יום העצמאות

karinka28

New member
יום העצמאות

שלום לכם! בהמשך לשרשור הקודם (איזה אוכל לקנות?) החלטתי לקנות להם את האוכל של הביוקר (שהוא ממש ממש ביוקר) והבאתי להם שק מסדרת GO/NOW הם מבסוטים ממנו ואני פחות. הגרגרים עצמם (שמותאמים לגורים בגילם) כל כך קטנים שהם טורפים אותם במהירות ויצא שכבר כמה פעמים הם הקיאו אחר כך. אני פשוט נותנת להם את אותו האוכל בכמות קטנה יותר בכל פעם ובינתיים נראה נחמד. אגב, אמרו לי שהאוכל הזה גורם להם לעשות פחות קקי - רק שתדעו שזאת טעות. (לצערי) בכל מקרה, לבעיותיי הפעם: ראיתי הרבה אנשים שכתבו על איך להתנהל עם כלבים ביום העצמאות. נכתב על כך שהכלב לא אוהב את החג הזה, שהזיקוקים מפחידים אותו וכדאי לנעול את כל הדלתות והחלונות וכו'... אני גרה דיי במרכז העיר ובקומה האחרונה ואנחנו מצפים להמון רעש (שנה ראשונה שלנו בדירה ושנה ראשונה עם החתולים) האם אתם עושים משהו מיוחד עם החתולים בערב החג? האם גם הם כמו כלבים מפחדים מהרעש ועלולים להתחרפן? אשמח לדיעותיכם המלומדות. ולשוחד מצורפת תמונה של ניקולה ופבל שאימצו את כסא המחשב.

guyRG

New member
ערב החג אכן בעייתי

יש חתולים שלא מתרגשים יותר מדי, ואחרים מתחרפנים מהזיקוקים. הכי חשוב לאבטח את הבית, ככה שהם לא יוכלו לברוח מהבהלה. החתול שאיתי סובל מאוד, אז אני דואג להכין את החדר שינה, סוגר חלונות ודלתות ככה שייכנס פחות רעש, ואני מכין לו קופסת קרטון מרופדת מתחת למיטה, כי כשיש ברקים וזיקוקים, הוא נכנס בדרך כלל מתחת למיטה. אין לך מה להילחץ יותר מדי, כי שעה אחרי זה הם חוזרים לעצמם. הכי חשוב לאבטח את הבית והחלונות (אם יש לחתולים נטייה לנסות לברוח במצבי מצוקה)..

יצורה

New member
משתדלת לסגור אותם בבית

רק שזה לא תמיד עובד כי הם רגילים להיות בחוץ. אחרי יום העצמאות הראשון שלנו בדירה הזאת, סנדי נעלמה ליומיים אבל בזה שאחריו הזיקוקים לא ממש הזיזו להם. לפחות היתרון של מגורים במרכז ת"א הוא שבל"ג בעומר אין מדורות בסביבה, אז לא צריך לדאוג להכניס את כולם גם בל"ג בעומר.

למעלה