יום המשפחה קרב....
שונאת פשוט שונאת שיש את הריקוד עם "אמא" , לא אוהבת לקרטע עם הקביים וההורים ה"מושלימים" מהצד מביטים במבט של רחמים ?! למה אין ריקוד עם בן משפחה סבא סבתא אבא דודה ?! למה חייבים ללכת על השיר "אני רוקד עם אמא"? לא יכולים להיות קצת יותר מקוריים? תמיד שבוע מראש אני מדברת עם הבת שלי שאבא ירקוד איתה או שהדודה הכי הכי שלה תבוא כי אמא לא אוהבת לרקוד ... והיא ה
הקטן שלי לא מעניין אותה כלום "לא רק עם אמא אני רוצה " !!! אז שיקפצו כולם כי אני בשביל הילדים שלי אלך עד קצה העולם וחזרה !!! ואקרטע לי וארגיש לא פחות מברישניקוב (למי שלא מכיר רקדן אלוהי שברח לארה"ב מרוסיה ורקד בבלט הרוסי והופיע גם ב"סקס והעיר הגדולה...התגלמות השלמות בעיניי..) והילדה שלי תרגיש כמו בלרינה ברבורית יפה שלי וההורים המביטים שיביטו הם לא יודעים שיכול להיות שיבוא יום וגם הם יהיו קצת מוגבלים פיזית ולא רק "מוחית" עם הרחמנות שלהם !!! יום משפחה שמח וצאו בריקודים
שונאת פשוט שונאת שיש את הריקוד עם "אמא" , לא אוהבת לקרטע עם הקביים וההורים ה"מושלימים" מהצד מביטים במבט של רחמים ?! למה אין ריקוד עם בן משפחה סבא סבתא אבא דודה ?! למה חייבים ללכת על השיר "אני רוקד עם אמא"? לא יכולים להיות קצת יותר מקוריים? תמיד שבוע מראש אני מדברת עם הבת שלי שאבא ירקוד איתה או שהדודה הכי הכי שלה תבוא כי אמא לא אוהבת לרקוד ... והיא ה