...אני אסע אפילו עד הקצה השני של הארץ אם התשלום יהיה הולם...

האור האחר הייתה ההופעה שבעלי ואני הלכנו לראות, וגם הראיון בחברת ההשמה לעבודה (נראה האם הם אכן יימצאו לי משהו, אבל אם אני באמת אתחיל להרצות אוליי בכלל לא יהיה בזה צורך...)
לבשה.

lital172

New member
לבשה.

איזה כיף הפרגון הזה.באמת הפתעה נעימה. מחזיקה לך אצבעות.
טוב שיש יציאות עם הבעל..לפעמים זה משכיח מהכל וכזה מחמם את הלב...
ומחזיקה בשבילך אצבעות ... נשיקות!

lital172

New member
אז הנה שלי..

למרות המצב המתוח בדרום. אחרי תקופה שלא נסעתי לאמא בגלל החרדות והלחץ.. נסענו השבת. היה ממש נחמד. הדאגה. האוכל שרק אמא יודעת להכין. הפינוקים.. הקירבה הזו אליה. עושה לי המון טוב. במיוחד אחרי כמה חילוקי דעות. שהקשר חוזר להיות נעים וקרוב.. ..אחרי שיחה של קושי והבנה.. שהייתה צריכה כבר לקרות מזמן... שמחה שגם ליאורי היה לצידי ועזר לי.. וכמובן..ששתינו פרקנו מה שהיה על הלב ועכשיו זה חזר להיות כמו תמיד. כי באמת שאין כמו אמא.

יום הולדת ממש תכף. כיף להבין איפה אני.. לשמוח על המקום הזה.. וכמובן על החיים האלו שהרשתי לעצמי להרגיש ולחיות.

עוד שבוע עוד בדיקה חשובה עם העובר/ית שלנו. וכמובן מחכים לראות שהכל ממשיך להיות לו תקין וטוב.וגם נדע את מין העובר..שזה מרגש לא פחות. אבל הכי חשוב כמובן שהכל יעבור בסדר.. ושהקטן או הקטנה שלנו מתפתחים להם יפה..

אני מזהה בתקופה האחרונה קושי אצלי.קשה להודות בזה...אבל גם כל השינויים שבדרך. ההריון. העייפות. העצבים שקצת עכשיו זה יותר מדי. מרגישה לפעמים קצת כועסת מדי.
לא סבלנית. ורוצה כמובן להיות אחרת.. שאגיע לסוף יום ואשמח עם מי שהייתי.. אז החלטתי לחזור לשיחות שוב. לרגע לא חושבת שזה כישלון..אלא מקום שיחזק אותי עם כל מה שאני עוברת. השינויים ומה שעתיד לבוא...

שבוע טוב לכולנו.

levshavur

New member
כף לקרוא

ליטל שלום,
משמח לקרוא על הדברים המרגשים שקורים בחיים שלך.
לגבי זה שחזרת לשיחות, בעיניי זה דבר נפלא. אני חושבת שכיום לחלק גדול מהאנשים במדינה יש צורך שמישהו יקשיב, יעודד ויתמוך...את זה שחוץ מהבנזוג יש גם היבט טיפולי, אני חושבת שזה יכול לחזק אותך עוד...
עשית תהליך נהדר, ואת בתהליך לקראת שלב חדש - האימהות...כך שאפשר להבין את ההרגשה הלחוצה שאת חווה...זה לדעתי תהליך טבעי...כמובן שהעובדה שיש מלחמה מסביב לא מוסיפה לתחושה של רוגע...
אז לדעתי עשית את הדבר הנכון שפנית לשיחות...
לבשה.

lital172

New member
היי..

תודה לבשה על המילים הטובות. אני עדין לא פניתי לשיחות. תמיד משהו עוצר אותי... אבל אני כן השבוע אנסה להשיג לעצמי את המקום הזה.
אני מרגישה שגם שקורים דברים כאלו מדהימים..יש גם צדדים קשים... ואולי זה יהיה נכון לתת לעצמי את המקום הזה להתפרק גם. להבין דברים..
ולדעת להתמודד נכון...

אז אני מאוד מקווה שאאזור אומץ ואברר לעצמי..

levshavur

New member
ליטל יקרה

שלום לך,
חשוב שיהיה המקום הזה שאפשר גם להתפרק בו...
זה קשה, ואולי אפילו בלתי אפשרי להיות חזקות כול הזמן...אנחנו אנושיות ומותר לנו לחוש שקשה, ומותר גם להרגיש כאב...
אז אני מקווה שתמצאי את הכוחות ואת המקום המתאים לטיפול...
לבשה.

למעלה