יום הולדת

idanl5

New member
יום הולדת

יום הולדת שמח לעברי המלך בהצלחה בהמשך אוהבים אותך מאוד מכל אנשי הפורום וממני 10.2.03

ZVI Z

New member
עברי יומולדת שמח!

מחכים כבר לדיסק הבא שיהיה בחודשים הקרובים אני מקוה! מתים עליך מלך!

המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבב

אומנם הוא לא יקרא את זה אבל בכל זאת... המון הצלחה בהמשך, ותמשיך לעשות מוסיקה מדהימה כמו שרק אתה יודע!!! אירית

מזל טווווב../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך אחלה של יומהולדת עם הרבה כיייייף! אני מאחל לך רק אושר עושר יושר כושר ו.....בריאות ואהבה!!
וזהו!! דן~~~

RozeMary

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!

חבל שאתה לא יכול לקרוא את זה......לא נורא נחכה שתגיע!!! יום הולדת שמח
אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מחכה לדיסקקק

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifלעברי../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

המון מזל טוב ליום הולדת ה-29 שלך! כולנו כאן מצפים לדיסק הבא ולדיסק אח"כ, ואח"כ וכ'ו. חולים עליך ומכורים למוזיקה המדהימה שלך
תמשיך בדרך הזאת, כי ככה אנחנו רוצים את הלידר שלנו...

מרילנצח

New member
קובץ שירים ליומולדת...

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לעיייבריx2 חג לו שמח וזר לו פורח היו יומולדת לעיבריx2 יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת רק ביום הולדת... תרו תרו..עה תרו תרו..עה יום הולדת יום הולדת הנה בא... נקטוף פרחים ושושנים לעברי מלאו 29 שנים...

חן j

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo49.gif

חבל שאין מצב שהוא קורא את זה ..אבל בכל מקרה הרבה מזל טוב, אושר אהבה ובריאות מחכים לדיסק חדש..ולהופעה בחיפה!!!

S

sexyגירל

Guest
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל-טוב עברי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

מזל-טוב לעברילי
אויששששששש איך אני שמחה היום, שיש לו יומולדת
טובב אז אני אנצל את המקום הזה.. כי זה המקום היחד
לאחל לעברי שימשיך להצליח ולהנות ושאני אוהבת אותו
שהשירים שלו תמיד אבל תמיד עושים טוב ומדהימים בדיוק כמוהו...
אזז זהו.. מקווה שהוא נהנה מהיומולדת שלו

ל ל ו

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עיברווווווווווווושששש!!! למרות שהוא לא רואה את זה אני מתה עלייך יותר מכל דבר אחר! הרבה מזל טוב והרבה אושר ואושר! הדר

HaloMatok19

New member
לעברי החמוד!

המון מזל טוב ליום ההולדת 29! וגם אני כמו כולם מצפה לחומרים חדשים ממלך מוכשר כמוך!

למעלה