יום המשפחה

Tchelet

New member
יום המשפחה

אמא ואבא כבר לא יחד. איך הצלחתם לחגוג היום?

שי33

New member
החגיגה זו לא השאלה...

אמא ואבא כבר לא ביחד אבל אנחנו עדיין משפחה! חוגגים כל יום עם הילדים (לסרוגין) ויש סבתות וסבים דודות ודודים וגם ``פורום`` גדול של מלא חברים אמנם היה קצת עצוב ביחוד כשבגן באופן ספונטני נתכנסו ההורים ויחד כולנו שרנו שירים אבל בסופו של דבר הקשר נשאר קשר של דם בין הורים לילדים ונסיים בשיר ההימנון של הגן : ``יחד, לב אל לב נפתח ונראה ת`אור שבשמיים....`` שי.

Tchelet

New member
והמחשבות שלהם?

נכנס לשניה אחת לראש הקטן והחמוד הזה, וננסה לקרא מה כתוב שם. איך הם רואים אותנו ההורים שלהם - אכזבנו אותם

ה-שונית

New member
ואולי....

יש ילדים שיבחרו להרגיש אכזבה אבל יש ילדים שיראו שגם במשפחות עם אמא ואבא אין ערובה לאושר ויש ילדים שיבינו שלאמא ואבא עדיף ככה וברור שכפועל יוצא גם להם, כי לא כיף לגור עם אמא ואבא שחשים טינה אחד כלפי השני. הכל תלוי במה ההורים משדרים, איך מסבירים ומנמקים אני מציעה שתגרמי לילדים שלך להרגיש ביטחון גם בצורת המשפחה הנוכחית ובזה תקני את עולמם שונית

שי33

New member
מי שלא איכזב לא צריך לאכזב

אם עד היום או עד נקודת הזמן של הפרידה האמיתית בני שני בני הזוג לא אכזבנו ונתננו כל מה שיש לנו עבור הילדים - אין שום סיבה שנפסיק עכשיו והם - חכמים קטנים - יודעים להעריך בדיוק את מה שהם מקבלים אמנם יש השפעה סביבתית מסויימת של המבנה ``האידיאלי`` של המשפחה אבל כמה ``משפחות`` אנחנו רואים שלא מעניקות ולא כלום ? אני יודע שאני מעניק הרבה יותר ברגע שהשתחררתי והבראתי ממערכת נשואין כושלת. ובעצם גם אם אכזבנו בעבר - עכשיו יש הזדמנות לתת יותר. שי.

למעלה