אם מישהו מוכן לקרוא אני מוכנה לחפור../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif
קודם כל-
מה אתם חושבים על זכר השואה היום? שזה טוב שכל שנה עושים טקסים ומדליקים נרות, צריך לזכור את זה, הדבר הכי נורא שיכול לקרות.
מהי עמדתכם בנושא המסע לפולין? לדעתם זה מכבד את השואה או עושה ממנה צחוק? אני חושבת שזה חשוב לנסוע לפולין ולראות איך היה, אבל צריך לחשוב טוב טוב את מי להוציא. הרבה ילדים שיוצאים הורסים את המטרה שלשמה הם יצאו ושמים דגש יותר על החברתי מאשר על מה שלשמו הם נסעו לשם, פשוט צריך יותר להחמיר בנושא הזה.. |דגש|אתם מתכנננים לצאת\יצאתם למסע? למה? הייתי אמורה לצאת באוקטובר אבל בגלל השביתה זה נדחה לשנה הבאה אבל לא בטוח שנצא כי אין מספיק ילדים, וזה ממש יקר X:
מה לדעתכם סרט\סדרת\ספר השואה שהכי השפיע עליכם? יש איזה סרט אחד שכלללללללל שנה חורשים עליו בג'טיקס, משהו על ילדה אחת שבזמן מלחמת העולם השנייה [נזכרתי! קוראים לה ראסטי] היא חוזרת לאנגליה ועוברת על מיני דברים [רגע, בעצם נראה לי שזה בכלל ביום הזיכרון ><] בכ"א אני לא ממש רואה/קוראת דברים בנושא..
מה עושים בבית הספר שלכם ביום השואה, ומה אתם חושבים על זה? אתם לא רוצים לדעת..יש לנו בצפר מחורפן. עשו לנו מהכניסה עד המסדרון גדר תיל [אמיתית, חדה ודוקרת שגורמת לדם
] ועליה תלו טלאים צהובים שכתוב עליהם ג'ודן [בגרמנית] וכל מיני שמות של אנשים סנספו בשואה, ועשו לנו מין פסי רכבת מהכניסה עד לתוך המסדרון, ובסוף יש מסך ומציגים שם כל מיני תמונות מהשואה, ויש בדים שחורים תלויים על הקירות וזה מזעזע. הם הלכו עם הקטע יותר מדי רחוק. ועוד הביאו ניצולת שואה, והיא בטח ראתה את זה וזה גרם לה פלאשבקים..הגזימו
[אני אעלה תמונות מחר].
לזכר היהודים שנספו בשואה ולא זכו לחיות, לראות ולהשפיע על העתיד היום. ולזכר היהודים שנספו במלחמות שהיו בארץ [הרבה ניצולי שואה שניצלו מהשואה עלו לארץ ומתו במלחמות כמו מלחמתץ העצמאות, יום הכיפורים וכו', במטרה להגן על הארץ ולהבטיח את הקמתה, וגם לחיילים שמתו, ובכלל לכל אלה שמתו בפעולות איבה]
מי ששוכח יקבל נבוט לראש