יום המשפחה

ל י M ו ר

New member
יום המשפחה../images/Emo23.gif

אחד מהימים שאין להם יותר מידי חשיבות אבל המראה של זרי הפרחים מגיעים לשולחנות לידי בעבודה מודה גרם קצת לצביטה קטנה. ואני מגיעה הביתה אחרי יום עבודה היא רצה לקראתי מגישה לי קופסא קטנה מלאה במדבקות של לבבות " אמא זה בשבילך היא אומרת" ושם בפנים מונחת לה כרית לב קטנה עם הקדשה וליד מגולגלת מגילה קטנה. אז היום אני מודה על המשפחה הקטנה והמושלמת שלי ומקדישה את המילים לכל האימהות. יצאתי לטייל בגן בין הפרחים השמש מעליי שלחה לי חיוכים לפתע על השביל, קופסא קשורה בסרט. פתחתי והנה משהו למזכרת. לב קטן אדום לאמא לך אתן. אלחש לך סוד, אוהב אותך, אזמין אותך לרקוד הריקוד שלך ושלי. הלב שלי דופק כשאת כאן לידי. יום המשפחה שמח אמא

יערית

New member
לאמץ את המציאות אלינו

ולהביט לה בעיניים באהבה כי זה מה יש! תחגגו יחד ארוחת ערב משפחתית אינטימית
יובלי שלי הדגיש את היום הזה יותר מכולם,הקדיש לי ברכה מקושטת,הקדיש לאביו אותו הדבר,הבטיח היום להיות הכי משפחתי מול אחותו ואמר לי "אין כמו המשפחה שלי". לא פרחים ולא בונבוניירות,העיקר שהוא מחובר למשפחה שלו
וככה הבת שלך,מחוברת למשפחה הקטנה שלה,אבל רק שלה!

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אז אצלי זה קצת אחרת, הן הכינו כל אחת 2 כרטיסי ברכה, אחת לי אחת לו. הוא בא לאחל להן ברכה ליום המשפחה, אז כבר הזמנו שיכנס ישב ויאכל איתנו, דיברנו, צחקנו והוא אפילו הכין לכולנו לשתות. לפני שהלך הביא לכל אחת נשיקה וחיבוק, נחמד ממנו שלא שכח גם אותי
רק חבל שלא נשאר לעשות כלים
פסדר, מזלי שאני יודעת לפעמים לשכוח. יום משפחה שמח

"את ואני" ../images/Emo23.gif

כשאת נושמת אצלי הבטן עולה ויורדת כשאת ישנה את החלומות שלך אני מפנימה כשלך כואבת הבטן בכיתה אני מרגישה את זה,גם כשאני בעבודה כשעצוב לך אני בוכה בשבילך כששמח לך הלב שלי כמו רוקד מתהלך השיער השחור שמעטר את ראשך עיטר את ראשי בגילך כשאת לבד אני בודדה כשאת מרגישה לא אהובה אני מרגישה כאובה ודאובה המתנות שלך, התשורות הכוונות פוגעות בי בול בתוך לוח הכוונות
כששתי הגומות שלך שוקעות כמו בורות העינים שלי בחיוך מתרחבות ואני מה ביקשתי סך הכל? רוצה שתהיי מאושרת, זה הכל שתחייכי,תצחקי,תשתובבי תרקדי,תחלמי,תיתממי. שתהיי מאושרת זה מה שאני מאחלת בשבילך מאושרת, שלמה, ונאיבית כמו כל הבנות שבגילך. כל כך אוהבת אותך, ילדה שלי

Rinattt

New member
את והיא... ../images/Emo99.gif

ראיתי בשבת את כמות האהבה
את ישיבתה על הברכייך את ההתרגשות בעיניה ובעינייך < על שהגעת...> את הידיים שלך מסביב לה ככה מול המשפחה השניה שלה, מה שמעיד שעם כל השטנה שהם זורקים לילדייך, היא ככה מולם מפגינה את אהבתה אלייך, היא אוהבת אותך! למרות מה שהם אומרים לה... למרות שהם מולה... ככה באהבה גדולה ובלי בושה! היא... היא יודעת, מרגישה ובטוחה מי זו אמא שלה!!! את והיא לעולם לא יצליחו לקחת לכם את זה. וגם הוא (הבן) בתוך תוכו יודע את זה, ולא ירחק היום שהשלווה תשרור בבתכם.

henush7

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif

בשקט, בשקט, לפני שהוא עוצם עיניים העזתי לשאול את השאלה "ילד יקר שלי, מה תאחל לנו כמשפחה היום?" חשבתי שיענה כמו כולם אני רוצה שתחזרו לחיות יחד
אבל ה
להלן מה ענה: "אמא, יש לי משפחה הכי כייפית, ויש הרבה ילדים שחיים עם אמא ואבא בבית אחד שמקנאים בי, אז מה שאני הכי רוצה, זה שנמשיך להיות משפחה כזו עליזה". ואני מחיתי
של אושר ונשקתי לו
אח, נחת, נחת. שלח

henush7

New member
../images/Emo105.gif

להאריך עוד קצת... ולו רק לרגע... אחד

משפחה

משפחה קטנה ומקודשת משפחה מצומצמת ומלאה משפחה של אמא ובת ועולם ומלואו בינהם יום משפחה שמח יקרה שלי אוהבת את שתיכן

destiny36

New member
משפחה

משהו שאני מנסה להגדיר לבנים מנסה להגיד להם שגם אם אין אבא ואמא אנחנו משפחה. אבל בתוך תוכי משהו חסר ואיננו אולי בגלל שבעצם לי בקושי יש משפחה לפעמים זה עצוב לפעמים זה אחרת אבל אנחנו בעצם משפחה אפילו אם היא קטנה. יום משפחה שמח לך השנה לא ממש הרגשתי כי רק ילד אחד צייר וכתב על לב ופרח "למשפחתי, אני אוהב אתכם ואני מאחל לכם יום משפחה שמח!"

maof

New member
יום המשפחה שלי ../images/Emo10.gif

הבן שלי היה עם החברים שלו בעינינים שלו הבת שלי היתה עם החבר שלה גרושתי היתה (כפי הניראה) עם... אני הייתי בעבודה וואלה וואחד יום המשפחה מעוף

למעלה