יום חמישי ברדיו

יום חמישי ברדיו

היום נתי כרגיל בתכנית 02 ינגן קטעים מהדיסק החדש של הפוריטנים הצעירים, יעשה כבוד לפסטיבל ישראל הממשמש וגם יגנן חומרים דתיים משהו (!) אבל לעניין. הכל יקרה בשעה 20:00. הילה גייבל בשעה 21:00, ללא שום פרטים מיוחדים. נעמה מס בעוד תכנית אינדי אקלקטית ב 22:00. 23:00 - עוד ספיישל מייק פאטון במוזיאחלה, Lovagin (עמרי, פרטים..) ולאחר חצות - שעתיים של רגאיי עם THC Selector במיקס מיוחד ללא דיבורים להפעם, ואח"כ RastaGyal בתוכנית מיוחדת שהוקלטה במיוחד עם RudeBoy Sound. לפי מקורות יודעי דבר הסאונד-סיסטם #1 בישראל היום (פרטים על סאונד-סיסטם תספק לנו אשת התוכנית או מי שיחפוץ בכך). האזנות נעימות.

G4rfi3ld

New member
פרטי פאטון להיום...

מיקס מעשה ידי של מבחר קטעים יותר "רגועים" בהם פאטון שר - פרט לחשודים המיידיים בדמות Lovage, פיפינג טום והקטעים החלקלקים של פיית' נו מור ומיסטר באנגל, יהיו גם כל מיני קטעים פחות מוכרים.

G4rfi3ld

New member
ר"ש פאטון #2

1. Mr Bungle – Chemical Marriage 2. Mike Patton & Kaada – Crupscule 3. Mike Patton – Kochot 4. Mr Bungle – Pink Cigarette 5. Faith no More – Glory Box (live) 6. Isis – Maritime (Mike Patton remix) 7. Faith no More - Engove (Caffeine – Billy Gould remix) 8. General Patton vs. the X-Ecutioners - !Pimps Up, Aces High! 9. Peeping Tom – Kill the DJ (feat. Massive Attack) 10. Lovage – Book of the Month 11. Tomahawk - Aktion 13F14 12. Mr Bungle – Bienvenidos Kotter (live) 13. Carla Hassett (with Mike Patton) – Julia 14. Faith no More – Caralho Voador 15. Tomahawk – Ghost Dance 16. Eyvind Kang – I am the Dead

Trixerin

New member
ר"ש מסקינגטייפ 24/5/07

1. The (International) noise conspiracy – up for sale – שוודיה 2. Forward Russia- Twelve 3. The Buzzcocks- Ever fallen inlove 4. Wreckless Eric- Whole wide world 5. נערות ריינס- חברים שלי אומרים לי 6. Liz phair- California 7. Uncle owen and aunt beru- Desert Flowers 8. The Cure- Grinding Halt 9. Lali Puna- Micronomic – גרמניה 10. Kitzu- Baloon – ישראל 11. Solex- That’s what you get with people like that – הולנד 12. Disney, Aladdin OST- Arabian Nights 13. Aud Wilken- Fra Mols til Skagen – דנמרק 14. יוני בלוך- אלוהים נחמדה 15. The Beatles- Please please me 16. Evil Superstars- It’s a sad, sad planet – בלגיה 17. Tocotronic- Der achte ozean – גרמניה 18. מריונטה סול- התנפצות וכן כן.. אני יודעת מה תגידו לי עכשיו.... אז בואו נגמור עם זה: יוני בלוך הוא מאוד לא פראנק בלאק...

davecom

New member
גם פראנק בלאק

הוא כבר מאוד לא פראנק בלאק. רני (חצץ) טוען שגם קים דיל היא לא פונקציה. הוא מציע אם כבר להשתמש בקים גורדון (סוניק יות') לצורך העניין.

כבר היה לנו את הדיון הזה.

למען האמת ההיסטורית, אני חייבת לציין שבערב המצאת ה"קים דיל", שמופי הזכיר גם את קים גורדון בתור אופציה. בסוף קים דיל ניצחה, וזה מפני שהיא מאוד קים דיל והיא גם "מוסט אנלייקלי טו בי דפנה קינן", וזאת לעומת קים גורדון, שהיא אמנם די קים גורדון ובכלל לא הדרה לוין ארדי, אבל היא פחות קים דיל מקים דיל. יש לי תחושה טאוטולוגית משהו.... כנראה שאני צריכה ללכת להשלים שעות שינה.

G4rfi3ld

New member
אני מבקש לצאת מהעמדה האסנציאליסטית

אין הכרח שבכל אחד יהיה מן הקים דיליות. למרות זאת, קים גורדון היא ללא ספק קים דיל, אבל אכן פחות קים דיל מקים דיל ועל כן החלטנו בצדק שקים דיל תהיה קים דיל ולא קים גורדון. למרות זאת, ניתן לחרוג לעתים מן הקאנוניזציה של הקים דיל - למשל: זואי פולנסקי היא יותר קים גורדון מאשר קים דיל, אך דפנה קינן היא פחות קים דיל מאשר פחות קים גורדון. הדרה היא כלל לא קים דיל ועוד פחות מכך קים גורדון, בעוד שתמר אייזנמן היא יותר קים דיל מאשר קים גורדון. עד כאן "מבוא לקים דיליזם" להיום, נא לקרוא את היידיגר לשבוע הבא ולתהות האם די בסימן "קים דיל" על מנת שהדה-סין יגיע למהות של עצמו.

אכן עוצר נשימה

שיחקתם אותה אנשי לימודי-תרבות-אמירים שכמותכם. רק שאלה, מה זה "טאוטולוגית" ומה זה "אסנציאליסטית". קישורים לויקיפדיה יתקבלו בברכה.

G4rfi3ld

New member
ובכן

טאוטולוגית זה טאוטולוגית. אביב מארק הוא טיאוטולוג מובהק. אסצניזליאזם פירושו הנחה מוקדמת של תכונות/מאפיינים בקרב סובייקטים/קבוצה/תרבות/חברה. למשל: אני מניח שמי שנהנה מהמוזיקה בתכנית של ערן הוא בעל טעם מוזיקלי מחורבן, בעוד שמי שנהנה מהתכנית של רני הוא גבר-גבר. עמדה אנטי-אסנציאליסטית תגיד שאין הכרח שמי שנהנה מהתכנית של ערן הוא בעל טעם מוזיקלי מסוים, וכן שמי שנהנה מהתכנית של רני אינו בהכרח אדם ראוי. אני באופן אישי מאמין בשבירת הדיכוטומיה שבין אסנציאליזם לאנטי אסנציאליזם, וזאת משום שאנוכי לעתים אסנציאליסט ולעתים לא.

davecom

New member
יופי.

אהבתי את ההגדרה על אביב מארק. אני מניח שהכנסנו עוד מונח למורשת המפוארת של הרדיו. ואם בהגדרות וציטוטים עסקינן, אני חייב לציין פנינה ששמעתי אתמול מאסטרו - "ברוקנ'רול כל אחד לבד". הכוונה היא (פרשנות שלי) נובעת מהמצב המוכר שבו אתה נמצא בהופעה עם עוד מישהו / מישהי, אבל עצם האירוע משחררת אותך ממחויבות להיות ביחד איתו / איתה כל הזמן, כי כידוע לרוב יש שם בלאגן ולא תמיד אפשר להישאר בקשר מתמיד עם אדם אחד לאורך כל ההופעה. לכן הרעיון הוא לראות את הפרט כחופשי לעצמו במצבים כאלה (רוקנ'רול) ולא להיפגע יותר מידי כשבן הזוג שלך נעלם להסתובב עם חברים או סתם להעלם פתאום. אני חושב שיש בביטוי הזה ייצוג יפה של אמת קיומית הכרחית. עד כאן.

lcasei

New member
ר"ש אפס שתיים

1. נחום היימן - הנסיעה לירושלים (סוף סוף הכל) 2. המדרגות - שפל רוח (הוד דיין, אח של איגי, הוא ירושלמי) 3. יונתן רזאל - סך הכל (שיר חדש ומקסים, ניכר קולו הדומה לאחיו הצעיר, אהרון) 4. גיא מאיר ווסים עודה - כשאלוהים אמר בפעם הראשונה (מתוך האוסף Jazz In Jerusalem) 5. Trespass - Ripples (הגירסא המקוצרת) 6. יובל זדרמן - ערב שבת (גם טרספאס וגם זדרמן הופיעו הערב במסגרת פסטיבל ישראל) 7. פוריטנים צעירים - אין שיכור 8. יום שני האחרון של אוקטובר - דצמבר 9. חוזליטו - קומה שלישית (מתוך "קומות") 10. די ג'יי קארס - סוגר בריח 11. יענקל'ה רוטבליט וזאטוטי הרוח - המלחמה נגמרה (אוגוסט 2006) 12. דולי - צ'ה 13. קרני אלדד - החשוד הוזהר 14. פוריטנים צעירים - על המדשאה (הקטע שסוגר את האלבום החדש) שבוע טוב, שדרנים

למעלה