יום הזכרון לצה"ל.

ע ד י ד ע

New member
יום הזכרון לצה"ל.

נכון, טיפה הקדמתי. אבל רציתי להיות זו שתפתח את השירוש החשוב הזה. אז..
. זכרונם לברכה.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה...
שלא נסבול עוד מלחמות מטופשות שכאלה, שנחיה בשלום ובאחווה ושנבין אחד את השני טוב יותר.
יהי זכרם ברוך....

adva atuk

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני...

מכירה שתי בנות שנרצחו ע"י מחבל
זכרונם לברכה

ע ד י ד ע

New member
תתביישו לכן../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יום זכרון, כ"כ חשוב במדינה שלנו.. ואתן בקושי מגיבות.. בושה.

NTsAn

New member
זה מזה לא מתאים לשרשור הזה,

אבל תרגעי בבקשה. אל תנזפי פה באף אחת, כל אחת תעשה מה שהיא רואה לנכון לעשות. יש כאלו שלא מספיקות, שלא נכנסות, או שסתם לא בראש שלהן להגיב, ולא משנה על איזה נושא בעולם מדובר. אל תחנכי פה בנות. ואני לא באה לתקוף, אלא רק להגיד לך שזה ממש לא היה במקום.

ע ד י ד ע

New member
אבל היום הזה ממש חשוב לי,

ולא רציתי לחנך אף אחד. הרגשתי צורך להגיד את הדברים שהפריעו לי, מצטערת אם זה פגע, או נשמע אחרת, ממה שזה היה אמור להיות. פשוט זה יום כ"כ רגיש ואישי, ומתו המון אנשים שחשובים, ואני לא אתחיל לפרט למה היום הזה חשוב לי. אז, סורי אם זה נשמע ככה, ההפך ממה שזה היה אמור להשמע.

אני לא רוצה להתערב...

אבל למשל אני לא הייתי מחוברת ביום הזה בגל שהוא כזה חשוב... הייתי כל היום בטקסים ועניינים זה לא אומר שלא חשוב לי כי לא הגבתי... אולי יש אנשים שמעדיפים להתעלם מהשרשור הזה כי זה כל כך כואב להם לראות את זה... יש אךף ואחד דברים!

ע ד י ד ע

New member
אבל בכל זאת, אמרתי שוב ואני אגיד:

רק אמרתי את מה שהפריע לי. לא אמרתי שזה לא חשוב, ולא בלה ובלה ובלה... אמרתי, שזה חשוב שכולנו נגיב, כי זה שירוש חשוב, זה שירוש ש.. אין לי מילים לתאר אותו. ולכן, אני מבקשת לסיים את הויכוח הזה, 1. זה מתסיס את הפורום. 2. זה מוריד שרושים חשובים, אחרים. 3. זה שרוש חשוב, ובהחלט לא שרוש שמתאים לויכוח הזה. אז... המשך יום נעים.

NTsAn

New member
גם לך. ולענבר [ענבר, נכון?].

אני מקווה שכולנו נזכור ושאף אחת לא תחווה שכול כזה או אחר אישית.

NTsAn

New member
אויי.. אני מצטערת... עינב..

וכן, הכוונה הייתה אלייך.

אה חחחח

והייתי מציעה לך לא לכתוב בפעם הבאה שאת מקווה שלא נחווה את זה... מאיפה את יכולה לדעת אולי כבר חויינו.. אני לא ולא רוצה תודה לאל טפו טפו טפו...

אני לא רוצה להתערב

ולא לפתוח על זה עכשיו שרשור אבל.. אני למשל לא נכנסתי ביום הזה בגלל שהוא חשוב כל היום הייתי בטקסים בתי קברות וכאלה... ולא יצא להכנס ולהגיב... ואולי יש כאלה שכל כך כואב להם לקרוא את השרשור הזה ולהגיב פה שהם פשוט רוצות להתעלם ממנו?? יכול להיות אלף ואחד דברים! אני בטוחה שמי שלא הגיבה חשוב לה היום הזה בדיוק כמו שחשוב לרוב האנשים!

ח... איזה מצחיקה את...

דרך אגב זאת אני אדווה (tsuuv atuk) לא אהבתי את הכינוי הזה ולא הצלחתי לשנות אותו אז עשיתי משתמש חדש ח...

למעלה