יום התרמה לאלו"ט-מה אפשר לתרום?

האם הנושא השנה הוא שילוב? ../images/Emo23.gif

היי עמליה, תודה על המידע
. אני רואה שאת נרתמת למאבק יחד עם אלו"ט וזה חשוב ונהדר. שמעתי גם על המחקר שעשה הצוות של רמת-חן שהישווה בין ילדים מהספקטרום האוטיסטי הנמצאים במסגרת חינוכית משלבת לבין ילדים הנמצאים בבתי ספר מיוחדים ונפרדים. הוכח כי ילדים הנמצאים בסביבה של ילדים רגילים מתקדמים הרבה יותר ויכולתם גדלה. אינני יודעת האם בדקו את הסיבות והאמצעים של השילוב או האם הילדים המשולבים היו מלכתחילה ברמת תפקוד גבוהה יותר מאלה שלא שולבו? הרבה פעמים מהססים יותר לשלב את הילדים בתפקוד הנמוך יותר. אם באמת יצליחו להקים גוף כזה של סייעות עם הכשרה בשילוב אז כמובן שרמת השילוב תוכל לקפוץ דרגה. היות ואתמול התפרסם שהוקצה תקציב לשילוב , מעניין מה בפועל יתבצע...
בהצלחה ושנה טובה ומקדמת בכל המסגרות החינוכיות

דורי 7

New member
עמליה-קראתי את הכתבה

בידיעות אחרונות-וקודם כל באמת כל הכבוד לך , קראתי את הכתבה בהתפעלות ואפילו קצת בקנאה (מאיפה כל האנרגיות....). אנא עדכני אותנו לגבי הכתבות בטלויזיה תודה

אילת 55

New member
עמליה את גדולה...

באמת להסיר את הכובע בפנייך. המלחמה שלך נותנת המון כוחות להורים אחרים וגם קצת רגשות אשם (אולי אנחנו לא עושים מספיק). בכל מקרה אני מברכת אותך ואת דניאל ומאחלת לכם המון בהצלחה ושנה טובה. גם המסמך שלך לצוות בגן\צהרון מאד עזר לי .

anidnd

New member
יום התרמה לאלו"ט-מה אפשר לתרום?

אני מתלבטת בשאלה, כיצד אנחנו יכולים לעודד את התרומות ביום ההתרמה לאלו"ט? חשבתי על דוא"ל נרגש לכל מכרינו, שיעבירו אותו למכריהם, וכן הלאה. חשבתי לעלות לאחת מתוכניות השידור הרגשניות שברדיו (איריס קול וכאלה). למישהו יש עוד רעיונות? האם למישהו יש כשרון כתיבה ויכול לעזור בניסוח דוא"ל מרגש שיפתח את הלבבות (וכן, גם את הכיסים), או האם עדיף שכל אחד יפנה למכריו מלים פרטיות משלו?

doroniz

New member
תרומה ליום ההתרמה

אני מציע לא לקחת יוזמות פרטיות אלא להעביר כל רעיון דרך הצוות המרכז את יום ההתרמה. האחראית מטעם אלו"ט היא דפנה ארליך וניתן להתקשר אליה לטלפון מספר 064-237534. לגבי הופעה בכלי התקשורת (רדיו, טלויזיה, עיתונות) אפשר ומומלץ לפנות לרותי סיון באלו"ט 03-6126120 שלוחה 202. ושיהיה לכולנו בהצלחה ושנה טובה. דורון.

מה מתוכנן ליום ההתרמה- פרסומים?

היי דורון, אולי תוכל לשתף אותנו במידע האמור להתפרסם בכלי התקשורת סביב יום ההתרמה? בפעם שעברה היה דף מסודר עם כל המידע על הנעשה ברדיו, טלויזיה ובעיתונות. נשמח להתעדכן ממי שיודע, תודה, תלמה.
ושתהיה לכולנו שנה מקדמת ונהדרת

doroniz

New member
איידע כשאדע

אשמח ליידע את כולכם כשאדע. בינתיים היתה כתבה אחת במוסף 24 ימים האחרון - ראיון עם אם חד-הורית. דורון.

doroniz

New member
הבטחתי ולכן אני מקיים

מצ"ב תכנית ההופעות בתקשורת לקראת יום ההתרמה כפי שקבלתי מדוברת אלו"ט, רותי סיוון. בהצלחה לכולנו ושנה טובה. דורון.

למעלה