חחח סופרייזזזזזזזזזז
ה הדרוס New member 8/5/05 #22 חחח...בואנה אנשים פה שרוטים..חח ליאתי יודעת על מה אני מדברתתתתתתת.....חחחחח
S sapir161 New member 8/5/05 #23 דקלה.. אני מהקריות ופעם ראשונה שקורה שאומן מופיע באותו ערב ב3 אזורים בקריות יואווו ואחת כמו מאיה בוסקילהה אני הולכת לפגוש אותה אני ילך לכל ההופעות.. ידוע לי שההופעה בעכו שלה זה ב12 בלילה רק.. מסכנה יש לה מלא הופעות..
דקלה.. אני מהקריות ופעם ראשונה שקורה שאומן מופיע באותו ערב ב3 אזורים בקריות יואווו ואחת כמו מאיה בוסקילהה אני הולכת לפגוש אותה אני ילך לכל ההופעות.. ידוע לי שההופעה בעכו שלה זה ב12 בלילה רק.. מסכנה יש לה מלא הופעות..
מ מיכאל162 New member 9/5/05 #24 עדכון סופי.. דברתי עם אייל והנה העדכון הסופי: הסדר ההופעות קרית ביאליק קרית מוצקין קרית אתא עכו זהו נשאר רק לתכנן חד שמח!
עדכון סופי.. דברתי עם אייל והנה העדכון הסופי: הסדר ההופעות קרית ביאליק קרית מוצקין קרית אתא עכו זהו נשאר רק לתכנן חד שמח!
מ מיכאל162 New member 9/5/05 #26 עדכון על המקומות שבהם יערכו ההופעות קרית ביאליק-חי פארק שכונת אפק קרית אתא- פארק הרצל קרית מוצקין-חי פארק
עדכון על המקומות שבהם יערכו ההופעות קרית ביאליק-חי פארק שכונת אפק קרית אתא- פארק הרצל קרית מוצקין-חי פארק