יום החייל של הרב"צ

יום החייל של הרב"צ

מה קורה? היום היה יום החייל של הרבנות הצבאית בנאות קדומים.זה היה מדהים.היו שם חתיכים חבל על הזמן מכל הסוגים וזה היה מטורף רואים את החרמנות בעיניים של כל הגאים אבל לאף אחד אין אומץ...מה שקרה שראיתי אחד בתחילת האירוע ונדלקתי רצח.התחלתי לדבר איתו יותר מאוחר דרך חבר משותף והוא ביקש ממני מס טלפון אם אני יכול לברר לו משהו .אני לא בטוח שהוא הומו אבל הוא כן נראה קצת דלוק עלי והיינו יחד עד הסוף וחזרנו יחד הבייתה.והוא אמר שנשאר בקשר.איך אני יכול לדעת שהוא הומו?מה אני יכול לשאול אותו?יש לי מספר שלו אבל אין לי מה לומר לו ואני מת להתקשר.אולי גם הוא חושב כך?יש לי ראיות שכן .א.שהוא ביקש מס שלי.ב.שהוא דיבר המון ושאל הרבה שאלות אישיות.מה אני עושה?יש למישהו עצה.אני רוצה אותו מאוד מאוד.[אם אתה כן הומו ויד הגורל הביאה אותך לצ`ט הזה אתה בטוח מחייך עכשיו-אז תיתקשר! אני משתגע]מחכה לעצות ועזרה.בי בי

BabyBoy1

New member
זה אני../images/Emo70.gif

סתם לא
חח... אממ...נראה לי שהכי טוב שפשוט תדבר איתו בטלפון. תכירו אחד את השני יותר טוב... ותראה מה יקרה
אתה אפילו יכול לנסות ליזום איתו פגישה. וגם כשתתחילו לדבר אתה יכול לשאול אותו "יש לך חברה?" אם הוא יגיד כן - הוא כנראה סטרייט. אם לא - תשאל אותו חצי בצחוק "וחבר?" ותראה איך הוא יגיב

למעלה