יום העצמאות

my sTar

New member
יום העצמאות ../images/Emo104.gif

בערב העצמאות נשארנו בפנימייה, וכמובן שבהתחלה כולם (תלמידים וצוות כאחד) נורא התמרמרו על זה וכעסו ואח"כ ששמענו שרוצים לחלק כסף לילדים בכלל התחרפנו- היינו בטוחים שכל הילדים יחזרו מסטולים והופוכים לגמרי משתייה ועישון כל מיני חומרים אסורים, אצלי בראש בכלל כבר היהת תסריט אימים של קללות, הקאות,בריחות וניידות הלוך וחזור מהפנימייה לבי"ח/משטרה.. הגיע יום הדין ואחרי הטקס המעבר (הנחמד מאוד) הלכנו לאכול ארוחת ערב חגיגית בחד"א הארוחה הייתה נחמדה מאוד והייתה אווירה ממש שמחה ונינוחה, אח"כ קיבלו תרומה וחילקו לילדים כל מיני דברים זוהרים כאלה, סיכות, שרשראות, כדורים וכדו' הילדים ממש ממש שמחו וזה ממש הרחיב את הלב לראות אותם ככה מתלהבים ושמחים, אחכ יצאו לבמות בעיר וחזרו ב24:00. ולמרבה ההפתעה כל הילדים חזרו בזמן, לא שתויים, לא מסוממים ולא מעושנים. ופשוט היה ממש כייף לראות אותם יוצאים לבלות כמו אנשים נורמלים, ושכייף להם ושטוב להם, במיוחד שאם הם היו יוצאים הבייתה הם סתם היו מוצאים את הזמן באיזה מועדון רויי אלכוהול ואלימות מסתבכים באיזו קטטה או באירוע דקירה... היה כלכך כייף שהתאפשר לנו לתת להם את ההזדמנות לחגוג כמו שצריך ולהנות ביחד.. והכי הכי היה כייף שעל אף תסריט האימים שהתרחש בראשי הילדים הפתיעו ממש לטובה והיו פשוט 10 ! וזהו, סתם רציתי לשתף. מקווה שעבר עליכם שבוע טוב ושתהיה שבת שלום! [אנחנו אחרי 2 שבתות שסגרנו סופסוף יצאנו לחופשי!!!!]

../images/Emo163.gif איזה יופי! ../images/Emo24.gif

איזה כיף זה הודעות כאלה... אין על החניכים האלה- תמיד הם מפתיעים... (או לרעה או לטובה). אגב, מה זה בדיוק מחלקים לילדים תרומה? לחבר'ה שלכם אין בעיה עם לקבל מתנות מאחרים וכאלה? כי אצלנו נראה לי שזה לא היה עובר בחיים... ממש מעניין אותי לדעת איך זה עובד. שיהיה שבוע טוב לא לעבוד קשה מידי...

my sTar

New member
אממ...

הילדים רגילים לקבל מהפנימייה כל מיני דברים אני חושבת שהם חשבו שהפנימייה קנתה את זה בכסף שלה, הם לא ידעו שקיבלנו את זה בתור תרומה. וחוץ מזה, אני לא חושבת שזה ממש משנה להם הם דיי בקטע של "נותנים לך תקח"
שיהיה לכם שבוע טוב! מחר חוזרים לעבודה לעוד שבועיים מפרכים. איזה באסה שיהיה שבוע קל

למעלה