יום הזיכרון?!!!!

יום הזיכרון?!!!!

שלום לכולם היה לי ערב נוראי היום וחשתי צורך לשתף אתכם בזה אז כצפוי אצלנו היה דיי חלש היום עד השעה 17 אז התחלנולהתכונן לסגירה כידי לצאת מהסניף כמה שיותר מוקדם הייתי אמור לסגור ב19 וב19:50 כבר להיות מחוץ לסניף אבל משעה 17 הגיעו לקוחות ועוד לקוחות בכמות עצומה וככה בלי הפסקה, ב19:00 באתי לסגור ואז לקוחות מתחילים לצעוק עלי :"באנו מרחוק" , "מה אבל אני רעב" "אצלי בשעון רק עוד 5 דקות 19:00" בסופו של דבר סגרתי ב19:15 למרות שהיו עוד המון אנשים בחוץ ניסתי להסביר לכל האנשים בחוץ ובפנים שזה ערב יום הזיכרון שאנחנו אמורים לסגור ב19:00 ושאנחנו רוצים לנסות להגיע לטקסים כמובן שלאף אחד זה לא הזיז וחלקם "בירכו" אותי בפנים וחלק בלב ואני שואל???? מה נסגר היום עם האנשים??????? איפה הכבוד לחיילים שנפלו בשבילנו? לאלו שבזכותם אנחנו כאן?? ואיפה הכבוד לעובדים שרוצים ללכת להיות עם המשפחה שלהם ביום עצוב זה??? כנראה שתשובות לשאלות האלה לעולם לא אמצע וחבל מקווה שאולי מכתב זה יגיע ללב של חלק מאותם לקוחות והם קצת ישתנו הן אפשר, הן אפשר, שיהיה זה פשוט כבר מחר. הן אפשר ובג'יפ שעבר, שאגו בחורים כי נגמר. הן אפשר, הן אפשר שיהיה זה פשוט כבר מחר.

פגעסוס

Well-known member
כנ"ל ../images/Emo26.gif

המוקד הפיננסי נסגר כרגיל ב 21:30, ואנחנו ציפינו שמ 20:00 בערך כבר לא יהיו שיחות..... תמימים שכמותנו. היה לנו לחץ מטורף.... שלא לדבר על זה ש 4 שיחות נכנסו למוקד בזמן שהיתה צפירה...

bushi tooshi

New member
אנחנו סגרנו ב7 גם

סליחה הם אני סרבתי לקחת חלק בזה! וסיימו ב9 ככה שהם לא יכלו ללכת לטקסים לא לכבד את הנופלים בצפירה, כלום! שחוקקו את החוק הזה נגד "שעשועים" מ7 לא לקחו בחשבון את **** שב7 אולי סגרה אבל עד 9וחצי העובדים עוד עבדו.... לארז: לא יפה ככה אתה לא עונה לי...

למעלה