******* יום המשפחה ********

יעל י

New member
******* יום המשפחה ********

יום המשפחה חל מחר 6.2 הבה נשתף במשפחתיות שלנו אני פותחת שני תת שרשורים ראשון - תמונות הילדות שלנו...שימו תמונה ילדות שלכן (או של הילדים או הבעל) וספרו כמה מילים. שני - הפינה המשפחתית שלנו.צלמו מה הכי משפחתי אצלכם בבית וספרו לנו.

לילית462

New member
תמונה משפחתית שאני מאוד אוהבת../images/Emo99.gif

בדרך כלל לא אוהבת לשים תמונות של המשפחה ברשת, אבל לכבוד יום המשפחה... מצורפת תמונה משפחתית שצולמה לפני כחצי שנה ואני נורא נורא אוהבת אותה. התמונה הנ"ל היא גם הרקע על המחשב שלי. כייף לי לראות אותה כל הזמן מול העיניים כבר אמרתי כמה אני אוהבת את התמונה הזאת ? ולגבי המשקל, ירדתי בערך עשרה ק"ג מאז שהתמונה הזאת צולמה...

../images/Emo23.gifואו.. איזו תמונה מקסימה../images/Emo70.gif

ואת ניראת נפלא יקירתי

יעל י

New member
הפינה המשפחתית שלנו...

כיאה למשפחת דביבונים חמודה כמובן שעיקר הפעילות היא ...במטבח. האמת היא שרציתי יותר פוקוס על הדלפק. בדלפק אנחנו אוכלים,מציירים,יושבים לקפה,מכינים עליו אוכל ומשתפים המון את הילדים. גם שבאים אורחים במשך היום אנחנו מעדיפים לשבת על הדלפק בעיקר בגלל הגובה אז הילדים פחות מפריעים. בפינת האוכל אנחנו אוכלים רק בחגים ושישי בערב. אין ספק שהדלפק הזה הוא לב הבית. ודרך אגב , זה לא רק דלפק אלא אי , בצד השני יש מגירות.

איזה סדר מעריצה אותך

אצלנו לב הבית זה הסלון עושים בו כמעט הכל חוץ מס..... ואני לא יכולה לצלם כי השעות בהן הוא מסודר לשביעות רצוני היא כשאין אנשים בבית. לצערי אצלנו אני הדביבונית היחידה בבית כרגע, אבל גם עיקר הפעילות שלי היא בסלון ודווקא לא באכילה.

יעל י

New member
אני גרה ב... ואל תעריצי...

אני גרה באיזור בנימינה ואל תעריצי אותי אמא של... שאני אצלם לך את המטבח והדלפק עכשיו?את נופלת...בבוקר שכולם במסגרות אני מסדרת.

יומטוב5

New member
גם אצלי הלב או במטבח

לא צילתי כי למרות שלפי דעתי הוא יפה הבלגאן שם חוגג הלב של הבית השולחן במטבח התמונות של כל החיילים שלי תלויות שם וכאשר אני באה הביתה אני מתנחלת שם לאכול לשיעורי בית וכל בני הבית כאשר הם באים הם עוברים משם לפעמים רק לשיחה קצרה ולפעמים לשיחות צחוקים בקיצור הלב הפועם והמי של הבית יום משפחה שמח לכולם

לילית462

New member
אין לי תמונה של פינה משפחתית

כי עבורי כל הבית הוא המשפחה. אז במקום זה החלטתי לצרף תמונה של כל הבית...

הלכה לי הדיאטה בערב סבתות בפעוטון

תארו לעצמכן שולחנות עמוסים כל טוב ממאכלי עדות אז אפשר לסתום את הפה ורק להסתכל או לקחת טעימה ממשהו עם המון שמן וסוכר ? צריך אופי חז ק ולי אין .אני צריכה " אוייבים" מרחוק .

זה לא אומר שמחר לא תוכלי לתקן../images/Emo24.gif

מותר לנו לפנק את עצמנו מדיי פעם, לא
אז בבקשה, בלי ריגושי מצפון
ואם כבר.. אז ספרי לנו מה אכלת
היה מאכל פרסי

צודקת קוקולידה מה דעתך ע ל הסלוגן ?

חשובה לי דעתך היצירתית והעיצובית כי מי שמעצב בצבעים מעצב במילים

למעלה