יום חדש

יום חדש

מושכת את השמיכה עוד קצת, מנסה להתכרבל יותר, עוד מוקדם השעון מאיר בדייקנות את השעה, בחצי עין מגששת לכיוון החצי השני של המיטה, ידי עטורת הלק האדום מגששת ומחפשת אחר סימן חיים בין הסדינים הקרים, אין סימן איז זכר, הוא לא ישוב אני ליבי מתחיל להאיץ, הייתכן? אני תוהה ומסתובבת לצד השני, קרני שמש ראשונות בגווני אדמדם עדין שוטפות את החדר דרך חרירי התריס , נמתחת שוב על המזרון הרך , מרגישה חתולה רעבה, שיערי הארוך פרוע לגמרי מהשינה "הערנית" שלי, רוח נעימה חודרת אל החדר מהדלת שהשארתי פתוחה, רוצה להירגע , המוח שלוח לי מסרים חיוביים.... נשכבת על הגב גופי רפוי, לוקחת נשימה עמוקה מהאף ומוציאה לאט, לאט מהפה....נרגעת, מקשיבה להלמות ליבי, כמו שעון עוצמתי מדוייק להפליא, פועם בתוכי נותן לי חיים בכל שניה , עוצמת עיני , זה כבר לא למטרת שינה, אלא למטרת חימום.. חימום הנפש. הטלפון מצלצל, לא מופתעת הוא אמר שיעיר אותי השכם, מתמתחת כמו חתול הישבן החוצה חזק, הלו?, עונה בוקר טוב, נשמע קול ערני במיוחד ברקע, היי...אומרת ומושכת את המילים......... התעוררת עכשיו ? יפה שלי, שואל הגברבר כןןןןן, אני לוחשת מעבירה על החזה , אתה חם? שואלת כבדרך אגב, ממממממממ, הוא מגרגר לי רטובה מאתמול, כל המיטה עמוסת נוזלים.... שקרנית קטנה , הוא מגכך תבוא לבדוק, פולטת. כמה אתה מדבר ? הויברטור כבר חם ....וגם אני. שוב אנחנו מגלגלים לעולמות שרק אנו מבינים, עולם שיצרנו לעצמנו רק ל ולך, הקול שלך ממיס את ליבי וקולי ממיס משהו אחר אצלך, אני אוהבת את משחקי המילים ואתה מעדיף משחק מקדים, אני אוהבת ממעל לשלוט אך בפי אוהב לשחות...ולהכניס לשם חומרים מיוחדים, תחושות מעורבות ממלאות את ליבנו אבל אנחנו שיננו יודעים שיש בנינו סוד .

טירת האהבה../images/Emo23.gif

דלת כבדה מעוטרת בשושנים מעץ היתה פיתחה של הטירה, שביל אבן בגווני אדמדם עיטרו את ריצוף השביל וכיכר מקושטת ומסודרת להפליא עמדה בחזית, מדשאות ירוקות ומטופחות גדשו את החצר רחבת הידייים, מאחור היתה בריכה גדולה וכיסאות עץ עמדו סביב מזמינות את הבאים לשבת. שער ענק מיוחד בעיצובו סגר ותחם את הגבול בן העיירה לבן הרחובות מסביב. ובתוך הטירה בין קירותיה הגבוהים , החלונות שהוסתרו מעט על ידי חומות אבן עתיקים (צריח), החומות לא היו צמודות לחלונות אלא היה מרווח גדול יחסית בניהם, אך במרחק למראית עין נראו קרובות מידי. עלמה יפיפיה היתה בעלת המקום, גופה לא היה רזה מידי , החזה שלה היה ענק ושופע. לילה קר אחד עמוס בברקים ורעמים , ורוחות חזקות נושבות בחוץ, הזמינה את כל יושבי הטירה לארוחת ערב חגיגית שהיא בישלה והכינה לכבודם, היא צילצלה בפעמון המודיע לכולם להתכנס יחדיו בחדר האוכל רחב הידיים, אט אט נכנסו לחדר כל החברים, היא עמדה בכניסה וקיבלה את פניהם בחיוך לבבי , שניים מהגברים שהיו שם עמדו צמודים אליה ולא הירפו , הם עמדו וחיבקו אחד את השני בחום רב, התגעגתי אליך , היא אמרה לדני והם התנשקו נשיקה ארוכה , אח"כ ניגשו אליה עוד כ - 5 מהחברים וליטפו את שיערה , גופה , הריחו את הבושם המתוק שפיזרה בכל פינה. לכל גבר היה תפקיד חשוב: הגנן היה שרירי ושחום מעבודת הגן בשמש. הטבח היה אף הוא שרירי גוון עורו היה בהיר והוא ידע לקצוץ טוב וגם לעסות טוב. מעצב הבגדים היה מאוד עדין חם ולבבי הוא ידע לפנק וללטף כמו שהגברת אוהבת, הנהג היה קצת גס וטיפה שמן, הוא ידע לנהוג בה בקשיחות, שומר הכניסה היה גבוה ושרירי מעוצב להפליא תמיד משקפי שמש על עיניו. הרופא היה עמית אמיתי ידיד ורע הקשיב לצרותיה, הציע ונתן חיזוקים חיוביים, הוא אהב לענג אותה בעיסויים מרפאים, המנקה היה צייתן להפליא עזר הרבה זה שעובד הכי קשה! אולי שכחתי כמה...בקרוב תדעו. המשך יבוא

bugbuster

New member
יקירה, יפה לך השטף

אבל, אנא רק כתיבה אחת ראשית ליום. כתיבה ללא מאות הנקודות מלפני כן כבר נראית טוב יותר ולו מבחינת הצורה.

טירת האהבה ../images/Emo23.gif אימון אחד על אחד

לפני הצהריים, החברים בטירה עסוקים נורא, כולם פעילים במרץ כל אחד בעיסוקיו, צריך לשמר את המבנה העתיק , צריך לשמור על יופיו , ויש תיקונים רבים לעשות. מידי יום בשעה זו הגברת עסוקה בפעילות הרבה יותר מעניינת, הקומה השלישית זו הקומה שלה, קומה אחת פרטית וכולה רק שלה, כמה וכמה חדרים משרתים את צרכיה. חדר השינה מעוצב בסגנון עתיק אך לא מידי, יש חלונות צרפתים מאורכים וצמוד להם מן מושב מרופד ונוח עם כריות מסביב, וילונות ארוכים בהדפסי שושנים אדומים מעטרים את החלונות, ספות בד מזמינות בשתיים מפינות החדר, מיטת אפיריון גבוה מעט, רחבה, עומדת על בימה מוגבהת ,לא מעט כריות באיזור העליון שלה, סט מצעים עשיר ומיוחד תמיד בנמצא. באחת הדלתות הסמויות בחדר ישנו חדר ארונות ענק, משם בחרה הגברת חליפת אימון לבנה הכוללת טייטס לבן קצקצר וצמוד, וטופ תואם שכמעט ולא מצליח להכיל את החזה השופע שלה, תמיד החריץ מציץ ומבטי החברים חודרים פנימה ללא מעצורים, רגליה ארוכות כשל בובה מעוצבות כל שריר נראה, אין לה בעיה לחשוף שום חלק מגופה הכל יפה משולם , ומעוצב. שיערה עסוף לקוקו ארוך ומסולסל רק תלתל אחד סורר קופץ החוצה אל המצח. שיפשופי נעלי הספורט בפרקט נשמעים בכל הקומה, הכרוז קורא שהמדריך האישי מחכה.... היא עולה חצי קומה שם יש סטודיו מאובזר להפליא , הוא ממתין לה בכניסה גבוה ממנה פי כמה , עיניו כחולות שיערו שחור , הוא שרירי אבל לא יותר מידי , לבוש מכנס שחור צמוד שמבליט לו את החבילה!!!!! היא משתדלת לא להתיחס לחבילה אלא להוראות של המדריך , הקצב פועם בחוזקה, השיעור אנגטי מאוד, למרות שקשה למדריך להתרכז בתנועות שלה מכיוון שהחזה שלה כל הזמן קופץ בזמן ההנפות, עיניה המיוחדות לא הירפו מתנועות המדריך שהיו גמישות וחזקות , החלטיות ,עוצמתיות ובעלות חן מיוחד , כיאה למדריך מנוסה כמוהו,היא נתנה לשיעור לזרום וניסתה להתחכות בהצלחה מרובה אחריו, הוא צעק הוראות כמפקד בצבא למרות שהיה לו קשה להתיחס לבחורה עדינה ויפה כזאת כאל חיילת זוטרה, טירונית דנדשה.... עכשיו אני אקרע לך את הצורה , הוא צעק ג'ם קרוס חזק, הקיק לאחור גבוה!!!!! רטן בכעס כשהיא התעייפה וזיעה ניגרה על החזה שלה. המתיחות הגיעו ...סימן לסוף ....את המתיחות הם אהבו לעשות אחד בעזרת השני, הוא בתוכה והיא נמתחת עליו, מהצד מול המראה זה נראה פשוט מושלם, הוא ישב מולה בפיסוק ומתח את רוחב הפיסוק שלה, נעמד מעליה ושיחרר את גבה בעזרת ידיו החזקות , אח"כ היא ירדה לשפגט מתוח עד לרצפה....גמישה , הוא ציין. הורידה ראש לרגל קידמית והתגלגלה לפנים כשרגל אחת למעלה מתוחה עד לראש ורגל שניה מתוחה לפנים, הוא אחז ברגל שלמטה והעביר אותה גם לכיוןן הראש שלה, כאשר הוא יושב ומותח אותה הזין שלו נצמד אליה , היא חשה את הזיקפה הענקית מבעד לטייטס , פניו היו מול פניה , מביט בה מקרוב , עיניה הכחולות / תכלת מלוכסנות כאילו כבר לא עמדו בגירוי היא עצמה אותן התמכרה לנשיקותיו העדינות הם שכבו על הפרקט כשהוא מעליה מותח את ידיה מעל ראשה ומתענג במציצת הפיטמות הזקורות שלה, היא נאנקה מעט וליטפה את ראשו , חשה איך הוא מפשיל את המכנס הצמוד מגופה החם, רגליה עדיין למעלה והוא שותה את כולה בתשוקה עצומה, אני יכול לחדור אליךך יפיפיה ? שאל בשקט מממממ, היתה התשובה , הוא עשה את זה לאט ובעדינות, התנוחה היתה מאוד מפתה הכוס שלה נפתח אליו, והתנועות היו נמרצות עכשיו, הוא רצה הכל....חזק עד הסוף ויותר מזה! הוא סובב אותה לכל כיוון וחדר אליה אליה בתעווה ....כמה שאת יפה כאשר את מזדיינת בתשוקה, פרט על גופה ברעבתנות.. אתה מטריף אותי גנחה אליו . בעומק החדירה גמרה רק מהמגע העדין בגדגן הרטוב שלה, הוא ממלא כל מרווח רטוב בדפנותיה הצרים, מצמיד אותה לקיר כשהיא מעל יושבת עליו הכל תוך צפיה במראה הגדולה של הסטודיו.... הכרוז הודיע בקול גברי ועמוק : ארוחת הצהריים מוגשת כעת.................

למעלה