יום הכיפורים

qt1

New member
אני לא מבינה את הדמעות../images/Emo14.gif

זה לא שאני לא מסכימה אתכם , לכל אחד יש דיעה משלו והיא מקובלת כמובן. אבל ברמת ההבנה, לא מסתדר לי בכי. אולי בגלל שאני הכי קשישה בפורום ובגלל שעברתי לא מעט מערכות יחסים קשות ,קשה להסביר את הלבטים לפני עזיבה של מישהו שאוהבים, קל וחומר כשיש ילד שמעורב בסיפור, אני מניחה שגם לתסריטאים היה קשה מאוד להעביר את זה. אבל הם עשו את זה בצורה יפה , אוקיי היתה עזיבה ,אבל יש אנשים חדשים בחיים של כל אחד מהם , הם לא משאירים אף אחד לבד, אז רפי אכל לחם עם מילקי, אולי הוא אוהב את זה? וכולנו הרי יודעים שרפי הוא ה'השורד' מי יכול לשכוח את הכוך המגעיל שהוא גר בו כשהוא עזב את אלה? ישן על מזרן מסריח בדרום ת"א אם אני לא טועה. אתם צריכים להבין שזה חרא להיפרד אבל זה גם פתח לחיים חדשים ואת זה מראים לנו , אז באמת שלא צריך להיות עצובים , צריך להיות עצובים כשלאנשים אין אומץ והם חיים במערכות יחסים שקריות , סובלים וכל מה שראינו גם עם אלה ורפי וגם עם שירה ויואל וכו' זה מה שאני חושבת , גם בסדרה וגם בחיים... ככה אני מה לעשות , לא מושלמת אבל מאוד ריאלית.

D i D i 1 5

New member
אבל..

הסדרה כעקרון נועדה לאנשים יותר בגילך, פחות בגילנו, בכל זאת מדובר על אנשים בסביבות גיל ה40-45 (חוץ מדניאלה), ובגלל שזה פרק על יום כיפור לדעתי הוא נועד גם לעצב ולבכי (בכל זאת, בנאדם מבוגר יושב לבד בזמן שאנשים עם המשפחות שלהם ואוכל לחם ומילקי-זה עצוב) וגם לפתיחת הדף החדש, לשנה טובה תכתבו ותחתמו וכו'. כמו בסיום מערכות יחסים-עניין שהיה חלק גדול מהפרק הזה. קודם בוכים, אחר כך פותחים דף חדש.

qt1

New member
לא מדויק! הסדרה נועדה לבני 8-99

זה מה שכתוב בהצגת הסדרה , זה מה שערוץ 3 שלחו אלי כשפניתי אליהם וזה כאן או במאמרים או בטאגליינס... גם אנשים צעירים מסיימים מערכות יחסים וגם אנשים מבוגרים-כן זה עצוב , אבל צריך אומץ ואותי אישית זה משמח. לא חייבים להסכים איתי

למעלה