לא מדויק בכלליום חופש פעם בחודש?
שלום, האם זה נכון שכל עובד זכאי ליום חופש בתשלום פעם בחודש? [מה לגבי חופשת מחלה בתשלום?] תודה
אני עובדלא מדויק בכלל
ימי חופשה עפ"י חוק תלויים בהיקף המשרה והותק. כמו כן, מקומות עבודה רבים מיטיבים עם הקבוע בחוק וההסדר הקבוע לימי חופשה הוא שונה (לא ניתן להרע עם החוק). עפ"י חוק, את מועד החופשה המעביד אמור לקבוע ולא העובד. ישנם גם הגבלות מסוימות לגבי צבירת חופשה. מצרפת לך קישור עם הסבר על ימי חופש. אם תפרט יותר על היקף משרתך וקצת פרטים על סיבת השאלה, נוכל לסייע יותר. עובד זכאי ל-18 ימי מחלה בשנה עפ"י חוק. עפ"י חוק, אין תשלום על ימי מחלה החל מהיום הראשון. ימי מחלה משולמים עם הצגת אישור מחלה. מצרפת לך גם קישור לנושא זה.
החפזון מהשטןאני עובד
בימים א'-ה' משמונה וחצי עד חמש וחצי כבר חודשיים וחצי - עוד מעט 3. והיה ואפוטר או אתפטר - הבנתי שמגיעים לי ימי חופשה בתשלום... צריך עוד פרטים? אשמח לפרט עוד תודה![]()
טובהחפזון מהשטן
אם לא תפוטר ולא תתפטר, יגיעו לך ימי חופשה בתשלום. אם תפוטר או תתפטר יגיע לך פדיון חופשה (תשלום בשווי של ימי החופשה המגיעים לך). פרטים נוספים בחוק שבקישור.
הסברטוב
אז למה החיפזון מהשטן? כך או כך מגיע לי תשלום... בקשר ללינק... אמאל'ה!
אה, אוקייהסבר
הכוונה יתה שלא צריך למהר ולהתפטר רק בשביל לקבל פדיון ימי חופשה.
מגיעים לך 10 ימים לשנת עבודהאה, אוקיי
תוכלי רק לומר על כל כמה ימים מגיע לי? [האם זה יום חופשה בתשלום על כל חודש? כמה זה נקרא חודש...?] תודה רבה רבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.