אני חושבת...
שבכלל הערבים האלה הגזימו- תחשבו על זה- אבל בסלוו מושן- הם מוכנים להרוג את עצמם אבל העיקר לראות לפני המוות אם זה מתאפשר או אצלם להפוך לשאהיד ולרצוח מלא מלא אנשים! זה פשוט, אני כבר לא יכולה! לא מזמן היה פיגוע לידי, בסך הכל הליכה של רבע שעה, נסיעה של חמש דקות, ממש ממש לידי ועברתי ליד זה לא בדיוק הייתי אמורה לעבור ליד זה כמה דקות לפני שזה קרה ואז הודיעו לנהג המונית (נסענו...) שלא ייסע דרך שם כי היה פיגוע! ואני מזה נבהלתי! הייתי בפאניקה- בסך הכל זה מקום שראיתי הכרתי וכל זה מלא מלא זמן! עברתי ליד זה לפני כמה ימים ופשוט ראיתי הכל הרוס, מנסים לתקן, וזה כזה עצוב! אבל עוד משהו שעיצבן אותי בפיגוע הוא שהערבים, רגע פסק זמן הפיגוע היה בחיפה, זה שהיה בפסח, טוב אז הערבים שהיו שם נרצח נראה לי רק בעל המסעדה ומעניין למה אולי הערבי הזה הודיע מראש לכל המלצרים (שכולם או רובם ערבים!) ללכת כדי שהם לא יתפוצצו?! אני כמריה ילדה שאבא שלה פשוט נהרג או יותר נכון נרצח בפיגוע הזה, היום ראיתי אותה בפעם הראשונה שוב וזה קרע לי את הלב היא לא נראתה עצובה אבל עדיין... טוב סליחה על המכתב הארוך הייתי צריכה להביע את עצמי! רותי