יום חמישי הגדול!!!!!!

taz512

New member
יום חמישי הגדול!!!!!!

ביום חמישי זה מגיע. כן כן אנשים ביום חמישי בשטאר וורלד הפרק הראשון של העונה החמישית. אני כבר לא יכול לחכות!!! וזה יוצא מעולה שזה יום חמישי. כי ככה מראשון עד רביעי באפי בביפ. יום חמישי באפי בסטאר וורלד. וביום שישי שידורים חוזרים של כל השבוע. עכשיו רק צריך להביא באפי לשבת ואנחנו מסודרים
טאז השד של באפי

מה הכוונה

"וביום שישי שידורים חוזרים של כל השבוע"? יש שידורים חוזרים?
עוגי עוגי

taz512

New member
זמני שידור חדשים....

מעכשיו כל יום הפרק הוא ב20:20 יענו הוקדם ב25 דקות. יש רק שידור חוזר אחד ב17:15 וביום שישי יש שידורים חוזרים של כל הפרקים של השבוע. יענו מרתון. כל זה בביפ. בסטאר וורלד מיום חמישי העונה החמישית מתחילה והשעות שם מבולבלות לי. אבל כעיקרון זה אותו פרק שלוש פעמים באותו יום. וגם אנג´ל חוזרת. עונה שניה במקביל לבאפי. אז כולם לטלויזיה. טאז שד שרץ לטלויזיה כי באפי צריכה להתחיל

taz512

New member
זמני שידור חדשים.

מעכשיו כל יום הפרק הוא ב20:20 יענו הוקדם ב25 דקות. יש רק שידור חוזר אחד ב17:15 וביום שישי יש שידורים חוזרים של כל הפרקים של השבוע. יענו מרתון. כל זה בביפ. בסטאר וורלד מיום חמישי העונה החמישית מתחילה והשעות שם מבולבלות לי. אבל כעיקרון זה אותו פרק שלוש פעמים באותו יום. וגם אנג´ל חוזרת. עונה שניה במקביל לבאפי. אז כולם לטלויזיה. טאז שד שרץ לטלויזיה כי באפי צריכה להתחיל

BabyBlue

New member
איזהההה כיייףףףף!

אני כל כך שמחה שיהיה מרתון באפי.... זה מושלם! באיזה שעות המרתון?

למעלה