יום העצמאות מישהו יודע איפה ירמי מופיע? (הבנתי שהוא לא מופיע ברוק עצמאות) תודה מראש
מ מלאכית 815 New member 9/5/05 #1 יום העצמאות מישהו יודע איפה ירמי מופיע? (הבנתי שהוא לא מופיע ברוק עצמאות) תודה מראש
ש שלמונזה New member 9/5/05 #5 דההההה זה יום העצמאות ../images/Emo168.gif ערב יום העצמאות כיכר רבין, אין פרטים יותר מזה. אף אחד לא יגיד לך באיזה שעה הם יעלו, זה אף פעם לא ברור. משערת שבסביבות 21:00-22:00 הם יעלו... אפשר להזמין אותך להשאר בפורום?
דההההה זה יום העצמאות ../images/Emo168.gif ערב יום העצמאות כיכר רבין, אין פרטים יותר מזה. אף אחד לא יגיד לך באיזה שעה הם יעלו, זה אף פעם לא ברור. משערת שבסביבות 21:00-22:00 הם יעלו... אפשר להזמין אותך להשאר בפורום?
מ מלאכית 815 New member 9/5/05 #6 ../images/Emo6.gif האמת שאני המון זמן קוראת פה בפורום ירמי הוא הזמר האהוב עליי.. ואגב ההופעה בבארבי ביום שישי הייתה ממש מדהימה (ראיתי שכמה מפה היו גם!) ואני כל כך הולכת לעוד הופעה שלו!
../images/Emo6.gif האמת שאני המון זמן קוראת פה בפורום ירמי הוא הזמר האהוב עליי.. ואגב ההופעה בבארבי ביום שישי הייתה ממש מדהימה (ראיתי שכמה מפה היו גם!) ואני כל כך הולכת לעוד הופעה שלו!
ש שלמונזה New member 9/5/05 #7 זה הזמן לצאת מהארון... ../images/Emo168.gif או לפחות מהמקלדת תשארי אנחנו לא נושכים [אלא אם כן את מבקשת יפה]
זה הזמן לצאת מהארון... ../images/Emo168.gif או לפחות מהמקלדת תשארי אנחנו לא נושכים [אלא אם כן את מבקשת יפה]