יום העצמאות

יום העצמאות../images/Emo165.gif

חבר'ה, יום העצמאות מגיע. מה אתם עושים ביום העצמאות ? מה יש בעיר שלכם ביום העצמאות ? (תכתבו הכל הכל, כי יש חסרי חיים שלא יודעים מה לעשות, ומחפשים עיר טובה ללכת אליה...) ומה אתם חושבים הכי חסרת טקט ? (למשל- מירי אלוני בכיכר רבין תחת הכותרת "הופעה בלתי נשכחת")

חזי מציג

1. לא יודע עדיין. כנראה אני אלך לפארק הירקון ביום שאחרי, אבל בערב חג לא יודע עדיין...בשביל זה פתחתי את השרשור הזה... 2. בלוד אין כסף לאמנים. הושג כסף לאבטחת הבמות מתורמים, ועל הבמה יופיעו להקות עירוניות, כאשר המופע המרכזי הוא "להקת פרחי גני אביב" 3. מוניקה סקס מארחים את משה קצב ולשכתו לביצוע של "על הרצפה" אייל גולן מארח את אברהם הירשזון לשיר "שקלים שקלים עלינו נופלים ומישהו אחר אותם לוקח..."

גאידמק הרס לכולם הכל...

לא שווה ללכת לאף במה, כי גאידמק מרכז את כולם...

הוא ממש לא מרכז את כולם..

רוב הזמרים שהוא מביא זה אנשי כוכב נולד לדורותיו.. ההופעות היחידות ששווה ללכת אליהן שם זה משינה ועברי לידר, ואת שניהם יש ברוק עצמאות. וחוץ מזה כל העולם יהיה שם כי הכניסה חופשית..

טעיתי.......

בלוד יש דווקא הופעות ממש ממש שוות: נער הפלא הגרוזיני, שבי בר, עם הלהיט "מעיל בגשם" יופיע. גם מיכל אמדורסקי תהייה שם, ובמרכז הערב:" להקת הדיימונד'ס" עם הלהיט שלהם "בוא נזרום". על בימת הנוער יככב שגיב פרידמן וD.J אחלה תוף (ההופעה בתשלום למי ששוקל לבוא). ואפילו יש לנו בימת הגרעין הדתי-לאומי אצלנו..... והשבוע גם קיבלנו ראש עיר חדש....

../images/Emo116.gif

ערב עצמאות אני ברוק עצמאות (יש משינה וברי סחרוף
), יום עצמאות עצמו אני בת"א/ נתניה כניראה ולי יש גם את רביעי חופש, ולכם לא
ובשקד יש סתם דברים מעפאנים לכל הישובים באיזור... בד"כ ברעננה וראשון יש את ההופעות הכי טובות ובלבנון יש את המסיבות הכי טובות... והשנה יש את הדבר הזה שגאימק עושה. חחח גם שם יש משינה ניראה לי..

בברקן.....

הטקס הרשמי של המעבר בין יום הזיכרון לעצמאות, וחלוקת תעודות הוקרה למתנדבים וכו'...( השנה אין משואות, כי החליטו לעשות שנה כן שנה לא). אחרי זה מופע יום העצמאות, שאני עוזר הבמאי שלו. (מה שמזכיר לי שאני תכף צריך לעוף למקם את הבמות) ויש דוכנים של אוכל וכל מיני שטויות... ומתנפחים נראה לי...וזיקוקים...וריקודי עם ... ומלא שמחה.. ואז כל הנוער ועלה לאריאל למסיבות ולמיה בוסקילה (ועודד מנשה) ואני כהרגלי אשאר בברקן לעשות על האש עם כל השכנים...... כולם מוזמניייייייים

אני בביצפר...

יש לנו פעילות על יום הזכרון ופתיחת יום העצמאות עד 8 בערב ואז מי שרוצה (ואני מהן) נשאר עד 11-12 להמשך שזה משהו על חוף הים על האש ולא יודעת מה עוד

בישי89

New member
אינפקציה היו שנה שעברה@ בעע

יאללה עצומה, להחזיר את רייכל לרעננה! אני אפילו לא כזה אוהבת את עידן רייכל אבל הייתה לו הופעה ממש טובה ביום העצמאות שנה שעברה

למעלה