יום הזיכרון

liron162

New member
יום הזיכרון../images/Emo16.gif

איך אתם מעבירים את היום הזה? אתם עושים משהו לזכר אבא/אמא שלכם שנפטרו? יום הזיכרון עצוב לכולם גם למי שלא איבד מישהו קרוב, כל משפחה שאיבדה מספרת את הסיפור שלה, בטלויזיה יש משדרים ושירים שקשורים ליום העצוב הזה אבל איפשהו בלב שלכם היום הזה נהפך להיות יום הזיכרון האישי שלכם כל אחד מציין את זה בדרך אחרת..כל אחד מתחבר לכאב הפרטי שלו.

אני כל-כך מבינה למה את מתכוונת...

דווקא השנה הזאת - לא יודעת למה - אני לא מרגישה ככה, אבל בכל ימי הזיכרון של השנים האחרונות, כשהייתי עומדת דום בצפירה, הייתי מתחילה בבכי על הרוגי המלחמות ופעולות האיבה וממשיכה בבכי על אבא, וכשהייתי צופה בתוכניות הקשות בטלוויזיה, הייתי מתחילה במחשבות ולב נחמץ על האובדן והקושי של אותן משפחות שמספרות את סיפוריהן וממשיכה במחשבות ולב נחמץ על האובדן והקושי הפרטי שלי, כך שבמובן מסוים, היום באמת היה הופך, כמו שהגדרת זאת, ל"יום זיכרון אישי שלי". לעשות משהו לזכר אבא לא עשיתי בשנים קודמות וגם לא היום, אבל אני חושבת שלמצוא הזדמנויות לעשות דברים לזכר אבא היקר והאוב זה תמיד חיובי. את עושה משהו?

liron162

New member
לא עשיתי משהו לזכרו

עליתי היום לקבר שלו...אני משתדלת ללכת לשם פעם בחודש פחות או יותר קשה לראות ולשמוע בטלויזיה סיפורים על זה ..

למעלה