יום השואה
ביום רביעי הבא, ה-20 באפריל, יתקיים יום הזכרון לשואה ולגבורה. בשנה שעברה ציינה התנועה את היום ע"י חלוקת חומר הסברה המזכיר שלא רק יהודים נרצחו בשואה, אלא גם מיעוטים נוספים ביניהם הקהילה הגאה (ניסוח מאוד פוליטקלי קורקט). ישנם טענות האומרות שאנחנו לא צריכים לנצל את יום השואה למאבק שלנו, ושבעצם חלוקת הפליארים אנחנו מפחיתים מעוצמת השואה של היהודים (או משהו כזה). מה דעתכם?
רק רציתי להוסיף שיר שמבטא בצורה הטובה ביותר את תחושתי לגבי הנושא: לא הרמתי את קולי - מרטין נימלר בתחילה הם לקחו את הקומוניסטים, ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט, ואז הם לקחו את היהודים, ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי, ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים, ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי, ואז הם לקחו את הקתולים, ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי, ואז הם לקחו אותי, אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני.
ביום רביעי הבא, ה-20 באפריל, יתקיים יום הזכרון לשואה ולגבורה. בשנה שעברה ציינה התנועה את היום ע"י חלוקת חומר הסברה המזכיר שלא רק יהודים נרצחו בשואה, אלא גם מיעוטים נוספים ביניהם הקהילה הגאה (ניסוח מאוד פוליטקלי קורקט). ישנם טענות האומרות שאנחנו לא צריכים לנצל את יום השואה למאבק שלנו, ושבעצם חלוקת הפליארים אנחנו מפחיתים מעוצמת השואה של היהודים (או משהו כזה). מה דעתכם?