את עניין הפורום? אפשר לרשום את הלינק ככותרת קטנה בפרסום (אם זה בדפים או בטלוויזיה). האם זה אפשרי? כמובן, שאם כבר יום התרמה...אז נושאים כמו זה הראשון - כדאי שלא יופיעו...
דיברו איתי מהאיגוד לגבי יציאה לתקשורת, כי ממש אין לי בעיה להחשף. אני עוד לא יודעת לאן, מתי, ואם בכלל ישימו את הפרצוף שלי איפשהו, אבל כשאדע - אודיע על בטוח =)
הסכמתי גם להתראיין ואמרו לי שזה יהיה כנראה לרדיו לתוכנית אחת או שתיים. איזה מזל שזה ברדיו. אני מנסה לגייס את החברה שאני עובד בה (זו חברה מאוד קטנה) לפעילות של יום ההתרמה . מחכה לתשובה מהמנכ"ל.
המנכ"ל הסכים הוא מאשר לכל עובד שרוצה לתרום חצי יום עבודה להתנדב עבור יום ההתרמה, כאשר חצי מהזמן הוא על חשבון החברה. ביום חמישי אעשה הסברה בחברה ואקבל רשימה של מתנדבים.
שלום לכולם. מצורף קישור למודעה החדשה לקראת יום ההתרמה 2008. נודה לכם אם תפיצו ותשרשרו מודעה זו בקרב מכרים, ידידים, עמיתים למקצוע ומקומות עבודה,ובכך תסייעו באיסוף התרומות.
בטח יעלה גם בעוד אתרים. אני חושב שכל אתר שתצליחו להכניס אליו את המודעה צריך לקבל גם קישור לעמוד מהפורום, אז אל תתביישו, כל עמוד שהמודעה שלנו מופיעה בו רצוי שתיידעו אותנו עליו. העמוד בריידרס
כחלק ממאמצי האיגוד להגביר את המודעות לחולי הסי אף ולמחלה, פורסמה בפורטל הבריאות והיופי של msn כתבה המתארת עובדות חשובות על מחלת הסי אף. הנכם מוזמנים לקרוא ולהגיב.