יום העצמאות
ול"ג בעומר

YaLdoNet 4 EveR

New member
יום העצמאות ../images/Emo104.gif ול"ג בעומר

אז... אצל מי ביטלו ואצל מי לא? (אה, זאת שאלה, רייט?) את יום העצמאות? ול"ג בעומר... יש תכנונים? יאללה, תשרשרו... ממילא נטע מתעכבת עם כל הקטע של האדמין
. וזה ממש לא בסדר. יום טוב. אופיר.

ביטלו בכל איזור השרון../images/Emo70.gif

הכל בגלל המצב..
איזה חרא של דבר..
שמרית
.

S.tal

New member
גם אצלינו כנראה יבטלו...

ביום העצמאות יש מופעים באיזה מתנ"ס שכונתי, ודברים כאלה... טוב... זה לא מאוד מפתיע... אני גרה בירושלים... אז אני פשוט אעשה קומזיץ באיזה מקום נידח...

shirakl

New member
גם אני גרה בירושלים

ולדעתי גם אם לא יבטלו, עדיף בהרבה לעשות איזה קומזיץ במקום נידח כמו שאת קוראת לזה... אני לא הייתי רוצה להסתובב בין המונים ביום הזה. זו הרי פרצה קוראת לגנב. כמו שבפסח, בצורה הכי אבסורדית, הם החליטו לעשות פיגוע קשה ביותר, כך ביום העצמאות זה יהיה עוד יותר עצוב ויותר ציני לעשות פיגוע (עצמאות...)

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא נראה לי שאכפת להם

מה התאריך שלנו או מה החגים. מה שאכפת להם הם התאריכים שבהם אנחנו מתכנסים בכמויות גדולות (קבלו- פסח). לבטל את יום העצמאות היתה טיפשות ענקית לדעתי, כי ככה, במקום שכל העם יהיה מפוזר ב.."חלקים" קטנים בהרבה אזורים, נצטרך כולנו (אם נרצה) ללכת למקום אחד שבו יהיו המון אנשים, מקום מבטיח לפיגוע. חבל.

Hugs a Kisses

New member
אני חושבת...

שבכלל הערבים האלה הגזימו- תחשבו על זה- אבל בסלוו מושן- הם מוכנים להרוג את עצמם אבל העיקר לראות לפני המוות אם זה מתאפשר או אצלם להפוך לשאהיד ולרצוח מלא מלא אנשים! זה פשוט, אני כבר לא יכולה! לא מזמן היה פיגוע לידי, בסך הכל הליכה של רבע שעה, נסיעה של חמש דקות, ממש ממש לידי ועברתי ליד זה לא בדיוק הייתי אמורה לעבור ליד זה כמה דקות לפני שזה קרה ואז הודיעו לנהג המונית (נסענו...) שלא ייסע דרך שם כי היה פיגוע! ואני מזה נבהלתי! הייתי בפאניקה- בסך הכל זה מקום שראיתי הכרתי וכל זה מלא מלא זמן! עברתי ליד זה לפני כמה ימים ופשוט ראיתי הכל הרוס, מנסים לתקן, וזה כזה עצוב! אבל עוד משהו שעיצבן אותי בפיגוע הוא שהערבים, רגע פסק זמן הפיגוע היה בחיפה, זה שהיה בפסח, טוב אז הערבים שהיו שם נרצח נראה לי רק בעל המסעדה ומעניין למה אולי הערבי הזה הודיע מראש לכל המלצרים (שכולם או רובם ערבים!) ללכת כדי שהם לא יתפוצצו?! אני כמריה ילדה שאבא שלה פשוט נהרג או יותר נכון נרצח בפיגוע הזה, היום ראיתי אותה בפעם הראשונה שוב וזה קרע לי את הלב היא לא נראתה עצובה אבל עדיין... טוב סליחה על המכתב הארוך הייתי צריכה להביע את עצמי! רותי

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה בסדר

גם אצלינו פעם היה פיגוע... חברה שלי ואני בדיוק צעדנו (עשינו סיבוב סביב המושב) ושמענו מלא מלא יריות... אז שאלתי מה זה, וחברה שלי אמרה "נפצים". וזה לא נראה לי הגיוני.. זה היה חזק מדי ומכיוון הכניסה למושב. אחר כך התברר שהיה פיגוע, וכשעמדתי לחכות לחברה שלי לפני שהתחלנו לצעוד- הייתי ממש ממש ממש לא רחוקה מהמחבל. ממש טיפה זמן לפני הפיגוע. סיפור ארוך.

z O e i

New member
איזה מפחיד... אלוהים ישמור.

אני חושבת שדווקא כן אכפת להם בחגים, כי הם רוצים לפגוע במקומות הכי רגישים שלנו

shirakl

New member
ועוד איך אכפת להם מתי

אם הם יכולים להפריע לנו באמצע שמחה, בזמן שאמחנו חוגגים, זה הכי כיף בשבילם! תיזכרי למשל בפיגוע בבת המצווה - הוא לא היה מוצלח במיוחד, אבל עזר בהרס של שמחה... כמובן שעצם זה שבחג כולם יהיו מרוכזים במקום אחד, רק תורמת לרצון שלהם לעשות פיגוע המוני. וד"א - גם אם יהיו את התכניות הרגילות של יום העצמאות, עדיין יהיו ריכוזים גדולים של אנשים!

shirakl

New member
לא ייאמן!

גם אני בליד"ה! באיזה שכבה את לומדת? (אם את מוכנה, אז תגידי גם באיזה כיתה...)

sweet heart

New member
אמ...

אצלינו ביטלו הכלללל בעיר אבל כדי לתרץ ובמקום הארועים בעיר (המרכז..) אז עושים כזאת מסיבה באולם אחד שנמצא בקצה העולם אבל זה ארגון של העיריה ויש שם אבטחה וזה והכניסה חינם.. וגיליתי את זה כמעט בין הראשונים כי אבא של חברה שלי עובד בעיריה..
מקווה שיהיה כיף, -מרינה

למעלה