יום חמישי הגדול

גיגוב

New member
יום חמישי הגדול

לצערי לא ניפגשתי אתכם היום ואני מקווה שהיה מפגשש מוצלח. אני רוויתי נחת ביתי הציגה עם עוד תלמידים משנקר תפאורה וציפי פינס (כן זו משופטי גריד) שיבחה את העבודה, כמה נחת הייתה לי ודמעה נסתרת ירדה כי הוא הייה בטוח נמלא גאוה. זו הבת שלה נתן את כולו בבריאותו ואפילו בחוליו ועזר בכל מה שעשתה. כמה חבל שהחיים רצו אחרת. שמונה חודשים עברו והגעגועים קורעים אותי.כל לילה אני שואלת איך עזב ואיך נתתי לו ללכת. מקווה שלא העצבתי אתכם אבל פה אני יכולה להגיד הכל לשמוח ולדמוע. יעל

זה לא היה תלוי בך יקרה

לכל אחד יש את מעגלי החיים שלו , ההתחלה והסוף שנקבע בשמים אל תלחמי ותצטערי,ף תשמחי שהיה לכם כמה שנים טובות יחד ומה ה לאה את ממשיכה להיות האמא של פרי האהבה שיצרתם יחד אל תבכי , בי הבכי מושך אותך לדכאון , תשמחי בילדה מוכשרת שלך תתחברי לבת ולעשייה שלה , ואז שמחת החיים שלכן תעלה ותשגשג

yamkachol

New member
כן, כן,

האובדן הוא קשה מנשוא. צריך לדעת לחיות איתו. לומדים... אני מאמין שאשית כל מה שיכולת, הכי .... - ולא יכולת לתת יותר ממה שכ"כ השתדלת ונתת לו. זה מובן. ואת לא נתת לו ללכת. האובדן אינו נתפס. לא מובן. גם בני שואלים, למה דווקא אמא מתה? למה דווקא היא חלתה? יופי לך ולבתך, למה שהגיעה. כל הכבוד לכן, וגם כמובן לבעלך ז"ל, שכפי שספרת תמך בה ועזר כמה שיכל. לבטח אם היה צופה בכן בשעת הטקס, גם הוא היה מוזיל דמעה של שמחה וגאוה בכן. שבת שלום.

|../images/Emo106.gifיקרתי אהיה גאה בבתך

ותהי בטוחה שהוא צופה בכם ומלווה אותכם בכל , ובודאי גאה בך על דרך התמודדות שלך, וגאה בתך על השגיה .. ואת לא מעציבה אותנו ,אלא החיים של כולנו לצד האובדן ... גם לי היה קשה לחזור לבית הריק , החשוך ועזוב ... לחזור ואין מי שמצפה לי , ואין את מי לשתף בחוויות , למזלי יש לי את שיר ,כלבתי , שרצה לקראתי , מקבלת פניי בשמחה .. ועכשו הולכת לישון לבד
אבל באלכסוןןןןןןןןן משתלטת על כל המיטה ..
ועל השלט ....
... יעל בואי נהפוך כל לימון ללימונדה .... ובס"כ יהיו עוד מפגשים , ואת תגיעי ותכירי את כל השבט המקסים שלנו ... לילה טוב לכם ...

גיגוב

New member
תודה

שמחה שנהנתם מהמפגש שבת שלום לכולם תודה על ההבנה והמילים החמות ריגשתם אותי עד "דמעות שמחה". יעל

kampf

New member
אני שמח שהיה לכם נחמד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטער שלא הגעתי במיוחד אחרי שקראתי את התגובות.

li 3 האחת

New member
שמחה שנהנתם מתי שוב??

כל כך רציתי להיות... שתהיה שבת קסומה ונעימה ~לי

ניזום להפגש שוב

אפשר לקבוע שנפגש פעם בחודש לחזק את מי שצריך לעודד את מי שנעודד , נצחק ונשמח מהמפגש וסתם להפגש על קפה ומאפה עם אנשים שעושים לנו טוב

היי קמפף אתה חסר לנו ../images/Emo24.gif

מתגעגעים אליך , מבינה שאתה עסוק אבל נשמח אם תמצא זמן מדי פעם להיות איתנו. דרך אגב יש לך רעיון למקום מפגש?

ליגה76

New member
איזה כיף לכם

אני כ"כ שמחה שהיה לכם טוב! רציתי לבוא ולהיות איתכם אבל היו לי כרטיסים לאיזו הופעה של מירי מסיקה. הייתי בדיכאון כי הייתי אמורה ללכת עם חבר שלי ונפרדנו לפני שבועיים. האיש הראשון שהצלחתי להקשר אליו אחרי 5 שנים!! הלכתי עם איזה ידיד. ואז שמענו על הפיגוע, מזעזע. לגבי המפגש הבא, אני חברה בעוד 2 פורומים. הרבה פעמים המפגשים אצל אנשים בבית. הרבה פעמים זה היה אצלי. כל אחד מביא כיבוד קטן לפעמים מארגנים תכנית או סתם ערב שירה ויוצא מאוד נחמד. לפעמים יוצאים לאיזו מסעדה אבל אז אפשר פחות להכיר את האנשים...

../images/Emo140.gif

כל המפגשים האחרונים התחילו מיוזמה שאתה העלת בצט אז ברוח אני בטוחה שהיית איתנו בטוחה שנשמח לראות אותך במפגש הקרוב במרכז

למעלה