יום העצמאות!

כנסו...

מי שהולך היום לחי פארק שיסמן

אביחי 33

New member
אגם עכשיו ערוץ 22../images/Emo165.gif

כל מה שאתם חושבים, כל המחמאות, וכל הסרטונים(האמ
) ל=כ=א=ן!

אייללוש

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo124.gif

אז ככה
אני הולכת להופעה בק.מוצקין ונפגשת עם חנוש ה100ממת ונמשיך האלה משם... והכנתי משו נחמד ביותר

חוויות מאתמול

בהתחלה אבא שלי לקח אותי ואז אגם עלתה לבמה והיא ראתה את השלט שהכנתי לה והיא עשתה כזה שלום . פתאום פלאפון מי זאת ? א-י-י-ל-ה היא כזה עושה לי איך מגיעים לחי פארק אז אמרתי לה כחי מונית בקיצור היא הגיעה עכשיו החכמה ניכנסה מהצד השני ובנתיים אני רואה אותה והיא לא רואה אותי אז כזה פתאום אני קולטת את אגם אומרת לשומרים שיכניסו אותה ובקיצור היא היתה עם אגם שעתייםםם אז היא מיתקשרת אליי ואומרת לי שהיא אצל אגם אז אני אומרת לה תיתני לי את אגם ואז כזה היא נתנה את הפלאפון לאגם ואז אגם כזה עושה לי תגידי לשומרים הם יכניסו אותך אליי ואני מ"חוכמתי" הרבה חשבתי שזאת איילה והיא עובדת עליי טוב אז כזה חזרתי לשבת כי ידעתי שהיא אצל אגם ולא היה לי מה לדאוג ועכשיו להופעה אחר כך נחזור לאיילה חחחח סתם אז בקיצור אגם הזמינה כול מיני להקות לשיר ופתאום היא אמרה שהיא תשיר שתי שירים אז כזה בשיר הראשוןהיא עושה השיר הזה מוקדש לילדה שאני מאוד אוהבת איילה רק שמעתי את זה אמרתי לעצמי אני הורגת את איילה חחחח אז היא שרה בהתחלה את תן והיא יצאה לקהל לתת ידיים והיא נתנה לי יד איזה חמודה היא .... ואחר כך היא שרה את השיר הנושא של הטלנובלה הסלולרית החדשה שלה והיא שרה את זה מזה יפה ועמדתי לבכות איזה שיר מהמםםםםם טוב בקיצור ניגמרה ההופעה קבעתי עם איילה שתחכה לי בכניסה שמה ואז היא חיכתה לי ניפגשנו ואז נסענו לבית שלי הגענו אז איילה רצתה לראות את האוסף תמונות שלי של אגם הראתי לה את הקלסר המפוצץץ שלי ואת הגלויות ששלחה לי אגםאז כזה אחר כך הזמנו פיצה אכלנו והכול וניכנסנו לחדר ואז כזה התחלתי להראות לה את החולצות שיש לי כמו של אגם בקיצור כל חולצה היא אומרת לי תביאי לי נתתי לה 2 חולצות ו2פוסטרים ו2קטלוגים חחחח מה יש לי מה-2??????????? חחחח... אז ניכנסנו למיטה ככה ב-1 וחצי כי היינו עייפות בקיצור ב2 בלילה טלפון לאיילה הדס היתקשרה בקיצור הם דיברו ואז ראינו סרט ונירדמנו ואיילה יושנת רק אני ערה חחחחח

אייללוש

New member
טוב אני זזה../images/Emo3.gifואני לא חושבת שאהיה

עד מחר...
בייי לב יו אולללל
-
- איילושלוש

יוווואוווו איזה מניאקית איילהה../images/Emo6.gif

שמחה בשביל שתיכן נשמותתתתתתתתתתתתתתתת הללוואי שהייתי יכולה לבוא איתכןן

נכון היה ריק שמה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

כל העולם ואישתו היו אתמול בקרית אתאאאא... כל הקריות, חיפה ובטח מעוד כמה מקומות בארץ הגיעו... ושמחה שנהנת..

TOUSH

New member
וואי רעות../images/Emo24.gif

את יודעת ששאלתי עליך לפני איזה שבועיים... ממצב
את זוכתר אותי
הכינוי הקודם שלי היה מגניבולה...היינו מדברים פוול אני ואת.

כפרעליך../images/Emo99.gif אני לא שוכחת אף אחד

במיוחד לא אנשים שהייתי איתם בקשר טובב... ואממ... בקשר אליי... אני מנהלת כרגע את פורום אהבה מעבר לפינה
סוף החודש הזה זה יהיה שנה... וואו מי היה מאמין בכלל ששנה עברה...חחחחח בפורום פה באיזשהוא שלב כן הייתי פה הרבה...ככה לתקופהה... אבל מיום ליום זה הולך ומצטמצם לצערי... ובקשר אליך... אני דווקא כן "עקבתי" אחריך... אני יודעת ששינית את הכינוי...חחחחח וראיתי אותך בעוד כמה פורומים... (יש מצב של מירי מסיקה?) בכל מקרה... אני באייסי: 26216534 או במסנג'ר:[email protected] עדיף במסנג'ר... זה ככה אם בא לך לשמור על קשררר... כל כך התגעגעתתתתתייי... אוהבת אותך המוןןןן

TOUSH

New member
../images/Emo9.gifהוספתי אותך מאמי נדבר../images/Emo13.gif

למעלה