יום חג לנסיכה

יום חג לנסיכה

יום נחמד עבר עלי אתמול התחיל בחגיגה בצט בספינת האהבה בצט של התפוזסז המתקדם בשעה 24 נשאלתי את פה ואז יצאו לכללי עם בלונים וןלבבבות עד השעה 1 בלילה חגגו בשירי יום הולדת ושירים על נסיכות הצטרפה לזה הודעת SMS של האחיינית שלי המתוקה (שבאותו היום באה אלי לעזור לי לנקות לקראת החג , ואחותה באה מאוחר יותר להשלים את העבודה) הלכתי לישון עם בית נקי ומאושרת בבוקר הגיעה דודה שלי , זו שמטפחת אותי במיוחד אמרה לי יום הולדת 50 לא עובר בשקט , וקנתה לי עגילים מתנה התלבשתי ויצאנו מהבית להליכה שאני אמורה לעשות בעקבות הצינתור בדרך גםהלכנו לעשות קניות לחג , היא דחפה את העגלה עד הבית ארגנו צהרים כמו פקניק בהתאם למגבלות הסכרת שלי ואחרי הצהרים נסעתי לשוטט בעיר , למפגש מתוכן מבעוד יום שוטטתי בקניון , במטרה להחליף את העגילים למשהו ארוך יותר לא מרובע היתה הצגה לקטנטנים וזה עבורי היה נהדר ישבתץי ונהנתי כמו ילדה בת 5 לא כמו אשה בת 50 , אולי זו הדודה סבתא שנהנתה מהקטנים בדרך הביתה עברתי דרך האיש שתיקן לי את מכונת התפירה תודות לאיש מקסים שעזר משאלה אחת להגשים, לתקן את את מכונת תפירה שלי התחביב שממלא אותי באושר מלבד הכתיבה והציור , הבעת כושר יצרתיות שלי אז מכונת התפירה מתוקנת חזרה אתמול הביתה נשאתי אותה במו ידי , אל הבית את כל המדרגות עליתי אכן היה קשה, התנשפתי במדרגות, אבל נעשה לבדי ,בלי לבקש מהשכנים וזה מוכיח שאני בעידן חדש,הלב מקבל מספיק דם כדי לפעול כשורה ומי יודע אולי יגיע גם תיקון רוחני והאהבה לאביר חלומות תתגשם לאחד שיהיה הרצוי וגם מצוי , גבר אוהב אהוב ומאהב שימלא את חיי וימיי בחיוך ובאושר את היום סיימתי מול המחשב שרה וגולשת בספינת האהבה שרה ורוקדת את השירים שאוהבת אל תוך הלילה שברקע משתלבים טלפונים של כאילו שמצאו אותי בבית ושיחה עם הנסיכה הקטנה שלי והאחיוניות שלה אחי הגיע מהקניות ברך אותי בטלפון ורץ לסדר את הקניות כך חגיגת יום הולדת התחילה והססתיימה לה באינטרנט ונותרי לי משאלה קטנה המופנה לבוראי גואלי ויוצרי הבורא עדי שעמלתי קשה כל חיי , וכעת מבקשת חיים שקטים ואהבה ,ופינה משלי עם אהוב

../images/Emo140.gifיום חג אמיתי עבר עלייך../images/Emo24.gif

ואני מאמינה שלכל אחד אחת מאיתנו מגיע הרגע שאנו מוצאים את הפינה השקטה החמה והאוהבת שלנו מאחלת לך רק טוב ושמחה וחג שמח ומהנה

למעלה