יום ועוד יום

טילי66

New member
יום ועוד יום

הימים חולפים והכאב לא חולף המצב מחמיר הוא פשוט כל יום יותר אלים והוזה . היום היתה לי שיחה עם רופאת המחלקה העידוד שקיבלתי שאישפזתי אותו בדקה האחרונה היום נבדק על ידי פסיכיאטור וקיבל כדור חדש שכמובן לא בסל התרופות נראה איך זה ישפיע עליו ימים יגידו ביום שני יש לי פגישה עם העובדת הסוציאלית נראה מה היא תחדש לי.טוב שיש עם מי להתכתב בלילות.עיפה אך לא מצליחה להרדם.כולל כדור שאני לוקחת.נקווה להתגבר בכוחות משותפים.השעה אחד בלילה אכנם שוב למיטה ואנסה להרדם.אז לילה טוב.תמי

אגסיל

New member
../images/Emo201.gifתמי יקרה

עם כל הכאב והצער על מצבו של בעלך עלייך להיות שמחה שהוא במקום טוב שמטפלים בו היטב ואפילו הרופאה אמרה לך שממש איפשזת אותו בדקה התשעים. תתעודדי מכך שהוא מטופל טוב ותחשבי איך היית עושה את זה בבית, הרי זה היה ממש בלתי אפשרי. וזה הזמן שלך לנוח ולחזור לשיגרה שקטה יותר. תבקרי אותו ותהיי איתו אבל כשאת חוזרת הביתה תשאירי שם את המחשבות . מחזקת אותך בחיבוק חם ועוטף. מאחלת לך סוף שבוע נעים ושקט לילי

sarale14

New member
טילי66 היקרה, אני שולחת לך חיבוק

חם, זה עוד שלב במחלה, זה חולף אני רק לא מבינה למה נותנים כדורים שהם לא בסל התרופות, שום כדור לה יעשה את חולי האלצ' בריאים, אני לא רופאה חלילה אבל יש את אותם תרופות בשונות שונים - מנסיוני לבד. אני די דואגת לך. אני מקווה שאת לא לוקחת כדור שינה באופן קבועה. תמי - עשי משהו בשביל עצמך, משהו שיעשה לך רק טוב, ולא משנה מה - תעשי זה מחדש כוחות מכל הבחינות. שלך שרהלה

טילי66

New member
תגובה לכל חברי בפורום

הכדורים הם להרגעה בלבד וזה אמור להיות ללא תופעות לווי ימים יגידו את כדורי הזיכרון יתחילו להוריד בהדרגה פשוט אלים בוכה המון זה לא חדש זה גם היה בבית קשה לראות את זה תמיד היה חזק וגם שיחק שהוא לא רגיש כך אני ראיתי את זה.היום האישיות השתנתה לגמרי.אני מתכוונת בספטבר להרשם למועדון הגמלאים של המורים זו התוכנית.כרגע המועדון סגור.אני עיפה כי לא ישנה למרות כדור השינה.קשה לראות הכל עדיין לא מתמודדת.שבת שלום לכולם וכמובן שקטה ורגועה.תמי

sarale14

New member
כל דבר על בסיס טבעי עדיף למשל

תה שושנים - ממש שושנים קנטנטות מיובשות רק מים חמים וממתיק (אפשר לותר על התה) או אמבטיה טובה חלב+ דבש עוזרים לישנה. תמי יקרה - הלוואי שישאר כך ולא ימשיך הלאה אחורה במהירות הבזק, אני יודעת מה את עוברת, לוקח זמן עד שיודעים להתאים את הכדור הנכון, ולהפחית את האלימות והדיכאון סוג אחד של כדור שאמי אז קיבלה היה פקסאט - מאוד עזר לה לתקופה מסויימת עד שהפסיק להשפיע. נהדר שאת מתכוונת להרשם למועדון הגמלאים של המורים. אני שולחת לך חיבוק חם והלוואי שתהייה שבת שקטה ורגועה.

תמי'לה היקרה כעת נותר לך להתחזק נפשית

הוא לא בבית אז צאי והתאווררי ,אולי תתנדבי באירגון חסד כך שתפצי את עצמך, אם את לא מטפלת באישך לפחות את תורמת לכלל בחסד של אמת, תאמיני לי יהיה לך סיפוק גדול לקבל חיות מהנתינה שאת עושה, קבלי
של עידוד וחיזוק

למעלה