יום הולדת

klik50

New member
יום הולדת

אוקי הגיע היום שכ"כ לא רציתי שיגיע!יום הולדת שלי 50 אשר היה אמור להיות היום הכי מיוחד בחיי שאני יודעת שבעלי כ"כ תכנן ורצה לעשות לי הפתעה וכן כל ההפיניג הזה נקטע ואני לא רציתי להגיע ליום הזה .היום עובר לי עם הרבה רגשות מעורבים הרי בסך הכל יש לי יובל לחיי אבל מצד שני מי שהיה צריך לחגוג עימי להיות איתי ולהנות מהיום המיוחד הזה לא נמצא וגם לא ייגיע !!!
מאז שנפטר ידעתי שאני לא אחגוג וקשה להיות שמח שלקחו לי חלק ממני. ולא רציתי אפילו ללכת עם המשפחה והחברים למסעדה.
אך בשבוע האחרון התחלתי לחשוב על המצב שאני נמצאת בו ופשוט אני יודעת שבעלי הי רוצה שאני כן אחגוג יום הולדת 50 עם חברים והמשפחה!אני משוכנעת שהוא אפילו היה כועס עם לא .הבוקר קמתי וראשית נסעתי לבית העלמין(אנשים אומרים שאסור ללכת בשנה הראשונה אבל אני פועלת לפי הלב)שם כמובן נשפכתי מבכי כי זה לא פייר!החיים לא פיירים .אספתי את עצמי כי יום הולדת שלי ואנשים לא מפסיקים להתקשר ולברך וכל טלפון שאני מסיימת הבכי שוב מציף אותי. לאט לאט זה נרגע קצת וצריך לשים את המסיכה ולהמשיך קדימה הולכת למסעדה לחגוג יום הולדת 50 שלי עם המשפחה והחברים .
נקווה שבשנה הבאה יהיה יותר קל!!!

gorgiare

New member
אין כמוך קליק

האופטימיות והחיות נובטים אצלך
שנה הבאה יהיה בהחלט אחר,
יהיה לך יותר כוח אני מאמינה ומקווה
שיהיה לך המון המון מזל ושמחה שיאזנו את הכאב

קודם כל מבקשת לאחל לך מזל טוב , ויש לי הצעה

מחבקת אותך חזק , את עשית מה שהרגשת לנכון והלכת להחבר אליו לקברו , שם את מרגישה קרוב אליו בעיר השיש
מניחה שיש שיש על קברו והאבן נמצאת בינך לבין מי שנטמן למטה , הגבר האהוב שלך שנשמתו משמים מביטה בך
אני ממש מבינה את הכאב שאת חשה בנשמה פנימה
לכן אני עוטפת אותך בחיבוק במקומו , חיבוק ענק ועוטף , היום הזה יחלוף ותחזור השיגרה או השירג-רע
יקרה את עברת חויה לא קלה ולא פשוטה וממשיכה לחיות איתנו , אפשר רק לתת לך כתף חמ ואוהבת ולחבק אותך במקומו

אני מבינה אותך כי אני חגגתי 50 הייתי בשנת אבל על אמי ואסור לחגוג כי זה שנה של אבל ,
אני אכלתי את הלב תרתי משמע כי הייתי אחרי צינטור ומחכה לתוצאות של בדיקות מה קורה ברחם , סרטני או לא
אבל בצט בתפוז שלא ויתרו וב12 בלילה לחו לי לבבות ונשיקות , השדרנית הביאה את כל שירים על הנסיכות שנכתבו
והקדישה לי שעה , אבל קשה להגיד שחגגתי , התכנסתי בתוך החדר בצט , בין האנשים שמדברים איתי כל ערב
בל בגיל 51 אחד מהאלמנים בפורום לקח אותי לארוחת ערב , מה שחלמתי עליו מגיל 18 ולא זכיתי להגשים ארוחת ערב לאור נרות
ועבורי זו הית החגיגה של החיים ודברנו על ילדיו שיחה שגרתית אבל העובדה שלא הייתי לבד ,
זה עשה את זה ארוחה נעימה עם איש מוכר ואהוב מהפורום ודברנו על משפחתו והייתי סקרנית לראות את התמונות ,
אז אולי הארוחת ערב עם המשפחה במסעדה תהיה גם עבורך כפיצוי והוא יצטרף כמלאך השומר עליך
מה את אומרת על ההצעה שלי ?

klik50

New member
יום הולדת

דיווח :"מסיבת" יום ההולדת עברה יחסית בסדר היה נחמד אבל היה חלל ריק וכולם ללא יוצא מהכלל הרגישו את זה וראיתי את מבטם אחד אל השני.בנותי היקרות לי ערכו מצגת את תמונות מילדות ועד לאחרונה וממש היה קשה וזאת מפני שיותר ממחצית חיי בעלי היה איתי ולכן רוב התמונות היו איתו וזה היה קשה.
שוב יום ההולדת היה נחמד וזו!!
כל יום התמודדות חדשה וזה המציאות שאני חיה!

למעלה