יום הכי נורא

bertap

New member
יום הכי נורא

בשעה שמונה הבוקר אני יוצאת מביתי ,ליד הבית עמד אמבולנס, לידו עמד השכן ומלמל מבלבול הילדה הלכה ,הילדה הלכה, ניסיתי לדובב איתו , אך לא הצלחתי מסתבר שביתו בת השנתיים נפטרה הבוקר וסך הכל היתה עם חום גבוה , יום לפני כן היתה בבית החולים ושחררו אותה,ותבינו האמא הזו איבדה לפני 3 שנים תינוקת ממות בעריסה, (יש לה 2 בנים גדולים יותר)תודה לאל אני רק שואלת איך אפשר לגשת לנחם את האמא ,אני לא יכולה לאסוף את עצמי ,מהכאב שבחזה הכאב הנפשי, ומצד שני איך אפשר שלא לגשת יש לכם עיצה בתודה מראש ברטה

BooBee

New member
אם את לא יכולה עכשיו

אז אל תכריחי את עצמך. אני מניחה שבחודש הקרוב הרבה אנשים יבואו אליהם לנחם אותם ותהיה תנועה ערה בביתם. אבל אני רק רוצה להזכיר שאותם הורים ואחיה של התינוקת שנפטרה ישארו שכולים גם אחרי שהחודש יסתיים ואז זה חשוב לא פחות לתמוך בהם, להקשיב, לשוחח, לנחם. אני שולחת לך חיבוק, ברטה יקרה, רויטל.

יום נורא

זה עצוב וכואב לשמוע על האסון שקרה לשכנים שלך. קשה לתת עצות, אך מנסיוננו אנו כהורים שכולים נוכל לומר שלנו זכורים החיבוקים, האמפטיה, הנכונות להיות עם, השתיקות, הנכונות להקשיב גם ברגעים הקשים הראשונים וגם בהמשך, כאשר ההמונים נעלמים ונשארים עם הכאב והגעגועים. נסי לאסוף עצמך, להכנס לשכנים, לחבק ולתמוך עד כמה שניתן. חיבוקים מאתנו בהמשך, ניתן להציע להם להשתתף בקבוצת תמיכה להורים. לפרטים צרי קשר איתנו לטל: 7493324-09

למעלה