יום הכיפורים 2014.

FrankBlack

New member
זה רע שאת לא קוראת

כתבתי לך מה רע.
ולא כל מי שחושב מהר ומדבר מהר או כותב מהר הוא מבריק. אחרת עינב בובליל היתה אור לגויים.
השאלה על מה חושבים מה אומרים ומה כותבים. זה שאת מורחת לעצמך שעווה על הרגליים לא הופך אותך למבריקה בראש:)

דידי 9

New member
יש בי כל כך הרבה דברים רעים...

כל זה-וזה עוד הרע במיעוטו......

לפחות אני מודעת.

מקווה שאת זה הוונת. עשיתי רווח בין השורות, כתבתי לאט....ברור.
סבבה?

ALIsuperstar

New member
מה לגבי האנשים שצריכים לבקש סליחה ממך?

מקווה שאתה עושה כמוני, כי אם היה לי לבקש סליחה הייתי דואג ועושה את זה פנים מול פנים, ולא כותב כמה משפטים מרגשים באיזה פורום.
גרמת לי לחשוב עם השאלה הזו שלך, ממי לבקש סליחה. אנחנו בני אדם ורוב הזמן אנחנו בכלל לא שמים לב מה אנחנו עושים, אנחנו חסרי תאקט, אנחנו כפויי טובה למה שניתן לנו כמתנה, מחוות שאנחנו לא שמים לב אליהם. כל דבר נלקח כמובן מאליו.
בטח כולנו צריכים לבקש סליחה כל יום, כל דקה, על הכביש, בחנות, בזמן שאתה ממתין למשהו, בזמן שאתה מזמין קפה וזה לא נגמר. לא פלא שיש לנו יום בשביל לבקש סליחה, עצלנים בשביל לעשות את זה כל יום. כדי להרגיש טוב עם עצמנו, שבאמת התכוונו אנחנו צמים.
מה לגבי האנשים שצריכים לצום בשבילי?

סיגלית 2014

New member
מנהל
גמר חתימה טובה

תקשיב יקירי
הכוונה שלך טובה . זה מאד יפה ומחמם את הלב שאתה עדיין תופס מהורים שלך בסופו של דבר.
אך לדעתי, אם אתה מרגיש צורך לבקש מהם סליחה, עדיף לחשוב איך אתה מבקש מהם סליחה פנים מול פנים.
גם אם אתה חושב שהם מאוכזבים ממך ושאתה לא עונה על הציפיות שלהם, אתה עדיין בנם. שום דבר לא ישווה לאהבה של הורים לילדם.
זו אהבה ללא תנאים וללא גבולות (או לפחות אמורה להיות כך).
תתקשר אליהם, לך אליהם, הפחת בהוצאת הקריזות על אמא (ואם תצליח, תלמד אותי איך עשית את זה...
),
תאמר לה מה שאתה חושב באמת, שהיא לא מה שאתה טוען שהיא. דבר עם אבא כמו גבר אל גבר!
חומר למחשבה. בהצלחה.
גמר חתימה טובה! לכולם!

דידי 9

New member
אז לי ייש כמה :)

אבל באמת צריך לגייס כוח לזה....
באמת צריך לבוא ממקום שאתה מבטל אותך קצת. זו עבודה, שתדע....
אז אני בטח לא אספר לך הכל-אבל אחד מאלו שאני צריכה לבקש מהם סליחה
זו אמא שלי!
אני תמיד מרגישה שאני לא מקדישה לה כמה שצריך........כמה שנכון להקדיש....

ויש אנשים שאני צריכה לבקש מהם סליחה-אבל....משהו בי קופא בקטע הזה!
זו עבודה, נו....:) זה פותח דברים.........

ALIsuperstar

New member
בשביל לגייס כוח, את רק צריכה את עצמך

וכמה שיומרני זה נשמע, ואולי אני לא מכיר ולא יודע. אבל אני מקווה שתצליחי.

למעלה