יום המשפחה קרב....

אמאלה 100

New member
יום המשפחה קרב....

שונאת פשוט שונאת שיש את הריקוד עם "אמא" , לא אוהבת לקרטע עם הקביים וההורים ה"מושלימים" מהצד מביטים במבט של רחמים ?! למה אין ריקוד עם בן משפחה סבא סבתא אבא דודה ?! למה חייבים ללכת על השיר "אני רוקד עם אמא"? לא יכולים להיות קצת יותר מקוריים? תמיד שבוע מראש אני מדברת עם הבת שלי שאבא ירקוד איתה או שהדודה הכי הכי שלה תבוא כי אמא לא אוהבת לרקוד ... והיא ה
הקטן שלי לא מעניין אותה כלום "לא רק עם אמא אני רוצה " !!! אז שיקפצו כולם כי אני בשביל הילדים שלי אלך עד קצה העולם וחזרה !!! ואקרטע לי וארגיש לא פחות מברישניקוב (למי שלא מכיר רקדן אלוהי שברח לארה"ב מרוסיה ורקד בבלט הרוסי והופיע גם ב"סקס והעיר הגדולה...התגלמות השלמות בעיניי..) והילדה שלי תרגיש כמו בלרינה ברבורית יפה שלי וההורים המביטים שיביטו הם לא יודעים שיכול להיות שיבוא יום וגם הם יהיו קצת מוגבלים פיזית ולא רק "מוחית" עם הרחמנות שלהם !!! יום משפחה שמח וצאו בריקודים

שלום לכולם

באמצעי מסעי היומי בכותלי תפוז , אחרי שפניתי ימינה ברמזור השני לכיוון הפורומים , הסתכלתי מרחוק (אוהב לקרוא שלטים מרחוק) וראיתי המילה נכים , לחצתי חזקק על הדוושה וראיתי את שם הפורום ושמתי לב שהוא נמצא ימינה , אז אותתי עם הפרוטזה שיש לי ביד שמאל , ועצרתי בשער , ראיתי 3 עמודים עם כל מיני שלטים והסברים על המקום , הסתכלתי קראתי עיינתי , ובסוף החלטתי להיכנס , איפה אתם בדרך כלל יושבים ביחד כי לפי מה שאני רואה זה יכול להיות מעניין מרתק במקום הזה שכבר רואים (עם ובלי משקפיים , וגם בלב) שיש פה אנשים מאוחד מיוחדים ונחמדים , אז שלום לכולם ואשמחלהיות חלק מהמקום הזה , אגב איפה החניה ?

אמאלה 100

New member
../images/Emo73.gif החניה שאלת...

חניות נכים תמיד תפוסות כמה מטרים יותר רחוק יש מלא מלא מקום!!!
דואגים לכושר שלנו ....
ברוך הבא אני כבר אקפוץ לביקור בקומונה שלך מיד!

כל הכבוד לך../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

שלמרות שהמבטים של ההורים מעצבנים את עושה הכל בשביל ביתך.

אמאלה 100

New member
תודה רבה רבה ...תוספת קטנטנה...

עם כל ה"עצבים" על המבטים בחיינו רוב הדברים שאני כותבת הם עם חיוך והומור ! אחרת אוי לי לאן הייתי שוקעת אחריי כל השנים !

רוית ב

New member
אמאלה יקרה

הבת שללך רוצה לקרוד איתך? יופי1 תבואי עם עגלה ותרקדו ביחד. מה אכפת לך מי מסתכל בכלל את הריקוד שלה הילדה תקבל. אני זוכרת כשהייתי קטנטנה את הריקוד על העגלה של אבא והייתיכל כך גיאה שאני הכי מיוחדת מכל הילדים. בכלל את לא צריכה להפסיד את זה.

מזדהה,,,

אז זהו, מחר אנחנו מוזמנים לחגוג את יום המשפחה בגן, בעלי מראש נמנע , הוא שונא להגיע לרגעים האלה שצריך לעשות משהו עם הילד , לרקוד , להסתובב, אפילו לעבור בין תחנות,והכל בגן הצפוף הזה ומלא הורים... אני פחות היסטרית וכמובן שעדיף לבן שלי שאמא תהיה מאשר אף אחד , את הרגעים האלה הלא נעימים אני פשוט מדחיקה ומשתדלת להתעלם ,אם לילד שלי לא בא לרקוד עם הגננת אז הוא בא אלי , מתיישב עלי ואני מחבקת אותו וככה זה עובר(נראה מה יהיה מחר...) בנתיים שבת שלום דניאלה

למעלה