יום חמישי בבוקר

יום חמישי בבוקר

יורדת לאילת ,עם ידיד טוב פשוטו כמשמעו מעולם לא היה בינינו דבר ומבחינתי גם לא רוצה שיהיה. וכאן נכנסת הדילמה שלי,נכון הסכמתי לצאת איתו לסוף שבוע, נכון שנהיה בחדר משותף ויותר מכך במיטה משותפת ,אבל אין לי כל רצון לשנות משהו בידידות הזאת. אני צרכה לומר לו משהו? לדבר על זה? לבדוק שגם לו ברור שלא היה ולא יהיה כלום?
(ניצת לפעמים מתנהגת כמו ילדה מיפגרת)

כבר חשבתי יום חמישי ושמחתי......

כן אני חושבת שכדאי לדבר או לרמוז לו אם את שואלת סימן שאת יודעת שאת מושכת אותו אז עדיף לאמר את הדברים עוד לםני כדי למנוע אי נעימויות ותהני לך שם

מצוטטת

New member
אני לא מאמינה

שאני "הולכת" לשחרר תשובה כזו אבל תראי איזה יופי החומוס של עופרה מאתמול.......ואני מתכוונת לפיסקה האחרונה התשובה / תגובה שלך..... (הפנמתי) ואת החיבור בין הדברים
ואני שקטונתי (בעצות בתחום הזה
) אומרת...... (עם נקישות ב-
) לך תדע..... אולי הריח, האינטימיות...וכל שאר "הירקות".... יפתיעו גם אותך.....(לא לפסול......זה את לא מזמן אמרת) ואני תלמידה טובה.... הפנמתי וממשיכה....(לאט לאט) את רואה למה אמרתי......שיש עוד מלאן דברים..... אחללה יום לכולכם אנשים.

את משהו מצוטטת ../images/Emo24.gif

ובעצם עשיתי את מה שהיה צריך להעשות מבחינתי וזה ל ד ב ר . לא אין מה שיכול להפתיע אותי,אחרי שנה וחצי של ידידות אמיצה, בה אין לי כל רצון ולו המזערי שיהיה מעבר לה ,שום דבר לא יכול להשתנות... אנחנו משתפים האחד את השני בכל מעללינו ,כל אחד מאיתנו יודע בדיוק מה האחר רוצה וזה ממש לא אותו הדבר. טוב העיקר שדיברנו על זה ולשנינו ברור . יששששששששש עכשיו אני יכולה להתכונן לחופשה בכיף

מצוטטת

New member
טוףףףףףף נו........

אנ´לא כזו חנונית
בוינא....... ועם עופרה מימין את משמאל והח´ברה בחזית מלפני ומאחרי זה מוכרח להגיע מתי שהוא גם אלי לא? ודיר באלק עופרה להעיר לי שזו תגובה ריקנית וחסרת תוכן
ממני באחללה יום

מצוטטת

New member
חוצמז´ה

עוד קודם הבנתי...קראתי.... שהורדת ת´חומוס מהאש
לא תאפקתי.....הייתי חייבת להוסיף.

ophra

New member
אנייייי???????? ../images/Emo12.gif

להעיר שזו תגובה ריקנית וחסרת תוכן???? יקירתי, אם אי פעם אמרתי דבר כזה על איזושהי תגובה... (ולא משנה של מי!!!) אני אשמח אם תזכירי לי על מנת שאוכל להתנצל מקרב לב ולהתבייש לי בפינה...
(ואני רצינית לחלוטין!
) יש לי בכל זאת שתי הערות אחרות...
א. כל מה שיוצא ממך או "מגיע אליך" כלשונך הוא ממך ושלך ואני, או ניצת, או אפ´חד אחר לא יכולים לקחת אחריות או לקבל קרדיט על זה... ´בנת??? ב. אני עפרה. בלי וו בבקשה...
עד כאן הערות להיום...
שימשיך להיות לך יום אחלה! עפ
(בקרוב אצלי...)

מצוטטת

New member
אם מגיעה לך התנצלות ../images/Emo52.gif

אם כשלתי בהתנסחות
ות המילים כוונו לדברי שלי בלבד! ובהומור בלבד! ועל כך כתבתי לך מסר (שמקווה שיעבור כי לאחרונה יש בעיות) ותקווה שכך לובן הנושא ביננו.

העקשנית

New member
את רואה? טוב שדיברתם../images/Emo45.gif

בהצלחה-ומה שיהיה יהיה. ויהיה רק לטובה.
ואם ביום שלישי לא בא לי???

*יערית

New member
ניצתי.....

לי היה ידיד שנים שחלקנו מיטה יחד יותר מפעם אחת... הוא לא העיז לגעת בי..הוא לא העיז לעבור את גבולות הידידות.... ויום אחד שהיינו ממש שתויים הוא ניסה בנשיקה(אני מדברת על לפני 10 שנים) ואז אמרתי.....אם מתחילים אז הולכים עם זה עד הסוף...אין פשרה של יזיזות, אין פשרה של איבוד קשר....או שהולכים לעשות אמבטיה קרה!
כן כן בסוף התקררתי...
אמבטיה קרה לא הזיקה לאף אחד מאיתנו.... והוא נשאר עם הספק מה היה קורה לולא.....
אם את רוצה להשאר ידידה..זה הזמן בהחלט לדבר על זה.... ואם את רוצה "ללכת על זה" ויהי מה התוצאות....עדיף להנות משישי שבת מענגים לצד חבר אוהב ומעניק.... אבל....ככה זה תמיד בפעם הראשונה שלנו הנשים...אנחנו חושבות בדיוק כמו שהיינו בבתולינו לפני כן..כמו בפעם הראשונה שיצאנו עם גבר... חושבות וחושבות..מה יקרה במידה ש.....? אל תחשבי הרבה..לכי לזה בראש פתוח..במידה ויתאים לך אני סומכת עליך
במידה ולא יתאים לך..תדעי לעשות את הקאט הכל כך שנוא על הגברים
העיקר שתבלייייייייייייייייייייייייייייי

יעריתוש

גם לי יש ידיד כזה שבכיף אנחנו יכולים לישון במיטה אחת מחובקים וזהו... אבל החברות הזאת הגיעה אחרי שפעם היה שם רומן , עצרנו אותו והמשכנו ממקום אחר. והמעניין הוא שזה הבן אדם היחיד בעולם שאין לי בעיה להתלבש לידו, להסתובב עם תחתונים וחולצה, לשים עליו ראש ולדעת שחוץ מהרבה חם ואהבה טהורה לא יהיה שם כלום... ובטח ראית למעלה שהחלטתי לא לבשל שום תבשיל אלה פשוט לנקות את השטח לפני ,כדי שאוכל לצאת בראש נקי לגמרי.

רות 2

New member
האמת...

אין סיכוי שרות תצליח להחזיק מעמד ... תתאפק... ותסתפק ..רק בחיבוקים במיטה .... טוב זו רק רות מפרגנת לאהבה אפלטנית גם

ophra

New member
אוףףףףףףףף.....

שבע פעמים כתבתי תגובה ועפתי עד שאני מצליחה - כבר היא נראית חסרת טעם וריקנית...
שמחה שדיברתם ניצתי חושבת שזה כמובן הדבר הנכון לעשות למרות שגם כתבתי בנוסף שאין שום סיבה לקבע דברים ואפילו הוספתי ואמרתי שאולי כדאי לעשות שימוש במילה הזו שגברים כל-כך אוהבים ואנחנו כל-כך לא... "תזרמי!!!"
ועכשיו אני חייבת לצטט (מוקי ופישי): "איפה הבנות? מה אתן עושות? למה לא באות אלי? למה לא זורמות איתי? איפה הבנים? אתם לא בעניינים! עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים!" סתם. הייתי חייבת.
עפ

אורלי41

New member
אחותי...תזרמי../images/Emo140.gif ואם צריך../images/Emo101.gif

אני כאן... עכשיו באמת.... צאי.... תבלי... כייפי... תהני ותמצי כל שניה... לא לומר לא להגיד ולא לרמוז.... איך שתרגישי ואיך שיבוא לך באותה שניה... פשוט תזרמייייייייי
יופי אורליטה......כמה שאת גיבורה בלתת עצות לאחרים
העיקר לא לשכוח לקחת בגד ים... וקרם שיזוף.....וגם כובע
לכל מקרה שלא יהיה........ אם החום יהיה כבד מנשוא...

למעלה