יום המים

CLASSIFIED

New member
יום המים

האם המנהג הזה הוא מנהג ירושלמי? או שילדי כל הארץ משפריצים מים אחד על השני ביום הזה? (תגידו, עוד מישהו שם לב שהילדים של היום מצויידים בתותחי-מים עם מחסניות ענק שיושבות על הגב, ואנחנו היינו פשוט הולכים עם שקיות ובקבוקים...) נ.ב זה היום או מחר? אני רואה כבר ילדים בחוץ!

נזנז

New member
וואלה נכון

נכון איך שכחתי שבועות היום וחג השבועות=חג המים אבל מעניין אצלי בשכונה הכל עבר חלק אין ילדים מעצבנים שרצים לך ברחובות עם מוחטות ירוקות באף (איכסססס בלעעעעע) ואקדחי מים

frozen yo

New member
גם אני תהיתי..

באשר למנהג המעצבן הזה של השפרצת מים.. נמאס לי ללכת ברחוב ולחזור רטובה.. ו.. שאלה.. זה רק אצלנו בכפר או שבכל ל"ג בעומר רצים ילדים ברחובות וזורקים ביצים?

CLASSIFIED

New member
ההשפרצת מים זה כיף!

חוץ מזה שאם אני לא מתחיל עם אף אחד לא מעיזים לגעת בי, אני נראה גדול..
גם ביום העצמאות חיכיתי כאן בשכונה למישהו ומסביבי היו מלא ילדים שהשפריצו קצף אחד על השני וכלום לא נגע בי.. אחח איזה כיף להראות גדול! (טוב, זה לא כיף באוטובוס כשהנהג שואל: כרטיסיה רגילה? ואני עונה: לאאאא!!! נוער!!! אתה לא רואה שיש לי תיק ביצפר על הכתפיים ואני חוזר מהביצפר!!??!?!?)

frozen yo

New member
עוד שניה אתה כבר לא נוער

עצוב, האא?
אז זהו שאני לא בדיוק נראית הכי גדולה, ולכן הרבה אקדחי מים עלולים להיות מכוונים לעברי.. ו- יש גם מבוגרים שהולכים עם תיק ביצפר, אז תמסור לנהגוס שלך ד"ש

CLASSIFIED

New member
אולי

אבל בדרך כלל נוער עולה עם תיק ביצפר מתחנה של ביצפר, לא? חוץ מזה אני בן 18 בנובמבר ככה שיש עוד זמן של נסיעות ב-50 אחוז הנחה! וזה כיף להראות גדול, מסתכלים על ילדים והם מפחדים להסתכל לכיוון שלי (תלוי איזה ילדים בעצם, יש כאלה בני 10 שילכו איתי מכות גם
). והכי נחמד זה שלפני כמה ימים ראיתי כמה ילדים (לא קטנים, בי"א-י"ב) מנסים להצית איזור עם עשבים, והייתי לבד, אז צעקתי עליהם בטון ערסי כזה (הלו ילד בוא'נה, מה אתה עושה?!!) והם פחדו וברחו, איזה אזרח טוב אני, אני עדיין מתפעל מעצמי!

frozen yo

New member
וואלה יפה..

שאתה מנצל את הגודל שלך לאזרחות טובה אני אספר על זה למורה שלי לאזרחות אני מקווה שרק עשית את עצמך ערס ואתה לא באמת כזה.. חח ושוב- גאה בך על טוב ליבך!! היה חזק בלה בלה בלה אני זזתי לישון\ ללמוד לתנ"כס (שזה בעצם אותו דבר, לא?) בהצלחה לכולנו!! אזרחים טובים שהולכים מכות עם ילדים בני 10
ושנוסעים ב50 אחוז הנחה! לל"ט האני

CLASSIFIED

New member
לילה טוב

ואני ממש ממש בכלל לא ערס, אבל מי שלא מכיר אותי ורואה אותי יכול לפחד, (למרות שבנות מורידות אותי בהורדת ידיים...) ואני לא הלכתי מכות עם הילד ההוא, הוא סתם הרביץ לי וזה היה בקיטנה בעצם, שזה מה שעושים למדריכים בדרך כלל - מתעללים בהם ומטפסים עליהם! אני לא מבין למה כל כך כיף להם לטפס על המדריך? השנה אני לא חושב שאני אדריך בקייטנה, נמאס לי!

qet1

New member
איפה עוד הילדים יכולים להתעלל

במישהו שכפול מהם גם בגיל וגם בגודל ולא לחטוף בחזרה?

frozen yo

New member
בנות מורידות אותך

בהורדות ידיים? וואו!!
ואתה לא באמת צריך לשספר לי שילדים אוהבים להתלות על המדריכים שלהם (וגם להטביע אותם בבריכה אם אפשר), כי אני סבלתי את זה שנה שעברה ואין סיכוי שאני עושה את זה לעצמי גם השנה!! כבר ביקשו ממני וסירבתי
ובוקר טוב..

CLASSIFIED

New member
איזה קטע נכנסנו ביחד

כן בנות מורידות אותי, וגם לא חזקות במיוחד... ועל בנים אין מה לדבר בכלל
אבל שטויות, אני לא צריך לצוד פרות.. בקשר לבריכה - אותי לא היו מצליחים להטביע כי אני גבוה מדי בשבילם, אבל היו רוצים שאני ארים אותם (תעשה לי אבויויו! (זה שק-קמח בירושלמית) ), ואעשה להם סיבוב בבריכה..

frozen yo

New member
לצוד פרות? האומנם?

חח והיו לי איזה 40 חניכים!! זה היה מטורף.. כי כל הבנות הקטנטנות עם הבגד ים הורוד לא עוזבות אותי לשניה וזה כזה חונק!! הם גם ציירו לי ציורים
כמה ממיס!! הכנסת לי מושג חדש ללקסיקון- אבויויו- תודה!

shambi

New member
מה אתה מבזבז זמן על שאלות?

לך תדפוק על מישהו שקית מים!!!

למעלה