יום הולדת

חסויH

New member
יום הולדת

היי מה המצב? יש לאחותי יום הולדת ביום שני, היא בת 18 ואני רוצה לקנות לה מתנה נחמדה, לא משהו פארש שקנים שעושים סיבוב בעיר. יש הצעות? תודה מראש אני

Ed Hunter

New member
לכל החכמולוגים...

הוא ל-א הולך לקנות לה ויברטור... איפה שמעתם על אח שקונה לאחותו ויברטור???

Ez sLeeP

New member
../images/Emo6.gif

לזה אני קורא 'מקדים תרופה למכה'..

painapple

New member
חחחחחחחחחחחח..... אבל!

אם נפתח הודעה כזאת לקראת יום רביעי.... מה תציעו? לחברה, לא לאחים. יא דוחים.

painapple

New member
אמממ.. לכו לבילוי?

תיאטרון, לה גווארדיה, החלקרח.. או שתארגנו כמה אנשים ותקנו לה משהו שווה שהיא צריכה או רוצה.. לא מקורית, ובטח שלא בשעה כזאת.

לא משהו פארש?

אתה מכיר את אחותך, לא אנחנו. תקנה לה משהו ש*היא* תאהב ותעריך. משהו שמסמל על בגרותה וכניסתה ל"עולם החוקי". משהו שאומר "את כמעט ומסיימת י"ב!!!!!!!! אני כל כך מקנא בך!!!!! כלבה." אין לי רעיונות.

Ez sLeeP

New member
אפשר....

מתנה מדליקה כזו. 'ערכה לחוקית החדשה'. ולשים שם כל מיני דברים. הממ.. בקבוק בירה. אולי כרטיסי מועדון שמצריכים את בעלם להיות בן 18.. כל מה שקשור בגיל הזה.. אבל זה ביסייד המתנה הגדולה.

קשתונה

New member
למה ביסייד????

זאת ה-מתנה!! בקבוק בירה קונדומים כרטיס מועדון למועדון של 18 + משהו שקשור בצבא...כי מה לעשות עם הגיל בא גם הגיוס הקרב... זה יכול להיות כומתה...או תג כלשהו או כנפ"צ. תחתונים סקסיים כי היא מבוגרת וגדולה... מחזיק מפתחות למפתחות של האוטו (נכון...רשיון מקבלים לפני...אבל לנצח 18 ישאר הגיל של הרשיון בתודעה) נרתיק מגניב לת"ז ועוד כל מני שטויות כאלה... תכין ערכה כזאת זה מגניב

Ez sLeeP

New member
אני בעד..

(מלבד התחתונים הסקסיים, והקונדומים..) אבל תלוי במערכת היחסים עם אחותו. יש כאלו שהם נורא פתוחים וליברליים, וזה נהדר.

קשתונה

New member
אני בכיתה ז או ח קניתי לאח שלי

חוטיני בתוך אגוז... זה מתנות שהן בצחוק כאלה!

למעלה