יום הולדת...

יום הולדת...

מחר יש לך יום הולדת,
ואני כבר מפנטזת איך אני אחגוג איתך את היום המיוחד הזה!
אני אבוא אליך, לבושה בבייבי דול, נעלי עקב,
מבושמת בריח שאתה אוהב, מוכנה ומזומנה לחגוג לך יום הולדת!
אומרים שאין אין חגיגה בלי בלי עוגה..אז כתחליף לעוגה הבאתי איתי קצפת טעימה...
היום אתה זוכה לקבל פינוק מלכותי אני אומרת ומיד נגשת להתחיל בפינוק, מתקרבת לשפתיך המתוקות מתחילה בנשיקות עדינות, יורדת לאט לאט לנשק את הצוואר, מעבירה את ידי על גופך ומתחילה לפתוח את כפתורי חולצתך, כל ס"מ מגופך שנחשף לאט לאט מקבל נשיקה עדינה רכה ומלטפת,
לאט לאט כל החולצה נפתחת ואני עוברת לגבך ולמשוך את החולצה ולנשק גם שם כל ס"מ מגופך...
ועכשיו אתה עומד מולי לבוש רק במכנס מנסה לשלוח ידים חוקרות ולענג אותי...אני לוקחת צעד אחד אחורה ואומרת שוב , היום אני קובעת ואתה מתפנק...
מתקרבת חזרה נצמדת לנשיקה מטריפה, שולחת ידים לחוגרה פותחת אותה ואחריה, מתייבשת על הבירכיים מולך פותחת את הגניס מורידה אותו, מורידה לך את התחתון ומשחררת לחופשי את הזין הזקור..מושיבה אותך על הכסא מולי, מוציאה את הקצפת
ומציירת פס של קצפת שמתחיל בשפתיים שלך ונגמר בקצפת שעוטפת את כל הזין שלך...מיד מתחילה ללקק את הקצפת מתחילה מהשפתיים שלך וממשיכה ללקק עד שמגיעה לזין הזקור שעטוף בקצפת הקרה, אוספת אותו לפי ומלקקת ממך את הקצפת...אתה מתחיל להתפלל מעונג, שומעת אותך גונח בהנאה, מתמסר למציצות ולליקוקים שלי....
מוציאה את הרוקט פוקט שתמיד איתי מניחה אותו בבסיס הזין הזקור שלך ומיד עולה עליך לזיון מטורף, השפתיים נצמדות לנשיקה עמוקה מטריפה, הידיים שלך שולפים את החזה מהבייבי דול , אתה לוקח את הקצפת , עוטף איתה את הפיטמה הזקורה ומיד אוסף אותה לפיך החם מוצץ אותה , משחק איתה בלשונך...ואני ממשיכה לרכב עליך בעוצמה ותשוקה עד שאני מרגישה את פרץ החם שממלא את כולי....שנינו נרגעים , אני קמה מנשקת אותך בעדינות ומאחלת לך יום הולדת שמח!

למעלה