יום התרמה הקרב!

vikvik

New member
יום התרמה הקרב!

מי עושה מה? הסברות? ספירת כספים? רעיונות מישהו?

chakiv

New member
למה שלא לקראת יום ההתרמה להעלות גם

את עניין הפורום? אפשר לרשום את הלינק ככותרת קטנה בפרסום (אם זה בדפים או בטלוויזיה). האם זה אפשרי? כמובן, שאם כבר יום התרמה...אז נושאים כמו זה הראשון - כדאי שלא יופיעו...

LullaBelle

New member
אני עוד לא יודעת...

דיברו איתי מהאיגוד לגבי יציאה לתקשורת, כי ממש אין לי בעיה להחשף. אני עוד לא יודעת לאן, מתי, ואם בכלל ישימו את הפרצוף שלי איפשהו, אבל כשאדע - אודיע על בטוח =)

הסברות וספירת כספים

מעניין באמת בעניין התקשורת. יש בי רצון מסויים להחשף וגם רתיעה כרגע הרתיעה גוברת על הרצון

cafesito

New member
מתראיין לכל מיני מקומות באותו יום.

חוץ מזה אני מנסה לכניס את נושא הCF לכמה שעשועונים באותו שבוע.

orii

New member
הסברות למתרימים כמו בשנה שעברה

הסכמתי גם להתראיין ואמרו לי שזה יהיה כנראה לרדיו לתוכנית אחת או שתיים. איזה מזל שזה ברדיו. אני מנסה לגייס את החברה שאני עובד בה (זו חברה מאוד קטנה) לפעילות של יום ההתרמה . מחכה לתשובה מהמנכ"ל.

orii

New member
החברה מתגייסת

המנכ"ל הסכים הוא מאשר לכל עובד שרוצה לתרום חצי יום עבודה להתנדב עבור יום ההתרמה, כאשר חצי מהזמן הוא על חשבון החברה. ביום חמישי אעשה הסברה בחברה ואקבל רשימה של מתנדבים.

orii

New member
כן זה עשה לי מאוד טוב

באמת כל הכבוד למנכ"ל. המתנדבים עדיין לא התנדבו - נראה איך תהיה ההענות.

orii

New member
עכשיו סיימתי להציג את הנושא לחברה

אני חושב שזה היה בסדר. בנוסף, הפצתי גם מייל עם הפוסטר הכתבה על ה CF וטופס חתימה על כרטיס אדי ובקשתי להמשיך ולהפיץ אותו. יש כבר שתי מתנדבות ראשונות...

sporTV

New member
ממליץ להפיץ את הקישור באתר YNET

כך יוכלו אוטומטית להתחבר דרך האינטרנט מבלי להתאמץ יותר מדי.

sporTV

New member
../images/Emo24.gif ממש כייף לשמוע

אותי אולי תראו בטלויזיה ביום מן הימים

מודעה לקראת יום ההתרמה

שלום לכולם. מצורף קישור למודעה החדשה לקראת יום ההתרמה 2008. נודה לכם אם תפיצו ותשרשרו מודעה זו בקרב מכרים, ידידים, עמיתים למקצוע ומקומות עבודה,ובכך תסייעו באיסוף התרומות.

cafesito

New member
הכנתי עמוד גם בריידרס שיעלה מה20 לחודש

בטח יעלה גם בעוד אתרים. אני חושב שכל אתר שתצליחו להכניס אליו את המודעה צריך לקבל גם קישור לעמוד מהפורום, אז אל תתביישו, כל עמוד שהמודעה שלנו מופיעה בו רצוי שתיידעו אותנו עליו. העמוד בריידרס

chakiv

New member
דייויד

אני מאוד מעריכה את מה שאתה עושה באתר השני. כל הכבוד על היוזמה! אפשר גם לפרסם את הנושאים הרפואיים שעלו בפורום הזה. מה דעתך? ורדית

פרסום בפורטל בריאות של msn

כחלק ממאמצי האיגוד להגביר את המודעות לחולי הסי אף ולמחלה, פורסמה בפורטל הבריאות והיופי של msn כתבה המתארת עובדות חשובות על מחלת הסי אף. הנכם מוזמנים לקרוא ולהגיב.

למעלה