יום הצנחנית

Ron Miasnikov

New member
יום הצנחנית ../images/Emo68.gif

אני רוצה לחרוג ממנהגי השתקן לאחרונה ומנהגי הציני בדרך כלל ולפרגן ב ע נ ק!!!
לבנות שהשתתפו באליפות ישראל
קודם כל עדי ושרון שניצחו את טובי בנינו! כל הכבוד!!!
אני עדה שזכיתם בזכות ולא בחסד! בהחלט מגיע לכם ! ולמאיה נגרי האמיצה שהרימה את הכפפה ונתנה הופעה מכובדת בליגת הנופלים על הבטן עם אביב, שמעון (שמעולם לא ראיתי אותו כל כך מאושר אחרי צניחה!) והחיזוק השבדי שחקתם אותה בענק! כיף לראות. מזל טוב! רון

adietkin

New member
גם לרביעיה של מורדי ,הולץ,ערד,אלון וצביקה

ברכות לנצחון בתחרות הרבעיות משנה לשנה הרמה עולה ונקווה לראות עוד רבעיות בשנה הבאה (בירושלים הבנויה)
מה
ים

צ ב 2

New member
../images/Emo24.gifלפרגן נטו בלי בולשיט.....

עדי ושרון כל הכבוד! עבדתן קשה, ואתן צונחות נהדר אני ראיתי! תמשיכו עם הצניעות זה הסוד שלא הרבה יודעים אותו.בהצלחה בהמשך!

skycutter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

holtzy

New member
ביזיון

סתם, האמת מגיע להן, השקיעו כל כך הרבה והיו הכי טובת בתחרות. מזל טוב !!!! נב: התוצאות הרשמיות יכולות להשתנות מאחר והמתחרים הופנו לבדיקות סמים. נ"ב 2 הכותב הוא אילן והולץ איתי בחדר ומאשר את הכתוב.

holtzy

New member
מבזק חשוב!

בגופם של הבנות נמצאו כמויות גדולות של ויטמינצ'יק טעם תות שובב לכן הקבוצה של ליטוין ויינון עולה זמנית למקום הראשון.

holtzy

New member
הודעה מרעישה!!!

בבדיקת חומרים מסוכנים אצל קבוצתו של ליטוין התגלו כמויות אדירות של גמדים בטעם בננה לכן zion gravity עולים למקום הראשון. נ"ב: הכותב הוא אילן

holtzy

New member
זה לא נגמר!!!

בבדיקות באזורים אינטימיים התגלה שזיו הוא לא באמת ג'ינג'י ואילן הוא בכלל אשכנזי חטוף ובועז הוא פועל זר. לכן המקום הראשון הולך לרון וטרוויס. אילן כבר אמרתי.

elraviv

New member
אילן ומה אתה לקחת?

לא חשוב, תביא לי פעמיים מהחומר הזה

למעלה