יום המשפחה

לילי301

New member
יום המשפחה ../images/Emo23.gif

בבוקר כשאני מתעוררת מוקדם וכולם עוד ישנים אני הולכת על קצות האצבעות כדי לא להעיר את האחרים אני מציצה לכל חדר ככה, עם דלת חצי פתוחה עומדת בשקט וממש מתוחה ובחדרים החשוכים עם קרן שמש ראשונה נדחפת מסתתרת המשפחה שלי המשפחה הכי נהדרת אבא ואמא ואחי ואחותי וכולם נמצאים שם תמיד תמיד איתי ואני יודעת בלב עמוק עמוק שם בתוך המעברים הכי נסתרים בעולם שהם יהיו שם ולא משנה מה ואיך הם יאחזו את ידי כדי שלא אטעה בדרך והם יהפכו אותי מאושרת ושמחה כי בשביל זה אלוהים נתן לי את המשפחה! (השיר הזה נכתב לפני שנתיים ביום המשפחה, דקה לפני הפירוק) והרי תוספת נכונה להיום.. אז נכון שהיום המשפחה שלי נראית קצת אחרת, ונכון שאמא ואבא כבר לא ישנים מאחורי אותה הדלת, אבל בחדר שלי..שנמצא שם, עמוק בתוך הלב.. הם יחד..תמיד ויהיו שם גם בעתיד ישמרו, ידאגו ויובילו אותי בדרכי כי הרי לנצח נצחים הם יהיו המשפחה הכי הכי..שלי! זכרו שמשפחה זו לא רק מילה, זו
עצומה.
לילי

אפרוח4

New member
חולה עלייך ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

יפה שלי....קדימה תוציאי כבר לאור את כל יצירות המדהימות שאת כותבת... גרמת לי התרגשות ענקית.....
במיוחד התוספת..
יום קסום!!

לילי301

New member
נשם..יצאת מהבונקר..../images/Emo25.gif

איזו
בחוץ..אני מתה לברוח לשתות
.. תעשי ויברח שאף אחד לא ירגיש
ותגיעי אלי לת"א, אני אפניק אותך בעוגת
ו
... ולגבי ההוצאה לאור..(אני מחכה למוזה הטובה שתיפול עלי ותעיר אותי מה
) יום מאושר ומשפחתי לך ו...
שאת אחותי (מסתבר שלא צריך לצאת מאותו מקום כדי להרגיש כך)
אני

tintong

New member
../images/Emo9.gif אולי..

יש מקום לגוזל כמוני בן כל ה
שבמישפוחה.....באחותי אחותי..
(הרי מאותו מקום יכול לצאת גם זכר אחד..
) ואם כבר אפרוח ......כולי געגעגעגעג.....הראת עצמך שישי אחד...והופלה נעלמת לך לתרנגול...הראי פנייך...
יום של אהבה
(כרגע) אבאמא.

לילי301

New member
אולי אם תנסה ממש חזק,

גם אתה תוכל להכנס באמצע הכפיות...(רק קח בחשבון את הקריטריונים הגבוהים לקבלה) ונ.ב אני מקווה שאתה עושה היום משהו מיוחד עם המשפוחה שלך... אה, אבאמא??

tintong

New member
ואני חשבתי..

שתחליקי אותי ככה פנימה....VIP...לא ?
בטחחחחחחחחחחחחח עושה !!
אבאמא

לילי301

New member
תמלא טפסים..

המזכירה כבר תודיע לך...
יום משפחוה מקסים שיהיה, תהנו..

tintong

New member
../images/Emo24.gif......./images/Emo25.gif

מזכירה ....מזכירה...העיקר לא מזכיר
מדביק...יום משפוחה מקסים..

../images/Emo13.gifמקווה בשביל כולנו,

שכל אחד כאן מרגיש בתא המשפחתי שלו, אומנם תא אחר, אבל שמרגיש בו משפחה מלאה ומאושרת.

למעלה